- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi Bluepink18
Senin yerinde olsam bir daha da oraya adım atmam. Sana laf etme hakkını babasına veren adama da adam demem.Kızlar biz eşimle ailelerimizden farklı bir şehirde yaşıyoruz. Ailelerimiz aynı şehirde. Onun ailesi köyde. Direkt köye gideriz.yemek için sofrayı ben kursrım akşam 10 da bile gelsek ertesi gün kahvaltıya da köye gideriz sonra onlar köy işi için tarlaya giderler ben de annemlere fln giderim. Benim ailem rahat hiç iş yapmam muhabbet ederiz. Güzel vakit geçiriyorum yani. Aileme de düşkünüm. Ertesi gün de döneriz. Şimdi eşimin babası bu durumdan rahatsızmış. Onlar tarlaya gidince ben de köyde evde oturcakmışım. Annemin evine sadece eşimle gidebilirmişim. Ben bunun böyle düşündüğünü bilmiyordum. Eşim de arada tutturuyordu garip garip tartışıyoduk meğer babası dolduruyormuş. Öğretmenim. Tatilde 1 haftalığına ailemin yanına gittim. Köye gidecekmişim ından da rahatsız olmuş meğer. Kızlar köy çok pis kokuyor her yer böcek bütün yiyecekler kaç günlük ortada bırakılıyo hep sinekler. Annesi temiz bi kadın değil yemek yaparken de ama kendini övüp duruyor. Şalvar bilmemne kıyafetleri üst üste dağ gibi pasaklı dağınık. Annesi çok dedikoducu. Yani çok köye gitmekten hoşlanmıyorum.geçen gün babası bana böyle ağır laflar etti eşin nerdeyse sen de orda olacaksın diye. Bir oğulları da var. Onun eşi aynı şehirde uğramıyo bile. Kadın mide ameliyatı oldu. Dışarı çıkmak yasak 2 ay dedirtiyor. Her yere gidiyor köye gitmemek için.O da sevmiyor köyü. Ben bunlarla nasıl başa çıkıcam kızlar