Eşimin ailesi

Çünkü bunlar çok içli dişli bi aile çok gidip gelirler birbirlerine aşırı bizde cağrıldımızda gidiyoruz işte ama sanki davet edilmemişiz gibi zoraki gibi
aynen bende öyle allahtan çalıştığım için bahane edip gitmiyorum 1 saat kadar uzaktalar çünkü ama evli olunca eşim gitmek isticek mecbur gidicem

tavır olarak mı peki, ben bikaç kez bunu da denedim hemen yorum yürütmüşler bunları duydum yani yok düğün stresi yok nişanlısıyla mı gerildi kendi ailesinde mi sorun var biz mi bişey yaptık, he evet şunu şunu yaptınız desem ortalık karışıp tavır alcaklarına adım gibi eminim ve ben onların ailesinde gördüğüm ve bana söylendiği kadarıyla özgüvenli konuşkan bi yapıya sahip olduğum için beni görmezden gelmeye çalışıyolar halbuki hiç bi zaman kendini göstermeye çalışan biri olmadım anlam veremiyorum kadın kadına gülüp sohbet etmek varken neden böyle hemcinsler tepkili oluyor aileye en son katıldım diye mi acaba

Sen ve ailen nasil sicakkanlisaniz, biri size "bu ne yaa, biraz sogukkanli olun" dese olamazdiniz degil mi? Ayni sey esinin ailesi içinde geçerli. Adamlarin yapilari bu. Sogukkanlilar yada fazla sosyal degiller. Bu onlarin "suçu" degil. Yapilari sadece böyle.

Yapabildigin sey ise, daha az gitmek. Ve gittiginde bu "soguk tablo"ya hazirlikli olmak. Yani sen halen sicak davranabilirsin fakat onlarin yapisinin soguk oldugunu kabul etmen lazim. Gittiginde bir ik sohbet edip hemen kalkabilirsin.

Ve söymeden geçemeyecegim. Corona'nin 2ci dalgasinin basindayiz. Kalabalikli bir yere lütfen gitme.

İyi ama bu yapı meselesi. Ben de oldukça mesafeli bir insanım ve ciddi bir yapım var. Ne yapayım yani bu saatten sonra huyumu mu değiştireyim? Saygısızlık olmadığı sürecek asgari vakit geçirip evinize gelin.

suratlarını merak ettim şimdiden

e gitmeyin neden bile bile gidip canınızı sıkıyorsunuz anne babası da değil üstelik teyze yani ki anne baba bile bu şekilde davransa gidilmemeli bence

Inanin benim hic umurumda degil. Zaten bu bahsettigim yengesi ne nikahta ne dugunde yoktu. Sonrasinda ne tebrik ne bisey. Ben de kalkip evime mi davet edicem. Ha mesela bir daha kayinvalidrme geldiklerinde gitmem mesela.

Haklisiniz da işte gitmeyince eş ile ara açiliyor bu seferde. Herkesin baska yerlere dagildigi buyuk sehirlerde bu kadar sorun olmuyor da kucuk yerlerde sorun oliyor

zaten işiniz varmış yani herkesin gideceği saatte gitmemişsiniz

bunu bahane edip gitmeseydiniz

şu korona sürecinde cümbür cemaat bir yemekte ne işiniz var ki

Sende onlar gibi dur.

Gitmeme gibi şansın yok anladığım kadarıyla.
Hiç germe kendini.

Bende sen gibiydim. Güler yüzlü neşeli bı ortama girdiğimde şenlendirirdim. Bı sure sonra sanki benim görevim bu da insanları keyiflendirmek için dünyaya gelmişim gibi bı durum oldu.
Sonra baktım diğer insan insanlar bende bana nasıl davranılıyorsa öyle davrandım.
Önce bı bozuldu herkes ama rayına oturdu hersey.

Demek ki onların yapısı mesafeli.Her aile sizinki gibi olamaz.Herkesin bir mizacı var.

Eşinle aranı bozma bence hiç kimseye de anlatma. Gitmeyelim falan da deme gideceğiniz zaman. Gidin bir şeye karışma sen ortamda bükün geri gelin. Bence en iyisi bu böyle insanlarla sıcak olacaksın da ne olacak en iyisi mesafeyi korumak .)

Nemrut insanların olduğu ortam çok gergin oluyor malesef. Bir de şu var; arada kültür, jenerasyon farkı da oluyor. Bazı aileler gülümsemeyi bile ayıp sayabiliyor. Enişteli ortamda falan belki de ayıp karşılanıyordur.
Eşimin kıl kaptığım 2 dayısı ve iki yengesi gelin, çocuk hepsı öyle mesela bayramdan bayrama bile zor çekiliyorlar. Çocukla gidince bile çocuğu sevemeyecek kadar kütüklerdi. Yeni gelinken sık sık görüşme mecburetinde kaliyorduk kendim konuşur, kendim dinlerdim.

Siz bu durumu kayinvalidenize olduğu gibi anlatın böyle böyle yapılıyor ben daha aralarında misafir sayılırım şifreli bile konuşuyorlar, yakınlık gösteren yok bir de size hesabını mi soruyorlar diye.

Siz bu durumu kayinvalidenize olduğu gibi anlatın böyle böyle yapılıyor ben daha aralarında misafir sayılırım şifreli bile konuşuyorlar, yakınlık gösteren yok bir de size hesabını mi soruyorlar diye.
Kayınvalide onları tutar, nişanlımda dengesiz bu konuda bi bana haklısın der sonra onlar sana yakın der evde çok durmadığı için o varken belli olmuyo ama kadın kadına kaldıklarında tavırları anlaşılıyo bende artık alıcam elime telefonu oynıcam öyle

genel olarak yapıları öyle demek ki . siz de ona göre davranın. Beklenti içine girmezseniz umursamazsnzda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…