- 17 Temmuz 2019
- 60
- 73
- 3
- Konu Sahibi Bluepink18
Hangi devirde yasiyoruz? Ailene gitmek izin isteme tavrini koy. Suc esinizde ailesi ne derse onu yapiyor. Kendinizi ezdirmeyin sakin. Cahil ayagina yatip her dediklerini yaptirtiyorlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim de garip garip sabahın köründe kaldırıp hadi sen de eşinin yanında ol derdi kavga ederdik meğer babası dolduruyormuş
Kendimizden örnek vereyim bu konuda asla kendimden taviz vermem bu arada.Biz eşimle ilçedeyiz eşimin ailesi ve benim ailemde ilçede ama eşimin ailesinin köyde de evi var,bayramda köyde olurlar,benimde tüm akrabalarım aynı köyde annemlerde bayramda köyde olur.Kızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
Ben kendi annemin evinde bile o kadar uzun kalamam,kendi evinden başkası rahat gelmiyorKaç gün gidileceğine bağlı.
Bir iki günse idare edilir de burada okuyorum da memlekete gidip de aylarca kalıyor insanlar.
Nasıl rahat ediliyor bilmiyorum da değil köy,şato olsa istemem ben.
Onu bende ayarlayamıyorum açıkçası kayınpederimden çekinirim fakat bri şey dersem de genelde sert derim onada sert bir şey dicem diye yorumda bulunmak istemiyorum.Dediğiniz gibi korku ayrı saygı ayrı onun ayrımını yapmak lazım.Onlar istiyolar hep onlarda olalım halbuki bizimde ailemiz varValla ne ogretmenisiniz ? Sizi sindirmisler gibi korku ayrı birşey saygı ayrı birşey ..aradaki ince çizgiyi görün saygı gösterirsin iz ama siz korkuyorsunuz.elin adamı sizi yönetmeye çalışıyor tepkinizi koyun annenizdemi rahatsız hep orda kalın eşiniz çok istiyorsa gitsin ..hizmetlerimizde görsün ..siz keyfinize bakın keşke barismasaydiniz![]()
Aynen ben de!Ben kendi annemin evinde bile o kadar uzun kalamam,kendi evinden başkası rahat gelmiyor
Evde neden tek başına oturacakmışsın ki? Kırk yılın başı geliyorum annemi özlüyorum deyin. Eşinizi ikna ederseniz gerisi konuşsun dursun boşverin...Kızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
Kızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
Valla başa çıkmak prk.mumkun olmuyor canım. Bende de benzer bir durum var. Us eşimizde bitiyor ama nerdeee. Onlar ailelerine cevap veremedikçe bizi savunmadıkça biz daha cok çekeriz. Benim evimde huzur kalmadı. Tek sorunumuz ailesi. Allah yardımcımiz olsunKızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
Ögretmensiniz nasıl bu sözlere izin veriyorsunuz agırlıgnızı tavrınızı koyunKızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
evlenirken eşin yanı sıra eşin ailesi de çok önemli..onlarla da evleniyorsun...erkek tarafı kıskanç olur..gelinlerinin ailelerine gitmesinden hoşlanmazlar..valla bende kaynanayım ama gelinimi hiç kıskanmadım kıskanmam..anne babasıdır onu onlar dünyaya getirmiş emek verip büyütmüşler tabi ki benden önce anne babasına gidecek..hiç bir işine de karışmam..biz hiç sorun yaşamayız gelinimle.o yüzden aramız iyidir..gelinimle beni abla kardeş sanıyor ilk tanımayan görenler...herkesi kendine yapılmasını istediğin gibi davranırsa insan sorun olmaz..ama ülkemizde kaynana kayınbaba görümce kıskanç oluyor yani geneli....Kızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar
evlenirken eşin yanı sıra eşin ailesi de çok önemli..onlarla da evleniyorsun...erkek tarafı kıskanç olur..gelinlerinin ailelerine gitmesinden hoşlanmazlar..valla bende kaynanayım ama gelinimi hiç kıskanmadım kıskanmam..anne babasıdır onu onlar dünyaya getirmiş emek verip büyütmüşler tabi ki benden önce anne babasına gidecek..hiç bir işine de karışmam..biz hiç sorun yaşamayız gelinimle.o yüzden aramız iyidir..gelinimle beni abla kardeş sanıyor ilk tanımayan görenler...herkesi kendine yapılmasını istediğin gibi davranırsa insan sorun olmaz..ama ülkemizde kaynana kayınbaba görümce kıskanç oluyor yani geneli....
Çok tavır yaptım işler çirkinleşti baya artık bişey demek istemiyorum. Abisinin para istemesine falan tavır yaptım hatta tavır değil baya büyüttüm olayı.Ögretmensiniz nasıl bu sözlere izin veriyorsunuz agırlıgnızı tavrınızı koyun
bende yeni nişanlandım taze 2 gunlukevlenirken eşin yanı sıra eşin ailesi de çok önemli..onlarla da evleniyorsun...erkek tarafı kıskanç olur..gelinlerinin ailelerine gitmesinden hoşlanmazlar..valla bende kaynanayım ama gelinimi hiç kıskanmadım kıskanmam..anne babasıdır onu onlar dünyaya getirmiş emek verip büyütmüşler tabi ki benden önce anne babasına gidecek..hiç bir işine de karışmam..biz hiç sorun yaşamayız gelinimle.o yüzden aramız iyidir..gelinimle beni abla kardeş sanıyor ilk tanımayan görenler...herkesi kendine yapılmasını istediğin gibi davranırsa insan sorun olmaz..ama ülkemizde kaynana kayınbaba görümce kıskanç oluyor yani geneli....