eşimin ailesi ...

gizemliask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2019
298
97
18
merhaba kızlar;
sorun şu ki direk konuya gireyim ...
görümce üni okuyor haftasonları geliyor mesafe yakın olduğu için cuma akşam geliyor ptesi gidiyor.bizde karı koca çalışıyoruz malum eşim kardeşini her hafta gelince görmek istediği için haftasonları gidiyoruz ya ctesi ya pazar.bende cuma gidelim deyınce kardeşi akşam saat 10 u buluyormuş eve gelmesi azıcık mı göreyım kardeşımı 1-2 saat falan dıyor ..bende malum yorgun oluyorum dinlenmek istiyorum.ama bunu eşıme anlatamadım bi türlü ne zaman bu konuda olumsuz (ona göre olumsuz) bişey desem ailesini istemiyorum durumuna düşürüyor beni ve tartışıp küs kalıyoruz bikaç gün bu sebepten dolayı... zaten ctesi akşam iş çıkışı oraya gıdınce de gece 1-2 yi buluyor kalkmamız ..
bi ara erken kalkcaz dedık sabah iş var demiştik annesi hemen zaten gelin istemıyordu gelmek artık sende istemıyorsun dedi oğluna.. kızlar nasıl davranayım napayım bilemedim ailesi dışında asla bi tartışmamız yok olmadı 2 senelik evliliğimde..

Bende de aynı dert var. Yorumlardan kendime de pay çıkarayım. Çoluk çocuk olunca azalıyor ama. Fırsat bulamıyor her hafta. Bizimki bende kalıyor bazen bir de başlarda daha çok kalıyordu şimdi azaldı. Boşverin eşinizle kötü olmayın geçici bir durum

Kardeşini görmek istiyorsa kendi de gidip görebilir. İlla sen kalmak zorunda değilsin rahatsız oluyorsan. Her hafta sonu da kalınmaz ki canım. Valla benim abim beni hiç görmese de Yaşar ama karısına hayatta işkence etmez öyle. O da gelip benim için kalmaz hayatta. Abim beni sever ama durum bu. Eşime gelince.. o da çok isterdi hep ailesine gitmek. Ben gitmemeye başladım bir süre sonra o her gittiğinde gitmiyordum. Önce yadırgadılar. Kv ben oğlumu tek görmek istemiyorum falan dedi. Birşey olmaz anne benimde işlerim var kendime göre sen oğlunla vakit geçir işte her defasında beni bekleme dedim. Alıştılar zamanla.

Siz neden gidiyorsunuz? Sen nasıl kardeşini aileni özlüyorsan bende benimkileri özlüyorum hadi Bye diyin çıkın gidin. Bakın nasıl rahatsız olacak böyle evlilik mi olur diyecek ozamanda evet işte olmuyor bak diyin. Bir hafta sonunuz var Ya kendine çeki düzen verir yada sonu iyi gözükmüyor. Allah akıl versin eşinize sizede sabır.

Kendi gitsin, görsün. Her seferinde niye siz de gidiyorsunuz ki?
benı zaten zorlamıyor gel dıe anlaşmazlıklarımız olmuştuu geçmışte o yuzden zorlamıyor ama zatn haftada bir gidiyoruz bunda da haftaiçi gitmeyıp kardesının olduğu zamana denk getrmek isiyorum ben ki on kere gidilmesin ... ama bı turlu cuma ya ikna edemedim

Eşiniz annesine ailesine çok düşkün sanırım , o gitsin siz evde durun bunu pek değiştiremezsiniz. Evlenmeden de böyledir eminim siz hiç fark etmediniz mi ? Killa Hakan 'ın dediği gibi "Herkes anasının kuzusudur baba "

İster küssün ister aglasın ister ailemi istemiyorsun dıyıp demogojı yapsin.. Gitmeyin
Belli ki gittigınızde de yaranamamıssınız, gelin zaten istemiyordu demıs annesi. Gitmeyin bari kafanız rahat olsun.
Siz kendinizden ödün verirken, karsı tarafın tırnağını oynatmaması sızı dusunmemesi cok cırkın.

Son düzenleme:
herkes ailesıne düşkündur tamam da sen aşırısın dedım sen aşırı görmemışssın ben aşırı değilim dıyor bide

Her defasında gitmeyin. İlk önce yadırgasalar da zamanla alışırlar. Cuma gününe ikna olmuyorsa da zorlamayın, yıpratmayın kendinizi. Görümcenin okulu bitince geçer bu durum herhalde.

Her defasında gitmeyin. İlk önce yadırgasalar da zamanla alışırlar. Cuma gününe ikna olmuyorsa da zorlamayın, yıpratmayın kendinizi. Görümcenin okulu bitince geçer bu durum herhalde.
son sınıf zaten ama her hafta gelıyor o da ...
cuma az görmuş oluyormuş o yızden ıkna olmuyor

Her hafta görüşmek zorundalar mı
Siz ailenizi bu kadar sık ziyaret ediyormusunuz burdan neden vurmuyorsunuz
İlla gelincekse arada kardesi size gelsin
Vs cözüm cok

Her hafta görüşmek zorundalar mı
Siz ailenizi bu kadar sık ziyaret ediyormusunuz burdan neden vurmuyorsunuz
İlla gelincekse arada kardesi size gelsin
Vs cözüm cok
ankaradayım bu arada antalyadan gelın geldım ailem uzakta yanıı

kendisi gitsin görsün sizi neden peşinde sürüklüyor? Her hafta her hafta gitmeside saçmalık.
gerçekten bazı adamlar evlenmemeli!!

Her hafta içi de gitmek zorunda değilsiniz. Çok taviz vermişsiniz. İstemediğiniz bir yere görev gibi zorunluluk gibi sizi sürüklemeye hakkı yok eşinizin. Kısa ve net gitmeyin. Ailesini de her hafta görmek istemiyorsanız kız kardeşinden bağımsız söylüyorum gitmeyin görmeyin

son sınıf zaten ama her hafta gelıyor o da ...
cuma az görmuş oluyormuş o yızden ıkna olmuyor
Üniversite okuyan biri de her hafta memlekete mi gelirmiş ya nasıl öğrenci o? boşverin cidden gitsin görsün o ne zaman istiyorsa, kendinizi yıprattığınıza değiyor mu? Belki mezun olunca değişir işler, uzağa filan atanır, evlenir, bir şeyler olur kurtulursunuz umarım

Ahh su erkekler. Anam babam uzulurculer ben ne desem boş allah sabır versn size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…