Eşimin ailesi

Niye her gun size geliyorlar ki? 1 olur 2 olur.. Baska misafiriniz olur, siz belki bi yere gidersiniz, onca olayin da ustune 30 gun iftarda bulusmak ne bileyim enterasan..
 

Eşim ailesiyle hergün görüşüyor zaten aynı semtte oturuyoruz uzak sayılmayız. Onun isteği evimizede rahat gelip gitsinler istiyor ama ben bunu istemiyorum. Çağırırlarsada gider miyim yine bilmiyorum görmek dahi istemiyorum. Nasıl orta yol bulurum yada hep böyle mi gider zaman göstercek sanırım
 
Siz nasil insalarin cocuklariyla evlisiniz magaradan mi gelme bu insanlar her aksam iftara gelmek nedemek ya zikkib yesinler gorumcem g.t buyutcegine kendi zikkimini kendileri hazirlasin ha sen kabul edersen arada neysede sana yaptiklarindan sonra kabul etme ayaklari alismasin sana kisir diyen insanlar bunlar acima acinacak duruma dusersin
 

Baktin olmuyo bayilmis numarasi yap esini sucla sonra da senin aileni gorunce hamile halimle dengem bozuluyor diye haketmisler
 
Arada çağır. Elini öpmek zorunda değilsin hoşgeldiniz de yanaklardan öpüver. Hizmetini gör ve iyi geceler . Bukadar
 
ben olsam elin kızına o kadar ağır laflar eden, düşman parçası gibi davranan bir aileyi evime sokmam. eşin bile hak vermiş ki kabul etmiş.normalde erkekler aileleri haksız olsa bile eşlerinden ailesine hürmet beklerler.bu konuda şanslısınız kim bilir neler ettiler size.
kısa ve öz bence evinize sokmayın.
 
Annen gelsin gitsin ama ötekileri görmek istemiyorum. Yapılanları, söylenenleri sen unuttun galiba ama ben unutamıyorum kusura bakma deyin kocanıza. Vicdan filan yapmayın. Bunun ne dini ne ahlaki hiçbir dayanağı yok. Ayrıca hamile kadına her gün iftara gelsinler de ne demek! Asla kabul etmeyin ve hatta görüşmeyin. Kendisi istiyorsa karısına hakaret edenlerin evine gidip gelsin sen gitme. Başına dert alma.
 
Eşimin ailesiyle hiç sorunum yok. Yani kvm laf sokmayı sever falan ama beni de sever. Yine de eşim bana her gün iftara gelsinler gibi absürt bir şey demez yani. Öyle şey mi olur? Aranız iyi bile olsa haftada bir falan olur yani o.
Ama başka arkadaşlara katılıyorum aynı şey söylenmiş. Eşiniz sizi eskiye döndürmek için yola çıkmış. Geri dönmez. Şimdi tamam haklısın der yarın başka şeyle gelir. Hep hep aynı şeyler malesef.
 
E tamam süper kendisi hergun görüyormuş zaten.
Eşinizin ki tamamen anlamsız bi istek maksat görüşmek değil mi?
Size gelseler huzursuzluk çıkarır onlar eminim .
 
Aman arayı
Arayı soğutmuşsun boş ver. Yine başına bela alurlar.
 
Valla sen eşine kıyamıyorsun da, o sana kıyıyor. Hamile halinle her gün anasına babasına hizmet ettirmek istiyor. Acıma acınacak duruma düşersin.
 

Altlı ustlu oturdugumuz dönemin bir kısmında hergun bize yemege geldikleri için eşim hala onu yaşatmaya çalışıyor kendince. İsteğinin normal olmadığının farkında olduğunu sanmıyorum ama bana hak verdiği için kapattı konuyu. Bakalım daha ramazan uzun tekrar gündeme getirecek mi. Eski beni asla bulamazlar içim buzdolabı gibi onlara karşı.
 
Valla sen eşine kıyamıyorsun da, o sana kıyıyor. Hamile halinle her gün anasına babasına hizmet ettirmek istiyor. Acıma acınacak duruma düşersin.

ben acınacak durumda olduğumu da kolay idrak eden biri değilim. Elimi versem kolumu kaptırırım uyanmam uzun surer. O yuzden açık kapı bırakmadım. Dun iftarda hatipoğlu hoca dua ediyordu "gelinle kaynana kayınbaba arasına sevgi ver" diye eşim çok iştahlı Amin dedi :)
 

bu şekilde eşine de anlat. biz kolay zamanlardan geçmedik önceliğimiz evimiz yuvamız bir şeyler yaşandı ise tekrarını ikimiz de kaldıramayız ki artık çocuğumuz olacak. haftada bir görüşelim ama bunun daha fazlası bize zarar verir diye güzelce anlat.
belli ki sizin aranızda sorun yok.
zaten kk kadınlarını ben anlamıyorum. burda güzel güzel anlattıkları dertleri aynı cümlelerle eşlerine söyleseler bu kadar kavga gürültü olmayacak.
 
Cok kibar ol kesinlikle yukselme tatli tatli cok zor olacagini gorumcenin yardim edebilecegini anlat. Senin durumun musait degil anlasin. Ama bebek dogunca illa ki coreklenirler kacarin yok sanirim bu arsizlardan..Gorumcene gelince; gelin hizmetci demek degildir bak kur'an da bile yazmiyor esinin ana babasi. Kendi anne baban var ama onunkilere hizmet diye birsey yok. Gunahada girmezsin kendini vicdanen kotu hiseetmenin manasi yok
 
Her gün değilde mesela bu akşam kv gili yemeğe cagirabilirsun yinede çok yüz verme tabiki
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…