- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.407
- 798
- Konu Sahibi Dostacilisoyler
-
Niye her gun size geliyorlar ki? 1 olur 2 olur.. Baska misafiriniz olur, siz belki bi yere gidersiniz, onca olayin da ustune 30 gun iftarda bulusmak ne bileyim enterasan..Herkese hayırlı ramazanlar.
Eşimin ailesiyle altlı ustlu oturuyoduk. ailesi yüzünden ayrılma noktasına geldik. Ablasının sürekli beni eleştirmesi annesine babasına bakmadığımı söylemesi hakaretler beddualar etmesinin önüne bir türlü geçemedi eşim ve ayrılma noktasına geldik. Adımı kısıra çıkardılar eşime çocuğuda olmuyo ayrıl dediklerini bizzat kendim duydum.
Birikmiş olaylar sonrası dayanamayıp esyalarımı toplayıp babamın evine gittim giderken yanıma takılarımıda aldım. Kayınbabam takılarımı geri getirmezsem beni polise vermekle tehdit etti. Kendi takılarımla beni hırsız tuttu.
Bi yol bulundu barıştık eşimle zaten eşimle sorunum yok hep ailesi yüzünden o noktalara geldik. Görümcemle ve Kayınbabamla bu olay sonrası bir daha ne konustum ne görüştüm. Kv yine her zaman geldi gitti ona karşı bi kinim olmadı.
Hamile kaldım kimse hayırlı olsun bile demedi. Ki bu insanlar sürekli bebek için laf sokan insanlardı! Suan ordan taşındık eşimle de yeni evimlede çok mutluyum. Taşınırken birkez bile gelip bakan halimizi soran olmadı onlardan.
Sorum şu şuan ramazanda olduğumuz için eşim dün ailesinin iftarda bize gelmelerini istedigini söyledi ama öyle bir gunluk degil hergun! Bende kabul etmedim. Eşim bana hak verdiği için seslenmedi ve getirmedi ama bu durumdan vicdanen rahatsızım. Hata mı yapıyorum sizce? Küslük de değil içimdeki onlara karşı beni soğuttular kendilerinden görmek konuşmak istemiyorum. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Bayramda geliyo o zaman ne yapıcam bilmiyorum.
Şimdi mesele barışmaksa neden illa siz adım atıyorsunuz onu anlamadım?
Onlar çağırıp agirlasin sizi büyüklük onlar da kalsın ya da arayıp özür dilesinler .
Hatalı olan taraf onlar çünkü.
O nedenle kendinizi kötü hissetmeyin.
Ayrıca eşiniz gitmek görüşmek istiyorsa kendisi gidebilir bu hakkı.
Her gun mu? Niye ki siz iftar cadiri mi isletiyorsunuz? Bu erkeklerin bu guzel akillari da...
E oyle ama:) ay guldurdun beni o an aklıma gelseydi bunu söylerdim eşime
Eşim ailesiyle hergün görüşüyor zaten aynı semtte oturuyoruz uzak sayılmayız. Onun isteği evimizede rahat gelip gitsinler istiyor ama ben bunu istemiyorum. Çağırırlarsada gider miyim yine bilmiyorum görmek dahi istemiyorum. Nasıl orta yol bulurum yada hep böyle mi gider zaman göstercek sanırım
E tamam süper kendisi hergun görüyormuş zaten.Eşim ailesiyle hergün görüşüyor zaten aynı semtte oturuyoruz uzak sayılmayız. Onun isteği evimizede rahat gelip gitsinler istiyor ama ben bunu istemiyorum. Çağırırlarsada gider miyim yine bilmiyorum görmek dahi istemiyorum. Nasıl orta yol bulurum yada hep böyle mi gider zaman göstercek sanırım
Arayı soğutmuşsun boş ver. Yine başına bela alurlar.Eşim eskisi gibi olmak istiyor sanırım gelip gitsinler diye aramızı bulmaya çalışıyor. Yani haftada 1 bile gelsinler dese seslenmezdim ama hergün gelmelerini hiçbirşey olmamış gibi içli dışlı olmalarını istemiyorum
Valla sen eşine kıyamıyorsun da, o sana kıyıyor. Hamile halinle her gün anasına babasına hizmet ettirmek istiyor. Acıma acınacak duruma düşersin.Bende bundan korkuyorum o yüzden istemedigimi söyledim açık kapı bırakmadım hiç. Yinede içimde eşime üzülen bi taraf var arada bir gelsinler dese kıyamaz kabul ederdim kesin ama Allahtan o öyle bir teklifle gelmedi
Eşimin ailesiyle hiç sorunum yok. Yani kvm laf sokmayı sever falan ama beni de sever. Yine de eşim bana her gün iftara gelsinler gibi absürt bir şey demez yani. Öyle şey mi olur? Aranız iyi bile olsa haftada bir falan olur yani o.
