Eşimin ailesi

Bunda vicdan azabı çekecek bir durum yok ki, siz kendi annenizi babanızı hergün iftara çağırıyormusunuz? Bu durumda tapacağınız tek şey 1 gün iftara çağırırsınız kayınpederinizle kayınvalidenizi. görümceniz aynı evde yaşıyorsa tabi o da gelecek. Bayramda da gider bayramlaşırsınız mesafeyi koruyarak

Teşekkürler fikirleriniz için.
Evet kesinlikle öyle düşünüyor. Dile getirmesede bunu.

gercekten bu kadar iyimisin yoksa safmısın

Teşekkürler fikirleriniz için.
Evet kesinlikle öyle düşünüyor. Dile getirmesede bunu.
kocan sana acımıyor üzülmüyor da sen niye üzülüyorsun?
hamile kadını kötülük yapan aileye hizmetçi etmek istemesi yüzsüzlük.

sakın taviz verme. sana kısır deyip boşatmaya çalışanlar torun sevmese de olur.

Kesinlikle çağırma

Esinin biz annemlere iftara gidelim sen hamilesin yorulma diyecegine ne demis..iste el oglu karisini cocugunun anasini dusunmez boyle.vicdan yapma esinle aranda cok huzursuzluk olacaksa bi iki kere cagir ancaakk o gunlerde yemek hazirlama asamalarinda yoruldugunu esine hissettir ki bidaha istemesin.hem bastan konus bi iki kere diye esinle alistirma.gorustugunde de mesafeli ol yuz goz olma.hem hicbir dini mecburiyetin de yok senin esinin annesine babasina her gun yemek hazirlamaya kendi kizlari sorumlu bundan.

Açık açık kısır diyen, boşanmaya kadar aile huzurumu kaçıran insanlara bir bardak su vermem. Bir de hamile halimle 1 ay iftar sahur hazırlayacağım.. Rüyalarında görsünler. Herkes yerini bilsin. Gelir özür dilerler, o ayrı. Ama bir kere misafirliğe bile çağırmazdım ben olsam. Hazır hamilesiniz geçerli bir bahane de var

Hergun ıftara gelınmez tabıkı ana esınle barısmıssın bırde cıcugun olacak ve torunlarını gormek ısteyeceklerve goreceklerde gormek en dogal hakları pekı bu durumda ne olacak ya ketum olacaksın gostermeyeceksın yada ortayolu bulmalısın benım agbım evkendıgınde karısının gordugum 1 tek hareketı uzerıne senı hayatımda ıstemıyorum yuzunu gormek ıstemıyorum dedım ve kavgasız sekılde ıletısımı kestım 7 senelık evlıler cocugu oldu yanı benım yıgenım daha hıc gormedım gormek ıcınde hıc caba sarfetmedım ama bazen merak edıyorum yıgenımı bence bunlar zır ısler sen ramazana hergun cagırma ama aradan kapıyı aralayım evet yasadıgın kötu seyler ama barısmıısın esınle hadı onuda gectım bu ınsanlar torununu gormek ısteyecektır benım gıbı meraksızlarsa onu bılemem

Kabul etmemekle dogru olanı yapmışsın boşuna vicdan yapma. Bu durumu onlar yarattı senin yaptığın birsey yok. Sonuçlarının bu boyuta gelmesini hesaplanmışlardır.
Onlar sen evden giderken evliliğini bitirmek icin çabalarken vicdanı sızlamayan insanlara vicdan duymak demek. Yine uzelune sen olursun demek.
Ben bizzaat yaşadım vicdan yapma.
Ha bayramda gidersin usulen görevini yaparsın. Konusmaz etmezsin. Sadece gittin mi gittin.
O kadar. Sonra da çıkar gelirsinuz fazla durmadan.
Esinin sana boyle birsey ile gelemsi norml erkek iste hep karılarına gücü yetiyor. Onları eyip büküp kullanıyorlar.
Üzülme onca olanı yaparken zaten bunu amaçlamışlardı ipleri koparırken düşüneceklerdi.
Bi dha konusunu acma esine de.
Bayramda gidelim derse de allah rızası ve senin hatırın icin gidiyorum bayram diye dersin. Ama asla bir daha o samimiyet felan kurma kapılarını acma onlara da kapını cok acma cocuk olunca zaten torunum torunum diye gelirler başına ekşirler. Ona da hazırlıklı ol çizgini cek

Şimdi mesele barışmaksa neden illa siz adım atıyorsunuz onu anlamadım?
Onlar çağırıp agirlasin sizi büyüklük onlar da kalsın ya da arayıp özür dilesinler .
Hatalı olan taraf onlar çünkü.
O nedenle kendinizi kötü hissetmeyin.
Ayrıca eşiniz gitmek görüşmek istiyorsa kendisi gidebilir bu hakkı.

Geçen sene altlı ustlu oturdugumuz ve hergun bize geldikleri için yine aynı şeyi bekliyolar galiba

Ay yok artık, her gün mü gelinirmiş. Aynı binada yaşarken bu sıkıntıyı çekmişsin, şimdi de çekeceksen taşınmanın ne manası var ? Üstelik hamilesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…