Eşimin ailesi

Loveis72

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
154
96
13
Kızlar selam...hep okuyodum burdaki konuları artık bende katılıyım yazıyım dedim...:) eşimin ailesi çok değişik..ilk tanıştığımız gün dışında her görüştüğümüzde muhakkak kendi aralarında kavga ediyolar...sürekli bi tartışma konu ne olursa olsun..ama öyle ufak tartışma değil sesler yükseliyo birbirlerine hakaret edercesine konuşuolar ben daha üstümden atamamışken 5 dk bile olmadan hiçbişey olmamış gibi davranıolar.kayınvalidem hep hizmetetsin yazık bütün herkesin arkasını toplar ona yemek servis etsin diye herkes doysun diye yemek bitmeden daha bikaç kaşık yedikten sonra daha ekliyimmi yermisin fln der hiç oturmaz eşimde hep azarlar onu otur artık diye diş sıkar...yada kardeşi azarlar...okadar geriliyorumki herdefasında eşimede söylüyorum ya kavga ederek yada düzgün dille ama biz böyleyiz napalım diyo...allahtan çok sık gitmiyoruz ama zaten tartışmadan gerilen çekingen bi tipim iyice ne yapıcağımı şaşırıyorum.

Sallamayin :) demekki tarzlari bu kendi aralarinda. Size bulasmadikca sorun yok

3-5 yıl sonra ninni gibi gelecek size o sesler emin olabilirsiniz :)

Evlilik iki kişi arasında görünsede, farklı kültürlerin farklı insanların birbirine alışıp idare etmesidir ;)

Bende öyle düşünüyorum genel olarak ama insan geriliyor ister istemez eşimi sürekli sakinleştirmeye çalışan bi tipim ordayken:KK57:

Hayat böyle senin alışık olmadığın şeyler onların yaşam stili olabiliyor ayak uyduramasan da sorun etmemeye çalış şahsına yönelik bir sorun yoksa :)

Baba gergin bi tipse çocuklarına çatıp duruyosa çocuklar da gergindir ve ebin idarecisi anne olduğu içşn yazık bütün kahrı o çekiyodur.

Evet sıkıntılı bi durum ama size saygılı davranıyolarsa sorun etmeyin bunu..

Back
X