• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Esimin ailesiyle olan ilişkilerine karismam onlarda uzaktalar esim isterse musaitsek gideriz gelecekleri zman ararlar esimi gelirler. Ayni sekilde ailemle iliskime esim karismaz. Bence onlar kendi aralarinda halletsin. Siz davet ederek üzerinize duseni yapiyorsunuz. Siteminiz yanlis alnlasilmaya yol acabilir.

Hep laf arasında diyorum ama resmî davetim olmadı, eşim davet ediyor ama. Kayınvalidem rahatsız gelmek istemiyorum diyor açık açık. Ama bize karşı çok iyiler.

eee o zaman sıkıntı ne

kendi annem babam evime en son 2013 yazında geldiler mesela

onlara yola gitmek de kendi düzenlerinden çıkmak da zor geliyor

hastaymış bir de yer değişikliği misafirlik duygusu vs iyice hasta olur kadın

eşin özlüyorsa biraz daha sık gidip gelsin

eee o zaman sıkıntı ne

kendi annem babam evime en son 2013 yazında geldiler mesela

onlara yola gitmek de kendi düzenlerinden çıkmak da zor geliyor

hastaymış bir de yer değişikliği misafirlik duygusu vs iyice hasta olur kadın

eşin özlüyorsa biraz daha sık gidip gelsin

Yani öyle çok hasta değil rahat edemiyor gelse gelir tabii ben Zaten görümcemin gelmemesine takılıyorum. Eşiyle çıkıp gelebilir yaşıtız zaten, her yere gidiyorlar.

Esimin ailesiyle olan ilişkilerine karismam onlarda uzaktalar esim isterse musaitsek gideriz gelecekleri zman ararlar esimi gelirler. Ayni sekilde ailemle iliskime esim karismaz. Bence onlar kendi aralarinda halletsin. Siz davet ederek üzerinize duseni yapiyorsunuz. Siteminiz yanlis alnlasilmaya yol acabilir.

Evet haklısınız ben de zaten iyi bir şey yapayım derken kötü bir şey yapmayım diye çekindim, sizlere sormak istedim. Artık kendileri bilir gelmek istemiyorlarsa eşim sitem etsin.

oğulları tekken de gtmedilerse tabi sizden kaynaklı değildir
siz niçin dert ediyorsunuz peki bunu
yeni evli iken ben de cok takılırdım gelmıyorlar diye
şimdi düşünüyorum da boş yere sıkmısım canımı
isteyen gelir istemeyen gelmez

Ne bileyim, görümcem her yere gidiyor, yahu kaç kere dedik, zaten yaşıtız kalkın bir haftasonu da bize gelin. Kayınvalidem Zaten açıkça rahat edemem dedi, düğün hazırlıklarında da gelmemelerine sinir olmuştum, sırf eşimin ailesi uzakta geldiklerinde rahat etsinler diye misafir odası yaptım, çift kişilik yatak aldık fazladan ama bir kere bile gelmediler.

kız bacım bırak evlerındem utlu huzurlu otursunlar ,

allah atmış sen tutmak istemiyorsun , ayakları bir alışırsa mumla arasın bu gunlerini:KK14:

Yerinizde olmak isteyen kaç bayan var biliyor musunuz?[/QUOTE] say say bitmez :KK43::KK76:

kız bacım bırak evlerındem utlu huzurlu otursunlar ,

allah atmış sen tutmak istemiyorsun , ayakları bir alışırsa mumla arasın bu gunlerini:KK14:

Yerinizde olmak isteyen kaç bayan var biliyor musunuz?
say say bitmez :KK43::KK76:[/QUOTE]

Ya evet ben de istemezdim sürekli gelsinler etsinler ama bir kerecik de mi gelinmez :) insan sinir oluyor, hiç mi değerimiz yok.

Bence bilerek gelmiyorlar eşinle aran bozulsun diye(eşin senin yüzünden gelmiyorlar diyecek huzursuzluk çıkıcak) amlıma ilk gelen şey bu. Benim görümcemler de davetsiz gelmezler farklı bir şehirde yaşıyorlar buraya geldiklerinde 1 hafta annelerinde kalırlar ama biz davet etmesek şunlara bi gidelim demezler. Ben de böyle düşünüyorum açıkçası.

Ayrıca bırak gelmesinler eşin üzülüyorsa kendisi çağırsın sen araya girme. Kendi söylesin neden gelmiyorusnuz diye.

