• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesi

Altı üstü nişandan ayrılmış olacaksın nikah oldu diye dul olacak değilsin, bence çok fena insanların eline düşmüşsün, alttan alma söyle çözülecekse çözülsün yoksa evlenince beteri gelmesin.
Eşimle konuştuk annesiz düğün yapamam düğüne kadar sabır diyo

Eşimle konuştuk annesiz düğün yapamam düğüne kadar sabır diyo
Kuzucum ben sana olacakları söyleyeyim. Eğer eşin daha en başta bu olanlara tepki vermediyse bu işin sonu yaş. Anneci bir eşim var ve çok sorunlar yaşıyoruz. Eşyalarımızı iğne ipliğe kadar ikimiz aldık bide en başta kimseyi karıştırmayacağız dedik. 4 sene bitti şimdi üstüme aldığımı annesine sormamı isteyecek kapasitede. Lütfen en başında tavrını çok net bir şekilde koy. Yoksa bitmeyen tartışmalar başlar 🥴 Öyle bi durumda eşin kesinlikle dur demeliydi o demediyse sen demeliydin. Eşinle böyle şeylerden dolayı çok zıtlaşırsınız ve evliliğe büyük darbe ne yazık ki 😞

Hayret, şaşırdım bunu okuyunca. Bir de ege medeniyetin beşiğiymiş gibi bir algı var nasıl başardılarsa bunu yaratmayı 😂😂
Bende iç Anadoluluyum 10 yıldır Ege'de yaşıyorum buranın insanı kadar soğuk itici insan görmedim.Kurak ot bitmez tarlaları yabancılar sayesinde trilyonluk arsalara dönüşmüş zengin olmuşlar ama yabancıları hiç sevmezler bunuda çok açık belli ederler.Medeniyetin m si yok burda elimden gelse şimdi kaçar giderim burdan

Annesi oğlunun mutluluğundan çok yeğeninin kaprislerini düşünüyorsa zaten o düğüne gelmesin. Sizin vermeniz gereken tepkileri hep eşiniz vermiş sanki terbiyesizlik ona yapılmış gibi tavır alıyor. Sende o zaman diyeceksin benim babam şehir dışından nikahımız için geldi adama ayıp oldu ben babamın rencide olduğu yerde düğün yapamam diye, madem sürekli anasını öne sürüyor sende babanı öne sür. Gerçi tutumunuzdan özür dileyecekmişsiniz gibi hissediyorum da neyse

Düğünü annesiz yapamam, düğüne kadar sabret demiş de aslında onun açılımı düğüne kadar kaprisini, nazınj şu kadarcık hadi çekeyim, ondan sonra eşek gibi bu deveyi güdeceksin. Şuraya d yazıyorum.
Tavır koyacak adam 18 taşındaki kıza düzgğn konuş derdi. Tavır koyacak adam haklısın ama annem böyle işte derdi en azından. Annem de aen de aynısın demezdi. Siz haklıyken bile sizi koruyamayan adam gün gelip hata yaptığınızda nasıl eş olup da sizin arkanızda duracak. Ayrıca adam dediğin morali bozuldu dşye lafı yşyen nişanlısını bırakıp sigara içmeye kaçmaz. Daha çoook kaçar bu adam böyle sizi korumaktan. En kötü düğünü erteleyin. Gerekirse ayrılırsınız. Herkes bilir evlilik olmadığını. Evli sayılmazsınız.

Ne sinir bozucu bir durumun ortasında kalmışsınız. Allah yardımcınız olsun, siz onlara bakmayın yoklarmış gibi ne istiyorsanız o şekilde davranın bence yoksa tripleri çekilmez.

Ayağı alçılı halde eşya bakmaya gelen yenge, bilmiş kuzen ve gelinini sosyal medyadan silen kaynana. Nişanlı da arada kaldım vs diyor.
İnsan don alırken bile bir mağazadan almıyor. Gözü kesmeyen gelmeseymiş. Sanırsın beyaz eşyanın parasını yenge ödeyecek. Hayırlısı olsun tabi ama balık baştan kokar :/

esiniz yada nisanınız kuzenine haddini bildirmedi ve annesi ile kavga etmediysen nikahı derhal geri cekk bu cokkkkkkkkk buyuk bir sinyal suan belki annene anlatsan aman bosver kızım der idera et der ama neden idare edelim ki

esin burda annesine hesap soramıyorsa ooo cok aglarsın sen daha
Annem vefat etti eşim kuzenine kusse dayı kusecek dayı kuserse anne kusecek modunda

Back
X