Eşimin ailesi

angelina 34

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
1.609
1.633
133
Kızlar 10 yıllık evliyim evlendiğim günden beri baş edemediğim bir sorunum var.esim ailesine çok düşkün.asiri düşkün.ne zaman bi boşluk olsa çocuklarla ve benle geçirmek yerine ailesine koşuyor tamam bizide gezdiriyor istediğimizi alıyor hiçbirşeyi gözümüzde bırakmıyor.mesele ikindi vakti gidip 23.30 da dönüyor.kizincada kavga çıkıyor tatlı dille söylüyorum anlamıyor.haftada en az 4 gün uğruyor mutlak 1 veya 2 sinde böyle geç kalıyor.ne yapacagimi şaşırdım.

Kayınvalidenizle aranız iyiyse ona söyleyin. Annesi 1-2 kez alttan alttan işlerse karını yalnız bırakma, bu kadar sık gelme gibilerinden öyle yola gelebilir.ü

Kayınvalidenizle aranız iyiyse ona söyleyin. Annesi 1-2 kez alttan alttan işlerse karını yalnız bırakma, bu kadar sık gelme gibilerinden öyle yola gelebilir.ü
Öyle kaynana mı varmış 😳Kim yapmış ben niye görmedim🧐🙄

Mormeneksemmm Mormeneksemmm Valla benim annemle aram -Allah bozmasın- çok iyidir ama annem bile bana “hadi artık evinize gidin” der. Kötülüğüne değil tabii. Bizden çıktın artık, herkes evine der 😂 anneannem de öyleydi. rahmetli, 55 yaşında annemi “hadi kocanız bekler, evinize gidin” diye yollardı 😂 annem de kaynana olduğuna göre, öyle kaynanalar var diyebilirim 🤪

Yıldım artık bu durumdan .düşkün olabilir elbette ama bu kadar olmaz

Ne desem bilemedim evinde huzurlu mu ? İkinizin evinde yani belki cocuklarniz buyudukce daha çok paylasacak sey bulup evine baglanir bilemedim.benm esimin is yeri var annesi oraya haftada bir bazen iki haftada bir ugrar onn disinda pazarlari gideriz evimizin arasi arabayla 6 7dakika ve pazarlari disinda annesinn evine gitmiyor..
Ben gorusuyorm o isteyken ben nerdeyse hergun hidiyorm yada o geliyor

Mormeneksemmm Mormeneksemmm Valla benim annemle aram -Allah bozmasın- çok iyidir ama annem bile bana “hadi artık evinize gidin” der. Kötülüğüne değil tabii. Bizden çıktın artık, herkes evine der 😂 anneannem de öyleydi. rahmetli, 55 yaşında annemi “hadi kocanız bekler, evinize gidin” diye yollardı 😂 annem de kaynana olduğuna göre, öyle kaynanalar var diyebilirim 🤪
Benim kv de, sabahtan gidip geceye kadar kalsak ,neden yatıya kalmıyorsunuz diye kizabildigi için şaşırdım😅

Çocukların üzerinden yola çıktım Dedim ki ozluyolar seni bu kez onlarida aldı götürdü.ben seni özlüyorum biraz erken gel dedim etkisi 2 hafta sürdü.napicam ben bilmiyorum

Ne desem bilemedim evinde huzurlu mu ? İkinizin evinde yani belki cocuklarniz buyudukce daha çok paylasacak sey bulup evine baglanir bilemedim.benm esimin is yeri var annesi oraya haftada bir bazen iki haftada bir ugrar onn disinda pazarlari gideriz evimizin arasi arabayla 6 7dakika ve pazarlari disinda annesinn evine gitmiyor..
Ben gorusuyorm o isteyken ben nerdeyse hergun hidiyorm yada o geliyor
Evimiz huzurlu bize duskundur ama önceliği anne ve babasıdır.kavgamız hep bunlardan çıkar.

Bu yaştan sonra anne bağımlılığı değişmez. Kabullenmekten başka yol yok. Veya kayınvalideniz halden anlayan biriyse ona açabilirsiniz.

Ama oylle oglan anası arıyoruz biz.hem kk da kaynana oğlan anasıdır kız anası değil 🤣

10 yıl uzun bir süre. Kolay değişmeyecektir.
Nasıl insanlar kayın aileniz? Sever misiniz birbirinizi?

Sizde çocuklar ile ayrı planlar yapın ailesine tek gitsin böylece herkes mutlu olur. Zaten bir süre sonra oda sizin peşinize takılır.

Çocuklar küçükse orası rahat geliyo olabilir. Tamam uğrasın ama oda abartmış. Tahmin edebiliyorum onlarında hoşuna gidiypdur. Ne düşüncesiz insanlar bu adamın bi ailesi var.

Back
X