esimin ailesi

Görümcede de mi yapıyor eşiniz yoksa kv de mi?

bazen yapmayaym diyorum kayinvalidemde bi bakiyorm ben oturuyorum kocamla kayinvalidem yemek yapiyor. yakistiramiyorum kendime.
Neden yakıştımıyorsunuz ki ana oğul yapsınlar yemeği. Sizde masa hazırlamaya yardım edersiniz.

O "aman üzülmesin kocişim" dediğin oluşum var ya, senin köleliğinle iyi.
Hadi sıkıyorsa diş göster ailesine de görelim, pembe pembe hala burada "ama naaassssıl oturayım kocişim yemek yaparken" diyebilecek misin.

Harcayacaklar seni matmazel hazır ol.

bide esim tutturmus simdi ne zaman benim aileme gitsek takilcak bisey buluyorsun diyor. ona batmiyo tabi

ve varya ben bole sessiz salak bi tip degilimdir. rahatsiz oldugum her seyi soylerim. ama bu bambaska bir boyut gercekten skisp kaliyorum bikac kere beraber yapalim da dedim geliyor bi iki tabagi makineye yerlestirip aman cocuk emzirmeliym diip gidiyo

bazen yapmayaym diyorum kayinvalidemde bi bakiyorm ben oturuyorum kocamla kayinvalidem yemek yapiyor. yakistiramiyorum kendime.
Gayet normal bir şey bu. Ama bunu kendinize yakıştıramıyorsanız kalkıp yapın, kayınvalidenize terbiye veremeyeceğimize göre başka çözüm yok.

ve sanki aralarnda sozlesmis gibiler bana olumlu tek bir kelime kullanmamaya. esim , anne karimin cayi cok lezzetli olmamis mi diyor ornegin. annesi guluyo. bir kere bile eline saglk demedi bana. bir kere bile su da guzel demedi. ornegin cayi benmi demlemisim. esim guzelmi demis. ben bole yapmam. cok cay koyuyor senin karin der ornegin

İş eşinizde bitiyor. Siz onlara birşey diyemeyebilirsiniz ama eşinizin demesi lazım. Özellikle görümcenizin tavrına sinir oldum.
sorma gercekten yobaz otesi bisey asla iletisim kuramazsn asla arkadaslik edemezsn. evine gitsen elinde teleofn internette gezinir sen orda oturursun kendi kendine. ama esim ailesine cok duskun iste

Her hafta her hafta insan sıkılır ya konuşacak bisey bile bulamaz, eşiniz istiyorsa kendisi yapsın yemekleri. Kendisi yıkasın bulaşıkları.. Erkek istiyor diye niye kendi canını sıkıyorsun boşver

Niye onay ve takdir bekliyorsunuz evlerine gittiğinizde yemek yapma gereği bile duymayan insanlardan?

Bence fazla önemsiyorsunuz esinizin ailesini. Onlar sizin ne düşünceginizi önemsemiyor görüldüğü üzere.

Niye onay ve takdir bekliyorsunuz evlerine gittiğinizde yemek yapma gereği bile duymayan insanlardan?

Bence fazla önemsiyorsunuz esinizin ailesini. Onlar sizin ne düşünceginizi önemsemiyor görüldüğü üzere.
galiba bu benim zayifligim gercekten biseye emek verince bi takdir bekliyorum sanirim. ornegn bi eline saglk bi guzel olms denmesi gbi. ama ben ne calsma hayatmda ne ailemde ne arkadaslarmda bole bi yobazlik gormedim. asamiyorum duvarlarini

galiba bu benim zayifligim gercekten biseye emek verince bi takdir bekliyorum sanirim. ornegn bi eline saglk bi guzel olms denmesi gbi. ama ben ne calsma hayatmda ne ailemde ne arkadaslarmda bole bi yobazlik gormedim. asamiyorum duvarlarini
Aşmaya çalışmayın zaten. Oldukları gibi kabul edin.
Bu insanlar böyle zorlamaya gerek yok.
Siz yapacağınız şeylere onların vereceği karşıliga göre değil içinizin rahat edeceği şekilde yapın.
Beklenti içinde olmak sizi yorar.

ben 2 ay once dusuk yaptim. bi gecmis olsun demek icin bile aramadi gorumcem. daha sonra kaynvalidemlerle beraber gecmis olsuna bize geldiler. guya.yediler ictiler oturdular batirdilar birakip gittiler nasilsin nasil oldun diye bile sormadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…