Ama başka arkadaşlara katılıyorum aynı şey söylenmiş. Eşiniz sizi eskiye döndürmek için yola çıkmış. Geri dönmez. Şimdi tamam haklısın der yarın başka şeyle gelir. Hep hep aynı şeyler malesef.
Valla sen eşine kıyamıyorsun da, o sana kıyıyor. Hamile halinle her gün anasına babasına hizmet ettirmek istiyor. Acıma acınacak duruma düşersin.
Eşim eskisi gibi olmak istiyor sanırım gelip gitsinler diye aramızı bulmaya çalışıyor. Yani haftada 1 bile gelsinler dese seslenmezdim ama hergün gelmelerini hiçbirşey olmamış gibi içli dışlı olmalarını istemiyorum
Cok kibar ol kesinlikle yukselme tatli tatli cok zor olacagini gorumcenin yardim edebilecegini anlat. Senin durumun musait degil anlasin. Ama bebek dogunca illa ki coreklenirler kacarin yok sanirim bu arsizlardan..Gorumcene gelince; gelin hizmetci demek degildir bak kur'an da bile yazmiyor esinin ana babasi. Kendi anne baban var ama onunkilere hizmet diye birsey yok. Gunahada girmezsin kendini vicdanen kotu hiseetmenin manasi yokAltlı ustlu oturdugumuz dönemin bir kısmında hergun bize yemege geldikleri için eşim hala onu yaşatmaya çalışıyor kendince. İsteğinin normal olmadığının farkında olduğunu sanmıyorum ama bana hak verdiği için kapattı konuyu. Bakalım daha ramazan uzun tekrar gündeme getirecek mi. Eski beni asla bulamazlar içim buzdolabı gibi onlara karşı.
Her gün değilde mesela bu akşam kv gili yemeğe cagirabilirsun yinede çok yüz verme tabikiHerkese hayırlı ramazanlar.
Eşimin ailesiyle altlı ustlu oturuyoduk. ailesi yüzünden ayrılma noktasına geldik. Ablasının sürekli beni eleştirmesi annesine babasına bakmadığımı söylemesi hakaretler beddualar etmesinin önüne bir türlü geçemedi eşim ve ayrılma noktasına geldik. Adımı kısıra çıkardılar eşime çocuğuda olmuyo ayrıl dediklerini bizzat kendim duydum.
Birikmiş olaylar sonrası dayanamayıp esyalarımı toplayıp babamın evine gittim giderken yanıma takılarımıda aldım. Kayınbabam takılarımı geri getirmezsem beni polise vermekle tehdit etti. Kendi takılarımla beni hırsız tuttu.
Bi yol bulundu barıştık eşimle zaten eşimle sorunum yok hep ailesi yüzünden o noktalara geldik. Görümcemle ve Kayınbabamla bu olay sonrası bir daha ne konustum ne görüştüm. Kv yine her zaman geldi gitti ona karşı bi kinim olmadı.
Hamile kaldım kimse hayırlı olsun bile demedi. Ki bu insanlar sürekli bebek için laf sokan insanlardı! Suan ordan taşındık eşimle de yeni evimlede çok mutluyum. Taşınırken birkez bile gelip bakan halimizi soran olmadı onlardan.
Sorum şu şuan ramazanda olduğumuz için eşim dün ailesinin iftarda bize gelmelerini istedigini söyledi ama öyle bir gunluk degil hergun! Bende kabul etmedim. Eşim bana hak verdiği için seslenmedi ve getirmedi ama bu durumdan vicdanen rahatsızım. Hata mı yapıyorum sizce? Küslük de değil içimdeki onlara karşı beni soğuttular kendilerinden görmek konuşmak istemiyorum. Ama doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Siz olsanız ne yaparsınız? Bayramda geliyo o zaman ne yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?