• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

Kamrhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
1.569
426
73
26
Sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama bu konuyuda yazmak istedim. Karaktersiz eşim köyde çalıştığı için beni zorla buraya getirdi tehdit ederek bende aptal olduğum için gelmek zorunda kaldım. Eşimle 1 haftadır ayrı odalarda kalıyoruz. Ben onun oturduğu sofraya dahi oturmuyorum. Biz kavgayı buraya gelmeden önce ettik. Buraya da gelince ben tek kelime kimseyle konuşmadım. Kp ya da kv birkes olsun kızım neden yemiyorsun neden ayrı yatıyorsunuz demesi gerekmezmiydi. Oğullarının bana ne yaptıklarını öncesini de bildikleri halde oğullarını tutuyorlar. Artık hiçbirinin gözümde değeri kalmadı

Sürekli yazıyorum kusura bakmayın ama bu konuyuda yazmak istedim. Karaktersiz eşim köyde çalıştığı için beni zorla buraya getirdi tehdit ederek bende aptal olduğum için gelmek zorunda kaldım. Eşimle 1 haftadır ayrı odalarda kalıyoruz. Ben onun oturduğu sofraya dahi oturmuyorum. Biz kavgayı buraya gelmeden önce ettik. Buraya da gelince ben tek kelime kimseyle konuşmadım. Kp ya da kv birkes olsun kızım neden yemiyorsun neden ayrı yatıyorsunuz demesi gerekmezmiydi. Oğullarının bana ne yaptıklarını öncesini de bildikleri halde oğullarını tutuyorlar. Artık hiçbirinin gözümde değeri kalmadı
Citfci ile falan mı evlendiniz.Evlenmeden önce eşinizin mesleğini bilmiyormuydunuz.

Citfci ile falan mı evlendiniz.Evlenmeden önce eşinizin mesleğini bilmiyormuydunuz.
Zaten hep sorun buradan kaynaklı eşim inanın evlenmeden önce bana köye aydanbir ziyarete gideriz derdi ben tarlada bahçede çalışmam asla diyen insan evlendikten sonra tarladan çıkmaz oldu. Kendi köy içinde kurumsal yerde çalışıyor. Daha 3 ay oldu buraya başlayalı. Önceden oturdugumuerde fabrika da çalıştırdı

İyi de gittiğinizden beri insanların yüzüne bakmamış, konuşmamışsınız. Bu insanlar neden size destek olsun?

İş gereği taşınılmış bir şekilde, niye bu kadar büyüttünüz mevzuyu? Eşiniz size neler yaptı bilmiyoruz o kısmı gizemli bırakmak istediniz sanırım.

Başlık yanlış olmuş sanki, konu eşinizin ailesi değil, eşiniz.

İyi de gittiğinizden beri insanların yüzüne bakmamış, konuşmamışsınız. Bu insanlar neden size destek olsun?

İş gereği taşınılmış bir şekilde, niye bu kadar büyüttünüz mevzuyu? Eşiniz size neler yaptı bilmiyoruz o kısmı gizemli bırakmak istediniz sanırım.

Başlık yanlış olmuş sanki, konu eşinizin ailesi değil, eşiniz.
Yanlış anladınız ben Tabiki bakıyorum yemeklerini yapıp evini temizliyorum. Birde biz buraya taşınmadık kendi evim köye 20 dk uzaklıkta ama eşim zorla getirdi. Eşimle çok uzun zamandır anlaşamıyoruz sözlü ve fiziksel şiddeti var. Eşimin ailesi eşimin davranişlarını biliyor. Ben sadece sofraya oturmuyorum evde oturup tek başıma sadece yemek yememeslik yapmadım

Eşinize diş batırmak zor geldi mevzuyla hiç alakası olmayan insanlara mı sardınız?
Kazık kadar kadınsınız kime ne karı-koca nasıl yattığınızdan aynı sofraya oturup oturmadığınızdan. Çok takdir ettim insanları walla. Tribiniz kimsenin umrunda değil ve size birşey kazandırmıyor.

Bosanin.

Yanlış anladınız ben Tabiki bakıyorum yemeklerini yapıp evini temizliyorum. Birde biz buraya taşınmadık kendi evim köye 20 dk uzaklıkta ama eşim zorla getirdi. Eşimle çok uzun zamandır anlaşamıyoruz sözlü ve fiziksel şiddeti var. Eşimin ailesi eşimin davranişlarını biliyor. Ben sadece sofraya oturmuyorum evde oturup tek başıma sadece yemek yememeslik yapmadım
Bu adam evlenip çocuk yaptıysa çoktan reşit olmuştur değil mi? Anasına babasına ne sizin birbirinizi yemenizden. Ne yapacak insanlar? Siz bile birşey yapmazken milletten ne bekliyorsunuz

Annem ikinci çocuk yapmamı istemiyor diye şikayet etmiştiniz. Mantıklı kadınmış. Ayrıca boşanıp ailenizin evine gitseniz kovacak halleri yok. Ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz. Öyle milletin evinde yüzlerine bakmadan oturulmaz. İşiniz yok gücünüz yok erken yaşta evlenip çocuk yapmışsınız. Ne bekliyorsunuz bilmiyorum ama adamın elindeki imkanlar da bu demek ki. Bu devirde geçinmek zor.

Eşinize diş batırmak zor geldi mevzuyla hiç alakası olmayan insanlara mı sardınız?
Kazık kadar kadınsınız kime ne karı-koca nasıl yattığınızdan aynı sofraya oturup oturmadığınızdan. Çok takdir ettim insanları walla. Tribiniz kimsenin umrunda değil ve size birşey kazandırmıyor.
Çok haklsınız

Demezler. Sen umurlarinda değilsin. Sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Sofraya ilk sen otur en güzel lokmayı sen ye kendinden başka kimseyi cezalandirmiyorsun.

Naz niyazla, tavır triple kimse etrafınızda 4 dönmeyecek, bunun farkına varmalısınız. Gelip de insanların size yalvarıp yakarmasını beklemeyin. Kendi sorunlarınızı kendiniz çözmelisiniz. Bu şekilde de bir şey çözülmez. Eşinizden şiddet gördüğünüzü kendi aileniz biliyor mu? Bilseler verecekleri tepki nedir acaba?

Back
X