eşimin ailesi ...

Kayinvalidem olsa bile ben kimseye hakkımda öyle konuşma hakkı tanımam. Biraz realist olmaya davet ederdim heralde orda. Insanlar kendileri sanki hep kendileri öyle anne baba evinden çıkmadan durmuş gibi davranıyor. Halbuki biraz sorsan kimi çalışmak için veya okumak için başka ülkeye bile gitmiş. Kimsenin hayatıma o kadar müdahale etme fırsatı vermem kendi annem dahil. Esinizde madem öyle aile ve kardes düşkünü otursaydi anasının dizinin altına. Dinlenmek sizinde hakkınız. Bunu göremiyorsa bu onun sorunu. Küs kalmakla oda size psikolojik şiddet uyguluyor aslında. İzin vermeyin. Yüz verdikçe baskı artar

Biz de kardeşler olarak birbirine düşkünüz ama her geldiğinde görmek isteyecek kadar hatta bir iki saati yetersiz bulacak kadar özlemesi de ayrı bi tuhaf geldi bana. Sanırım çok aileci eşiniz

Tek başına gitsin, siz de kafa dinlersiniz kendi istediğiniz aktiviteleri yaparsınız. Takmayın kafaya.

ay inş ya :) 1 saat gıbı bı mesafede okuyunca gelıyor her haftasonu

Bayramda, tatilde gidiyor musunuz? Siz de bütün tatillerde eşinizle Antalya’ya gidin ailenizin yanına.
evet gidiyoruzz..
işe başlamadan önce de 2 ayda bır gıderdım artık işe başladım bayramda tatılde anca gidebilcem

evet gidiyoruzz..
işe başlamadan önce de 2 ayda bır gıderdım artık işe başladım bayramda tatılde anca gidebilcem
Eşiniz de geliyor mu sizinle?
Siz de arada naz yapın annemi özledim, ailemi özledim diye.
Bu arada yeni evlisiniz sanırım, biz de önceleri sürekli giderdik iş çıkışı geç saatlere kadar. Sonra erkek kardeşi evlendi, eltim doğru dürüst gitmez çok nadir, onda da saat 9 olmadan kalkarlar. Mesela yemeğe falan gitmişsek topluca, yemek yenir 1-2 bardak çay içip hemen kalkarlar, yok yorgunuz, yok işimiz var vs. Ondan sonra ben rahat ettim.

bayram tatıllerınde beraber gıdıyoruz çalışmadan önce ben arada tek gıderdım ..
evet 2 senelık evlıyım naz da yapsam geçmışte anlaşmazlıklarımız olmuştu kv ile bu sebepten ötürü ne desem aleyhıne anlıyor onları ıstemıyorum oluyorum

işte bıgun pazar gıtttık ikindın akşam vakıtlı kalkcaz yarın iş var malum dedık onda da ben zaten istemıyormuşum da sen de ıstemıyorsun artık oğlum dıyor ... daha daha kendısı demesı lazım erken kalkıyorsunuz ış var gıdın dıe ama yok ben getırtmıyormuşum oğlunu..

Haftaıcı calısıyorsunuz haftasonu esıyle vakıt gecırmek ıster ınsan sızı cok ıyı anladım ama bunu huzelce konussanız esınızle?ornegın kadınsılıgınızı kullanın haftasonu eve kapatalım kendımızı vs tarzı ınsan gorev gıvı olunxa gıtmek ısteemıyor haklısınız

Gelin zaten istemiyordu diye yüzünüze karşı pat diye konuşan kadın oğluna neler diyordur düşündünüz mü? Eşiniz de etki altında kalıp sizi ailesini istemiyor olarak görüyor. Çünkü bu koca milletinin aklı yok, sokma akılla çalışıyorlar.

Zamanında annesi de eşime "oğlum bu kız seni bizden koparmaya çalışıyor, ayırcak parçalıycak bizi, onun ailesine uzak dur gidip gelme" diyormuş. Eşim aklını kullanamayanlardandı o zaman. Hep ailesiyle olalım isterdi. Hergün de görüşürdük. Baktı ki anası fesat, ben hiç öyle bir kadın değilim mesafeyi ailesine karşı koydu. Zaman içinde eşinizde aklını kullanmayı öğrenebilir inşallah, tüm yüreğimle diliyorum güzel arkadaşım.

Ne kadar çok giderseniz o kadar laf yersiniz. Az gittiğinizde bayram yaparlar. Deneyin ve görün.

aile konusunda bışey deyınce misilleme yapmaya kalkıyor
bıde ctesı de çalışıyoruz yanı ister ıstemez dınlenemıyorum tek pazar yetmıyor ama anlamıyor

aile konusunda bışey deyınce misilleme yapmaya kalkıyor
bıde ctesı de çalışıyoruz yanı ister ıstemez dınlenemıyorum tek pazar yetmıyor ama anlamıyor
Kendısıne guzel bır dılle soleyın haftasonu o plan yapmadan sız haftaıcınden soleyın cumartesı sunu yapallımmı dıe bızdede aynı durum oldu ben ole yapıyorum

inş cnm benım valla sırf aıle yuzunden ayrılmayı bıle goze aldım aile terapistine gideyım dıyorum faydalı olur mu sızce

Kendısıne guzel bır dılle soleyın haftasonu o plan yapmadan sız haftaıcınden soleyın cumartesı sunu yapallımmı dıe bızdede aynı durum oldu ben ole yapıyorum
bı hafta onu da denedım sırf gtmeyelım dıe şımdıden mı dıyorsun dedı

yaa benim bir kuzenim bunun bir tık fazlasını yaşıyor. haftada en az 3 akşam kocası işten eve dönerken kardeşine uğruyor. güya yeğenini görmek istiyormuş. yemeğini falanda yiyip eve öyle dönüyor.
kardeş iyi hoş da bu kadarı bence bağımlılık.

haftasonları tatil ayarlama imkanınız var mı 2 günlük ? belki kaçamak tatilin tadına alışır kendisi bir mesafe koyar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…