Eşimin ailesi

Eyvah diyorum hepsi bu yandın iki evin işi yemeği misafiri hizmetçi edecekler seni kocanda yaslo yapiver diyecek

Biz ortak kararımızı verdikten sonra beraber yemek yeme konusunu söylemiş babası eşinde başımda böyle bi konu geçmedi yani
Belli olan birşeyi tekrar konuşmaya gerek görmemiştir
Herşey apaacık ortadayken sizin bunu sonradan anlamanız asıl garip olan

Hayal dünyasında yaşamaya devam edin
Köylerde alt-üstlü hata aynı bahçecde oturan aileleri daha bugüne kadar bireysel yaşadıklarını ben hiç görmedim.
Siz karar verdikten sonra değil baştan belli olan birşeyi sizin sonradan anlamış olmanız konu bence
Ha daha hiç birşey için geçde değil, kararınızdan vazgeçebilirsiniz pekala

Bazı sebeplerden dolayı zaten gitmek zorundayız yoksa eşimde bende aslında gitmek değildi niyetimiz

Konu sahibi 20 yaşında mısınız ? Profilinizde öyle görünüyor.anne babanız aileniz ne diyor bu köyde üst katta oturma durumuna sizi hiç uyarmadılar mı ?
Evet yaşım doğru küçük evlendim sadece annem biliyor onların üst katına taşınacağımı ama yemeği beraber yiyeceğimizi istediklerini söylemedim daha annemde garipser zaten en sonra çare annemle konuşucam ondan yardım istiycem

Kusura bakmada onlar kendilerine hizmetci ariyorlarmiş banada cok sacma geldi ne kadar evler ayri olsada üst üstesiniz bir yatmaya cikarsin işin cok zor allaj sabir versin

Bence gitmeyın

Yani simdiden beklentiler acik dile getirilmis. Iki katin da ev islerini az cok size yikacaklar. 3 kisilik yemek baska, 5 kisilik yemek baska. Biz esimle kendimize bazen aksamlari sadece kahvaltilik.birsey de hazirlayip yiyiyoruz, ama baskalari olunca bu olmuyor tabi. Bence siz bu köy isini iyi bir düzeniniz varsa hic yapmayin. Dükkan kapanacaksa kapansin.

Tamam şimdi sakince bu karardan eşinizle birlikte ortak konuşarak vazgeçin.Düzenimizi bozmayalım burada güzel geçinip gidiyoruz flan diyin.Bişeyler diyin ve gitmeyin o köye.
Bazı sebeplerden dolayı gitmek zorundayız yoksa bizde gitmek istemiyoruz ben en azından konuyu konuşup halletmek istiyorum zaten onlara söylediğimde istemiyorum diye beni zorlamazlar ama bir süre trip atarlar çokta umrumda değil ama ben güzel bi şekilde konuşmak istiyorum fakat nasıl konuşmaya gireceğimi bilemedim

Sorun sadece yemek mi Allah aşkına, o evde rahatca tuvalete bile gidemeyeceksiniz...

Yani aldığınız kararın kokusu buraya kadar geliyor.Bu kadar içiçe olupta ayrı takılmanız mucize olur.Bir de kadın yaşlı babaanneymiş, o işten kaçışınız yok.Bunları göze alamayacaksanız hiç gitmeyin.

Muhtemelen para için gidiyorsunuz ,o parayı ve işi size verirlerken emin olun sizden beklentileri vardır, boşuna değil. Hem pastam dursun hem karnım doysun diye bir muhabbet dünyanın hiçbir yerinde yok yalnız

Benim bir akrabam öyle yaşıyor.
Baştan kabul ettiği halde aşırı zor bir durum.
Hiç bulaşma derim.

Biz ortak kararımızı verdikten sonra beraber yemek yeme konusunu söylemiş babası eşinde başımda böyle bi konu geçmedi yani

Bu tarz bir şeyi konuşamaya gerek yok ki. Genelde altlı üstlü oturanlar kayınpeder evinde yer. Yazılı olmayan kanun bu. Siz en başta ben ortak yemek istemiyorum demeniz lazımdı bence.

Bir komşumuz dört elti, her gün bir elti yemek yapar. Diğer üç elti çoluk çocuk onun evinde yer. KV ve kp dahil. KV hiç yemek yapmaz tabi ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…