İyi de ya insan hiç mi torunu için bişey yapmak istemez bu normal mi sizceBeklenti içinde olmadığınızı ifade ediyorsunuz ama beklenti içindesiniz. Bir paket bez getirince ne olacak?
Hayır hayır hiç tartışma olmadı gelip görmüyorlar bileYok sayilmak insani üzer. Daha önce iliskiniznayni mesafelimiydi? Arada kavga gürültü oldu mu? Sizi saymiyorlarsa cocugunuzu da saymazlar. Mesafeli olana mesafeli olmak en iyisi, ama bebegin aile büyüklerinden mahrum kalmasi üzücü tabi
Hayır hayır hiç tartışma olmadı gelip görmüyorlar bile
İnan ki eşime karşıda öyleler. Hiç öyle oğlum nasılsın falan yok ama işleri düşerse o ayrı o zaman tırım tırım ararlar. O da farkında aslında üzülüyor farkediyorumIlginc. Ogullarina karsi da mi böyle umursamazlar? Yani böyle ölü balik gibi davranmalari normal degil. Hem 7 ay olmus. Esiniz ne diyor bu duruma?
Ya ne alakası var çocuğunuz olsa babaannesi dedesi hiç sanki yokmuş gibi davransa ne hissedersiniz. Bende onlara yokmuş gibi davranıyorum sadeceDurduk yere neden beklenti içine girip yok yere kendinizi dertlendiriyosunuz ki anlamıyorum. Getirse nolur getirmese nolur? Torunu var diye özense nolur özenmese nolur? Sanki eş ailesiyle ilgili dert edinecek bir şey bulayım diye yazılmış gibi bir konu.
Çok enteresan kişilikler. Bazıları bez alsa ne falan yazmış ben misalen söyledim. İnsan hiç mi torunum diye sevmezBazi insanlar onem vermezler ilk torunmus felan. Var benimde boyle tanidiklarim onlarida boyle kabul edeceksiniz mecbur. Az beklenti cok huzur. Biraz siz isindirmaya calisabilirsiniz belki ay torunu babannesini ozlemis babanne hani bana bisi almadin mi diyomus felan diye bunu da umursmazlarsa yapacaginiz birsey yok umursamayin sizde.
İnan ki eşime karşıda öyleler. Hiç öyle oğlum nasılsın falan yok ama işleri düşerse o ayrı o zaman tırım tırım ararlar. O da farkında aslında üzülüyor farkediyorum
Oğullarına karşı da böylelermiş. Demek ki mesafeli insanlar. Mizaçları böyle. Siz de mesafeli davranıyormuşsunuz. Ona da bir şey demediklerine göre ne sizden beklentileri var ne size bir vaadleri var. Bunda dert edinecek bir şey yok.Ya ne alakası var çocuğunuz olsa babaannesi dedesi hiç sanki yokmuş gibi davransa ne hissedersiniz. Bende onlara yokmuş gibi davranıyorum sadece
Aynen aynen onu demek istedim hani insanlık denen bir şey vardır ya artık. İnsan hiç tanımadığın bir insana bile bazen bir isteğin var mı diye sorar ya hani o bile yokBazı aileler böyle, lafa gelince kurban olurumlar filan. Ama elini taşın altına koymak yok. İlla maddi bir şey alıp getirmek değil mesele. Çocuğun hasta oluyor iki eş de çalışıyorsunuz ve izin alma şansınız yok. Hasta olduğunu bildiği halde haftalarca aramıyor mesela. Niye çünkü gelip bir iki gün başında durur musun dersin diye. Sen hasta çocuğunu kaldırıp yataktan işe götürüyorsun. Haftalar sonra arayıp iyileşti mi diyorlar. Hee iyileşti .. Farkında değilsiniz ama siz de beklenti içindesiniz. İnsan olarak beklenti içerisinde olabiliyoruz ama yokmuş gibi düşünün farz edin yoklar.
Umrumda bile olmaz , en güzel zamanlarımı buna dert yanarak geçiremem şahsenİyi akşamlar kızlar. Vallahi en sonunda dayanamadım bende paylaşacağım. Kızlar ben doğum yaptım neredeyse 7 aylık olacak bebişim. Ama gelin görün ki eşimin ailesinin umurunda değil. Eşimle ben çalışıyoruz zaten ekonomik olarak bir beklentimiz yok ama insan hiç mi kızım gelinim bir paket mamasını aldım ne bileyim bir paket bez getirdim torunuma hiç bir şey yok ya hiç bir şey doğum yaptım hediye bile getirmediler. Durumları da orta halli. İnanın mesele bişey alsınlar değil kendimce ama ailenin ilk torunu insan hiç mi özenmez. Hiç mi torununa bişey almak istemez ya. Bende artık arayıp sormuyorum onları ne halleri varsa görsünler diyorum. Siz olsanız ne yapardınız.??
Maalesef benden veya bizden beklentileri var ama bize gelince tık yok.Oğullarına karşı da böylelermiş. Demek ki mesafeli insanlar. Mizaçları böyle. Siz de mesafeli davranıyormuşsunuz. Ona da bir şey demediklerine göre ne sizden beklentileri var ne size bir vaadleri var. Bunda dert edinecek bir şey yok.
Ne gibi bir beklentileri var? Ne istiyolar mesela sizden? Eğer beklentileri varsa siz de yapmayın.Maalesef benden veya bizden beklentileri var ama bize gelince tık yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?