bana geldiklerinde nasil yapmam. esim cok istiyor birlik beraberlik olsun. hep brlikte guzel vakit gecirelm sofralar kurulsn vs. diyelimki kayinvalidemdeyiz. yemek yedik nasil kaldirmayaym nasil yikamayaym. gorumcem gbi nasl yatabilirim yapamam ben. yani yapsam bi dert yapmasam bi dertE yapma.
Aliştırmışşınız onlari. Yapmayın bir daha sıze geldiklerinde.merhaba arkadaslar,
esimin ailesi ile ilgili sizlerden akil istiyorum. aile yapilari cok farkli geliyor. bir gorumcem var evli. en az haftada 1 kayinvalidemde bende veya gorumcemde aile bulusmasi yapiyoruz. benim skintim surda. bana geliceklerse ben elimden gelen herseyi en guzel bicimde hazirliyorum. butun gun hazilrik yapiyorum mutlu mesut bi gun gecirelm diye. aksam bana geliyorlar ornegin sunu begendinzmi guzel olmsmu diyorm cevap vermiyolar yiyip icip eline saglk bile diyen yok. sonra ben ortaligi topluyorum ve gidiolar.eger kayinvaldieme gitmissek, kayinvalidem ya kendi yapio yemegi yada gitcegimizi bilse de yapmayip bizi bekliyor ben gidince ben yapiyorum gorumcem hic bir seye elini surmuyor. evde bir hizmetci gibiyim. ayni yasta sayiliriz benden 2 yas kucuk. o icerde yatiyor ben bulasik yikiyorum ortalik topluyorum. eger gorumceme gidiyorsak yine yemek yok yine gidince biz yapiyoruz. genelde kayinvalidem yapiyor.
kisacasi bu hareketler yaptigimda bi eline saglk bile denmemesi, butun isin ustume yikilmasi, napicagmi bilmiyorum cok yobaz geliyolar. akil vericek olan varmi
Değiştirdiniz mi tabağı?bugun gorumcemin esi kalkmis bana ben tatliyi sole degil bu tabakta istiyorum diyo bide karisi orda yatarken ole sinirlendim ki sonunda esime cattm donerken kavga ettik. oda zor geliyo aileme bisey yapmak zor geliosa yapma diyp cekilio
burda sorun su. bunu yapmaya calistm ama esim de yemek yapmayi seviyor. mutfaga giriyo yemek yapmaya basliyo. o alismis ailesi bole diyip kabullenmis. simdi kocam icerde mutfakta ben nasil oturayim oturdugm yerde ondan da kaynaklaniyo yapmak zorunda kaliyorumSize geldiklerinde güzelce ağırlayın. Kv deye gidince de görümceyi çağırın sen de gel yardım et diye. Ben olsam benim de canım sıkılır yapmam yani. Görümce de hele elini hiç bir işe sürme
Bastan boyle alistirdiysan simdi ama boyle olmaz demen bile batar onlara.Bence yavastan yapmamaya calis.Hatta ay belim cok agriyor diyip gorumceni mesela bulasik yikarken yardima cagir.Nasil olur baska bilemedim.Ben direk ee hizmetci miyim ben gelsene beraber yapalim yapip kaldiralim derdim sen deme tabimerhaba arkadaslar,
esimin ailesi ile ilgili sizlerden akil istiyorum. aile yapilari cok farkli geliyor. bir gorumcem var evli. en az haftada 1 kayinvalidemde bende veya gorumcemde aile bulusmasi yapiyoruz. benim skintim surda. bana geliceklerse ben elimden gelen herseyi en guzel bicimde hazirliyorum. butun gun hazilrik yapiyorum mutlu mesut bi gun gecirelm diye. aksam bana geliyorlar ornegin sunu begendinzmi guzel olmsmu diyorm cevap vermiyolar yiyip icip eline saglk bile diyen yok. sonra ben ortaligi topluyorum ve gidiolar.eger kayinvaldieme gitmissek, kayinvalidem ya kendi yapio yemegi yada gitcegimizi bilse de yapmayip bizi bekliyor ben gidince ben yapiyorum gorumcem hic bir seye elini surmuyor. evde bir hizmetci gibiyim. ayni yasta sayiliriz benden 2 yas kucuk. o icerde yatiyor ben bulasik yikiyorum ortalik topluyorum. eger gorumceme gidiyorsak yine yemek yok yine gidince biz yapiyoruz. genelde kayinvalidem yapiyor.
kisacasi bu hareketler yaptigimda bi eline saglk bile denmemesi, butun isin ustume yikilmasi, napicagmi bilmiyorum cok yobaz geliyolar. akil vericek olan varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?