- 2 Ağustos 2013
- 38.034
- 126.524
- 798
Görümcede de mi yapıyor eşiniz yoksa kv de mi?burda sorun su. bunu yapmaya calistm ama esim de yemek yapmayi seviyor. mutfaga giriyo yemek yapmaya basliyo. o alismis ailesi bole diyip kabullenmis. simdi kocam icerde mutfakta ben nasil oturayim oturdugm yerde ondan da kaynaklaniyo yapmak zorunda kaliyorum
ikisinde de . cirpiniyor oda guzel bi sofra kuralm aman mutlu mesut yiyelim diye. zorladikca zorluyo onlarinda umru degil ole yobazlar kiGörümcede de mi yapıyor eşiniz yoksa kv de mi?
Neden yakıştımıyorsunuz ki ana oğul yapsınlar yemeği. Sizde masa hazırlamaya yardım edersiniz.bazen yapmayaym diyorum kayinvalidemde bi bakiyorm ben oturuyorum kocamla kayinvalidem yemek yapiyor. yakistiramiyorum kendime.
Iste yapamiolar bastan aman kirilmasin amam yanlis kotu taninmiyim diolar iyi niyetlerinden sonraa gelinin resmen gorevi oluyor.Ben rezil yonumu tanitip iyi yonumde var dedim cok kavga kaoslar oldu ama en azindan simdi herkes herkesin sınırini bilioE yapma.
Heee o zaman kötü. Dediğim gibi sizde gidip oturmayın ama çağırın görümceyi. Sende şunu yap bunu yap deyinikisinde de . cirpiniyor oda guzel bi sofra kuralm aman mutlu mesut yiyelim diye. zorladikca zorluyo onlarinda umru degil ole yobazlar ki
Gayet normal bir şey bu. Ama bunu kendinize yakıştıramıyorsanız kalkıp yapın, kayınvalidenize terbiye veremeyeceğimize göre başka çözüm yok.bazen yapmayaym diyorum kayinvalidemde bi bakiyorm ben oturuyorum kocamla kayinvalidem yemek yapiyor. yakistiramiyorum kendime.
sorma gercekten yobaz otesi bisey asla iletisim kuramazsn asla arkadaslik edemezsn. evine gitsen elinde teleofn internette gezinir sen orda oturursun kendi kendine. ama esim ailesine cok duskun isteİş eşinizde bitiyor. Siz onlara birşey diyemeyebilirsiniz ama eşinizin demesi lazım. Özellikle görümcenizin tavrına sinir oldum.
Niye onay ve takdir bekliyorsunuz evlerine gittiğinizde yemek yapma gereği bile duymayan insanlardan?ve sanki aralarnda sozlesmis gibiler bana olumlu tek bir kelime kullanmamaya. esim , anne karimin cayi cok lezzetli olmamis mi diyor ornegin. annesi guluyo. bir kere bile eline saglk demedi bana. bir kere bile su da guzel demedi. ornegin cayi benmi demlemisim. esim guzelmi demis. ben bole yapmam. cok cay koyuyor senin karin der ornegin
galiba bu benim zayifligim gercekten biseye emek verince bi takdir bekliyorum sanirim. ornegn bi eline saglk bi guzel olms denmesi gbi. ama ben ne calsma hayatmda ne ailemde ne arkadaslarmda bole bi yobazlik gormedim. asamiyorum duvarlariniNiye onay ve takdir bekliyorsunuz evlerine gittiğinizde yemek yapma gereği bile duymayan insanlardan?
Bence fazla önemsiyorsunuz esinizin ailesini. Onlar sizin ne düşünceginizi önemsemiyor görüldüğü üzere.
anlatmaya calistigim bi cok seyi denedm ve skistim hic bisey couzm vermiyorOnu yap yapamam bunu yap ayıp olur. E devam kendini kullandirmaya o zaman ne diyelim?
Aşmaya çalışmayın zaten. Oldukları gibi kabul edin.galiba bu benim zayifligim gercekten biseye emek verince bi takdir bekliyorum sanirim. ornegn bi eline saglk bi guzel olms denmesi gbi. ama ben ne calsma hayatmda ne ailemde ne arkadaslarmda bole bi yobazlik gormedim. asamiyorum duvarlarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?