Ne bileyim, görümcem her yere gidiyor, yahu kaç kere dedik, zaten yaşıtız kalkın bir haftasonu da bize gelin. Kayınvalidem Zaten açıkça rahat edemem dedi, düğün hazırlıklarında da gelmemelerine sinir olmuştum, sırf eşimin ailesi uzakta geldiklerinde rahat etsinler diye misafir odası yaptım, çift kişilik yatak aldık fazladan ama bir kere bile gelmediler.
düğün hazırlıklarında ben de sinir oldum
biz eşimle 2 ay içinde evlendik
resmen anamız ağladı hazırlık asamasında
annem eşim ben kurduk tüm düzeni
bir kere olsun arayıp da ne yaptınız demediler
ne görümcem ne kv
ama bir de benim kv her telefonda aglar
oğlum benım hayattakı en kıymetlim diye
:)
4 senelık evlıyız
4 senede iki kere geldi
iki gelişinde de ağladı eve girer girmez
oğlum hayattakı tek dayanagımsın, sen de beni bıraktın gittin der
( sankı kocası yok, kızıyla da aynı evdeler 44 yasında kızı var)

en kıymetlim der ama daha bir çöp alıp oğluna verdiğii görmedik

senınkının kötü niyeti yok belli ama benim kv tam bir sinsi hain:D

Kızlar bir sorum var, eşimin ailesi ne düğün hazırlığı boyunca ne de düğünden sonra bir kere bile evimize gelmedi. Düğün günü bir günlüğüne gelip gittiler. Biz de senede 3-4 kez gidip 2-3 gün kalıp dönüyoruz. Ama biliyorum ki eşim istiyor, bu durumu görümceme yazmak istiyorum hani ne varda gelmiyorsunuz, 5 saatlik yol alt tarafı, biraz şakayla karışık yazsam mı içim içimi yiyor çünkü eşim üzülüyor. Bu arada aramız iyi, bana sıcak davranırlar hiçbir şeyimize karışmazlar, biz gittiğimizde de çok iyi ağırlar şimdi durup dururken karşıma da almak istemiyorum, sonra ben mi kötü olurum acaba? Ne diyorsunuz? Eşim üzülüyor aslında ben de çünkü ayıp yani insan bir kerecik olsun gelmez mi?
sakın yazma karışma sen

Dertsiz basina dert acma nekadar uzakta olursan okadar kiymetli olursun gittignde degerin bilir, birlikte yasayanlarda ayrilmak icin etmedigi dua kalmaz herkesin imtihani farkli, esinide gelmiyorlar diye elestirme boyle bu durum varsa bundan kaynaklida uzulur gelene kapimiz acik dersin okadar

şöyle olabilir mi kendimden örnek vereyim mesela kuzenlerle oturuyoruz diyorlar
bana da gelin
bize de bekleriz
hep bana gelin diyorum gelmiyorsunuz
gibisinden söylüyorlar ama gitmiyorum çünkü açık açık sizi şu gün kahvaltıya bekliyorum ya da şu gün bize gel demiyorlar laf arasında öylesine söylüyormuş gibi oluyor tabi acaba sizinkiside buna benzer bir durum olabilir mi? yani bu şekilde algılıyor olabilirler mi? eşinizin tarafı sizin hangi gün ne zaman müsait olduğunuzu bilmediğinden gelmiyor olabilir

Kızlar bir sorum var, eşimin ailesi ne düğün hazırlığı boyunca ne de düğünden sonra bir kere bile evimize gelmedi. Düğün günü bir günlüğüne gelip gittiler. Biz de senede 3-4 kez gidip 2-3 gün kalıp dönüyoruz. Ama biliyorum ki eşim istiyor, bu durumu görümceme yazmak istiyorum hani ne varda gelmiyorsunuz, 5 saatlik yol alt tarafı, biraz şakayla karışık yazsam mı içim içimi yiyor çünkü eşim üzülüyor. Bu arada aramız iyi, bana sıcak davranırlar hiçbir şeyimize karışmazlar, biz gittiğimizde de çok iyi ağırlar şimdi durup dururken karşıma da almak istemiyorum, sonra ben mi kötü olurum acaba? Ne diyorsunuz? Eşim üzülüyor aslında ben de çünkü ayıp yani insan bir kerecik olsun gelmez mi?

kibarca davet et iç dökme gibi değil de. hani gelin bizde kalın gibi. ne güzel gelinsin işte davet ediyorsun üzerine düşeni yapıyosun gerisi önemli değil

Back
X