Eşimin ailesi yüzünden yuvam yıkılıyor

Eşin kac yaşında beyefendi bi de piskince seni aramiyor mu madem öyle inceldiği yerden kopsun dimi. Bide altınlarını çalmışlar o kaynananin senin koynuna baska kadin sokcam demesi de apayri bir olay. altinlari nasil çaldılar anlamadım?
Ya gece gece beni gunaha sokacan kufur etmeyim etmeyim diyorum ama bugunde sporumu yaptircan bana konu sahibi 🤣🤣🤣🤣🤣

Eşin kac yaşında beyefendi bi de piskince seni aramiyor mu madem öyle inceldiği yerden kopsun dimi. Bide altınlarını çalmışlar o kaynananin senin koynuna baska kadin sokcam demesi de apayri bir olay. altinlari nasil çaldılar anlamadım?
Ya gece gece beni gunaha sokacan kufur etmeyim etmeyim diyorum ama bugunde sporumu yaptircan bana konu sahibi 🤣🤣🤣🤣🤣
Eşim 34 yaş ben 22 yaşındayım bide öyle gencecik karıyı bulmuş bunuyor mal düğün onların memleketinde oldu ordan balayına giderken altınları onlara emanet ettik sonra bi getirdiler saddce benim ailemin taktıkları öyle işte ne bir açıklama ne bişey

Eşim 34 yaş ben 22 yaşındayım bide öyle gencecik karıyı bulmuş bunuyor mal düğün onların memleketinde oldu ordan balayına giderken altınları onlara emanet ettik sonra bi getirdiler saddce benim ailemin taktıkları öyle işte ne bir açıklama ne bişey
Sormadin mi nerede digerleri diye. Cooook sinirlendim. Bu buldukca bunuyor senin her istediğini yapmasi lazim bunun. Pislik.

derhal boşan derhal! bu çok çirkin bir davranış.
eşim karakolda görev yaparken bazı şeyleri anlatırdı. bir kadın demiş ki eşimin yüzünden amcaları bile bana sarkıntılık yapıyor! yani sonunuz böyle olur Allah muhafaza.
hayatta ki en önemli şey namus ve şereftir bence. ha namus dediysem kadının namusu ya da iki bacak arası değil!
eşine dil uzatılmasına sessiz kalan, şerefine haysiyetine dokunulması karşısında utanmadan seni sattık mı! diye iğrençleşen biri namussuzdur. lütfen dönmeyin. bütün maddi manevi haklarınızı talep edin. hırsız kayınvalideden de altınları isteyin mahkemede.
nasıl ahaksız bir aileye düşmüşsünüz. Allah yardımcınız olsun inş.
Aynen öyle o kadar garip bi durumdayım ki sanki beni kullandılar istediklerini aldılar sonra da attılar

Daha çok yeni evliyim zaten kafama koydum ama bi yanımda istemiyor o kadar emek var söylediklerinizde haklısınız
Bencede sakın ayrılmayın. Okadar emek verilmiş evliliğe. Gidin kayınvalidenizin elini öpün ve bundan sonra daha iyi olmaya çalışın. Çocuk falan yapın, görün bakın nasıl güzel olacak herşey.

Susmazdı tabiki de ben onların bi tane adetlerine saçma dedim diye beni odaya kapatıp bas bas bağırdı orda bana onlar benim namusuma laf ediyor çirkin çirkin konuşuyolar bende herşeyi yüzüne vurdum çıktım gittim bide sanki ben onlara yapmışım gibi o bana atavır alıyor aramıyor sormuyor
Böyle güzel anıları yabana atmayın derim.

Nasıl ederdin bizde yapalım
Valla onun annesi sana herseyi soylerken meşru herseyi sallarken iyi de senin annen baban ağzını acmayacak mi. Durum sana bağlı yani kararına bağlı bana kalırsa bu adama yol ver. Anlaşılan yaşın küçük diye seni oynatacaklarini zannediyorlar parmaklarında baban aricak babasini veya annen annesini kim kimi ariyorsa gozlerini de korkutacak tabi once damadi arayacak ayar vercek herhalde babana saygisizlik yapamaz hakkını isticek mahkeme kapilari açık diyecek hem pis pis konusacaklar hem altinlara coreklenecekler olcak is degil bu isin pesini birakmayin ailecek. Efendilik bi ise yaramiyor bu devirde gördüğün gibi

Valla onun annesi sana herseyi soylerken meşru herseyi sallarken iyi de senin annen baban ağzını acmayacak mi. Durum sana bağlı yani kararına bağlı bana kalırsa bu adama yol ver. Anlaşılan yaşın küçük diye seni oynatacaklarini zannediyorlar parmaklarında baban aricak babasini veya annen annesini kim kimi ariyorsa gozlerini de korkutacak tabi once damadi arayacak ayar vercek herhalde babana saygisizlik yapamaz hakkını isticek mahkeme kapilari açık diyecek hem pis pis konusacaklar hem altinlara coreklenecekler olcak is degil bu isin pesini birakmayin ailecek. Efendilik bi ise yaramiyor bu devirde gördüğün gibi
Babama karşı saygısızlık yapamaz tabi ama aileler de konuşmuyolar birbirleriyle

Ailenizin suskunluğu onların ancak özgüvenini artırır. Ortada yapılan haksızlık,iftiralar ve başka şeyler varsa üstüne gidilip inceldiği yerden koptuktan sonra tekrar bir daha makasla kesmek bile gerekir.

Bemde 4.seneme girdim böyle ufak şeylerle başladı ailesinden çektiklerim eşimin suskunluğu. Büyüdüde büyüdü ben sustukça daha çok büyüdü. Hatta eşim ailesini bırakıp benim ailemle yaşamaya bile başladı. Ama hep ailesine döndü.. Böyle adamlar düzelmez ben senelerdir çekiyorum akıllanmıyorum.. Böyle başlıyor şiddete dönüyor hakarete dönüyor yol yakınken vazgeçin inanın düzelmiyor siz umut ettikçe onlar sizi zaten bizi çekiyor yan cepte diye görüyor ve daha çok yapıyor benim psikolojim şuan çok bozuk sizinde öyle olmanızı istemem balık baştan kokar. Ben çok seviyordum o olmazsa yaşayamam diye düşünüyordum hiç bırakamadım. Şimdi ben ayrıldım gerçekten çok rahatım ailemin yanında ama dediğim gibi ben salağım ne yaparsa dönüyorum geri 10 fazlasını yaşıyorum siz yapmayın..

Ailenizin suskunluğu onların ancak özgüvenini artırır. Ortada yapılan haksızlık,iftiralar ve başka şeyler varsa üstüne gidilip inceldiği yerden koptuktan sonra tekrar bir daha makasla kesmek bile gerekir.
Bana özelden msj yazmışsınız
Sonra neden sebebini yazmadıgınızı cok merak ettim

Back
X