Citfci ile falan mı evlendiniz.Evlenmeden önce eşinizin mesleğini bilmiyormuydunuz.Sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama bu konuyuda yazmak istedim. Karaktersiz eşim köyde çalıştığı için beni zorla buraya getirdi tehdit ederek bende aptal olduğum için gelmek zorunda kaldım. Eşimle 1 haftadır ayrı odalarda kalıyoruz. Ben onun oturduğu sofraya dahi oturmuyorum. Biz kavgayı buraya gelmeden önce ettik. Buraya da gelince ben tek kelime kimseyle konuşmadım. Kp ya da kv birkes olsun kızım neden yemiyorsun neden ayrı yatıyorsunuz demesi gerekmezmiydi. Oğullarının bana ne yaptıklarını öncesini de bildikleri halde oğullarını tutuyorlar. Artık hiçbirinin gözümde değeri kalmadı
Kızımı benimle göndermediği için bırakıp gidemiyorumhiçbir aile kendi çocuğu yerine gelini/damadı tutmaz öyle bir beklentiniz olmasın. çok rahatsızsanız toplayn çantanızı kendi evinize dönün.
Zaten hep sorun buradan kaynaklı eşim inanın evlenmeden önce bana köye aydanbir ziyarete gideriz derdi ben tarlada bahçede çalışmam asla diyen insan evlendikten sonra tarladan çıkmaz oldu. Kendi köy içinde kurumsal yerde çalışıyor. Daha 3 ay oldu buraya başlayalı. Önceden oturdugumuerde fabrika da çalıştırdıCitfci ile falan mı evlendiniz.Evlenmeden önce eşinizin mesleğini bilmiyormuydunuz.
velayetip alıp boşanm davası açsanız aileniz destek olur mu? bir mesleğiniz var mı?Kızımı benimle göndermediği için bırakıp gidemiyorum
Ailemin desteği olmadığı için bu durumdayımm çalışmıyorum çok çalısmakistedim çalıştırmamıştıvelayetip alıp boşanm davası açsanız aileniz destek olur mu? bir mesleğiniz var mı?
Yanlış anladınız ben Tabiki bakıyorum yemeklerini yapıp evini temizliyorum. Birde biz buraya taşınmadık kendi evim köye 20 dk uzaklıkta ama eşim zorla getirdi. Eşimle çok uzun zamandır anlaşamıyoruz sözlü ve fiziksel şiddeti var. Eşimin ailesi eşimin davranişlarını biliyor. Ben sadece sofraya oturmuyorum evde oturup tek başıma sadece yemek yememeslik yapmadımİyi de gittiğinizden beri insanların yüzüne bakmamış, konuşmamışsınız. Bu insanlar neden size destek olsun?
İş gereği taşınılmış bir şekilde, niye bu kadar büyüttünüz mevzuyu? Eşiniz size neler yaptı bilmiyoruz o kısmı gizemli bırakmak istediniz sanırım.
Başlık yanlış olmuş sanki, konu eşinizin ailesi değil, eşiniz.
Eşinize diş batırmak zor geldi mevzuyla hiç alakası olmayan insanlara mı sardınız?Sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama bu konuyuda yazmak istedim. Karaktersiz eşim köyde çalıştığı için beni zorla buraya getirdi tehdit ederek bende aptal olduğum için gelmek zorunda kaldım. Eşimle 1 haftadır ayrı odalarda kalıyoruz. Ben onun oturduğu sofraya dahi oturmuyorum. Biz kavgayı buraya gelmeden önce ettik. Buraya da gelince ben tek kelime kimseyle konuşmadım. Kp ya da kv birkes olsun kızım neden yemiyorsun neden ayrı yatıyorsunuz demesi gerekmezmiydi. Oğullarının bana ne yaptıklarını öncesini de bildikleri halde oğullarını tutuyorlar. Artık hiçbirinin gözümde değeri kalmadı
Bu adam evlenip çocuk yaptıysa çoktan reşit olmuştur değil mi? Anasına babasına ne sizin birbirinizi yemenizden. Ne yapacak insanlar? Siz bile birşey yapmazken milletten ne bekliyorsunuzYanlış anladınız ben Tabiki bakıyorum yemeklerini yapıp evini temizliyorum. Birde biz buraya taşınmadık kendi evim köye 20 dk uzaklıkta ama eşim zorla getirdi. Eşimle çok uzun zamandır anlaşamıyoruz sözlü ve fiziksel şiddeti var. Eşimin ailesi eşimin davranişlarını biliyor. Ben sadece sofraya oturmuyorum evde oturup tek başıma sadece yemek yememeslik yapmadım
Çok haklsınızEşinize diş batırmak zor geldi mevzuyla hiç alakası olmayan insanlara mı sardınız?
Kazık kadar kadınsınız kime ne karı-koca nasıl yattığınızdan aynı sofraya oturup oturmadığınızdan. Çok takdir ettim insanları walla. Tribiniz kimsenin umrunda değil ve size birşey kazandırmıyor.
Demezler. Sen umurlarinda değilsin. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Sofraya ilk sen otur en güzel lokmayı sen ye kendinden başka kimseyi cezalandirmiyorsun.Sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama bu konuyuda yazmak istedim. Karaktersiz eşim köyde çalıştığı için beni zorla buraya getirdi tehdit ederek bende aptal olduğum için gelmek zorunda kaldım. Eşimle 1 haftadır ayrı odalarda kalıyoruz. Ben onun oturduğu sofraya dahi oturmuyorum. Biz kavgayı buraya gelmeden önce ettik. Buraya da gelince ben tek kelime kimseyle konuşmadım. Kp ya da kv birkes olsun kızım neden yemiyorsun neden ayrı yatıyorsunuz demesi gerekmezmiydi. Oğullarının bana ne yaptıklarını öncesini de bildikleri halde oğullarını tutuyorlar. Artık hiçbirinin gözümde değeri kalmadı
Naz niyazla, tavır triple kimse etrafınızda 4 dönmeyecek, bunun farkına varmalısınız. Gelip de insanların size yalvarıp yakarmasını beklemeyin. Kendi sorunlarınızı kendiniz çözmelisiniz. Bu şekilde de bir şey çözülmez. Eşinizden şiddet gördüğünüzü kendi aileniz biliyor mu? Bilseler verecekleri tepki nedir acaba?Sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama bu konuyuda yazmak istedim. Karaktersiz eşim köyde çalıştığı için beni zorla buraya getirdi tehdit ederek bende aptal olduğum için gelmek zorunda kaldım. Eşimle 1 haftadır ayrı odalarda kalıyoruz. Ben onun oturduğu sofraya dahi oturmuyorum. Biz kavgayı buraya gelmeden önce ettik. Buraya da gelince ben tek kelime kimseyle konuşmadım. Kp ya da kv birkes olsun kızım neden yemiyorsun neden ayrı yatıyorsunuz demesi gerekmezmiydi. Oğullarının bana ne yaptıklarını öncesini de bildikleri halde oğullarını tutuyorlar. Artık hiçbirinin gözümde değeri kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?