Bana bak çilek yağmur ortalığı 56 yaptın gerizekalı boş boş yorum
"Burada insanlarla kafana göre konuşamazsın" derken sadece site yönetimini kastetmemiştim küçük kız.
Hakaretin suç olduğundan haberin var mı, diyeceğim ama 31 yaşındaki bir insanın 16 yaşındaki bir çocukla sevgili olamayacağını bilmediğine göre diğer yasalardan da haberin yok.
Birisi üşenmez, gider şikayetçi olur. IP adresinden yaşadığın o havasız aile apartmanını elleriyle koymuş gibi bulurlar.
Sonra sen de kocan duymasın diye korkudan burada elaleme yalvarırken bulursun kendini. Kocan duyarsa neden kamuya açık yerde ailesinin dedikodusunu yaptığını da açıklamak zorunda kalabilirsin.
Altından kalkamayacağın işlere girişme o yüzden
Ya arkadaşlar şimdi bn kız tarafıyim demi beni ilgindermez mobilyayi isterse dedesi yapsın bnm babamin yapacak hali yok boş konuşuyorsunzu şu anda düzine ne ya bnm eşim 35 yaşında olur 40 yausnda olur bu benim sorunum size ne oluyor konu ile.bilgij varsa yorum yap yoksa yazma güzel kardeşim
Konun için yorumum eşinin sözünden çıkmaman. Şu an ailesiyle görüşme.
Yarın bir gün ailesiyle barıştığında yine eşinin sözünden çıkma ve sen de barış. Barıştıktan sonra eşin, kayınbaban, kayınvaliden ve kaynının sözünden çıkma. Kayınvalidene temizliğe git, kayınbabanın gözüne görünme, kaynınla dik dik konuşma.
Sonra bir gün yine küserse, yine eşinin sözünden çıkma ve ailesiyle görüşme.
Zaten bu şekilde yaşamıyor muydun ve bu şekilde yaşamaya devam etmek için koştur koştur evlenmedin mi? Bunun nesini soruyorsun bize? Formül bu işte.