- 12 Eylül 2015
- 1.609
- 1.633
- 133
- Konu Sahibi angelina 34
-
Öyle kaynana mı varmışKayınvalidenizle aranız iyiyse ona söyleyin. Annesi 1-2 kez alttan alttan işlerse karını yalnız bırakma, bu kadar sık gelme gibilerinden öyle yola gelebilir.ü
Söylemem onların hoşlarına gidiyor cunkuKayınvalidenizle aranız iyiyse ona söyleyin. Annesi 1-2 kez alttan alttan işlerse karını yalnız bırakma, bu kadar sık gelme gibilerinden öyle yola gelebilir.ü
O zaman Allah yardımcınız olsun...Söylemem onların hoşlarına gidiyor cunku
Benim kv de, sabahtan gidip geceye kadar kalsak ,neden yatıya kalmıyorsunuz diye kizabildigi için şaşırdımMormeneksemmm Valla benim annemle aram -Allah bozmasın- çok iyidir ama annem bile bana “hadi artık evinize gidin” der. Kötülüğüne değil tabii. Bizden çıktın artık, herkes evine der anneannem de öyleydi. rahmetli, 55 yaşında annemi “hadi kocanız bekler, evinize gidin” diye yollardı annem de kaynana olduğuna göre, öyle kaynanalar var diyebilirim
Evimiz huzurlu bize duskundur ama önceliği anne ve babasıdır.kavgamız hep bunlardan çıkar.Ne desem bilemedim evinde huzurlu mu ? İkinizin evinde yani belki cocuklarniz buyudukce daha çok paylasacak sey bulup evine baglanir bilemedim.benm esimin is yeri var annesi oraya haftada bir bazen iki haftada bir ugrar onn disinda pazarlari gideriz evimizin arasi arabayla 6 7dakika ve pazarlari disinda annesinn evine gitmiyor..
Ben gorusuyorm o isteyken ben nerdeyse hergun hidiyorm yada o geliyor
Ama oylle oglan anası arıyoruz biz.hem kk da kaynana oğlan anasıdır kız anası değilMormeneksemmm Valla benim annemle aram -Allah bozmasın- çok iyidir ama annem bile bana “hadi artık evinize gidin” der. Kötülüğüne değil tabii. Bizden çıktın artık, herkes evine der anneannem de öyleydi. rahmetli, 55 yaşında annemi “hadi kocanız bekler, evinize gidin” diye yollardı annem de kaynana olduğuna göre, öyle kaynanalar var diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?