• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin ailesi

Nasıl hepsine ev verildi eşiniz istesin hakkını başı kelmi satsinlar versinler yada kiracı koysunlar kirayı alın ha gelin oturun mecbur yapıyorlarsa onu bilmem.Yalniz eşiniz ilerde hakkını bırakmasın o kayincolar üstüne alır falan oturmadiginiz evi buna can sıkılır onun dışında bence uzak durulasi bir aile gibi geldi niye sizi bu kadar ezdiler ki eltilere yapılan sizede yapılmalıydı aileden ne bileyim ya iş bu hale gelince düzelmez olmaz o iş kavga çıkar daha çok ayrıca ilerde eltiler baksın aile apartmanında bedava oturan onlar
İstedik diye kovdular vermiyorlar.Asla da vermezler ha bu saatten sonra istemiyorum muhtaç değilim evim arabam var inanın onu
İstemek değil mesele haksızlığa uğramak.Onlar çok uyanık plan çevirirler 😂Ama Allah onlara döndürsün planlarını inşallah

Buradaki cümleler ne kadar önemli. Çoğu kadının duymak istediği cümle. Biz mutlu olalım yeter demiş. Sen daha niye karıştırıyorsun. Bazen biz kadınlar kavgaya yer arıyoruz galiba. Birak artık olayların peşini. Çocuğuna oturup tartışmaları mutsuzluğu yansitacagina birakin üçünüz mutlu olun.
Eşim akrabalar onların ne olduğunu biliyor ayrıca sevmiyorlarsa boşver görüşme diyor.Mesele benim bana yapılmamış ben takmıyorum sana ne oluyor diyor içselleştirme diyor

Evlat kayırma tam olarak bu işte. Ev alacaklar takı takacaklar size gelince çalışıyorlar . Aradaki masum kişi eşiniz . Neysek arkanızda. Kıskanmakta laf söylemekte haklısınız gereken olmuş görüşmüyorsunuz. Tek hatanız eşinize yüklenmeniz adam zaten size laf atmıyor kolluyor. Huzurunuzu bozmayın. Konu açılırsada bu konuda konuşmak istemiyorum diyip siz kapatın konuyu. Hem bir yandan iyi size karşı lafları olmaz.

Evlat kayırma tam olarak bu işte. Ev alacaklar takı takacaklar size gelince çalışıyorlar . Aradaki masum kişi eşiniz . Neysek arkanızda. Kıskanmakta laf söylemekte haklısınız gereken olmuş görüşmüyorsunuz. Tek hatanız eşinize yüklenmeniz adam zaten size laf atmıyor kolluyor. Huzurunuzu bozmayın. Konu açılırsada bu konuda konuşmak istemiyorum diyip siz kapatın konuyu. Hem bir yandan iyi size karşı lafları olmaz.
3 senedir açmadı bahsetmiyor ben açıyorum 😂

Ben yaşamam. Hayatım boyunca mal mülk diye paralamadım kendimi hiç, koca koca insanlarla para için kavga da etmedim. Haddimi aşıp anayı oğuldan, kardeşleri birbirinden de ayırmadım. Sizi sevmiyorlar haklı olarak. Çıldırdınız eltilere takılanların, alınanların hesabını tutmaktan.
Ay ne kadar boş yapmışsınız Allah aşkına. Aile 3 kardeşin ikisine her türlü maddi imkanı sunup, destekleyip, torunlarını gönülleyip birini seçiyorsa bu evlat ayırmaktır. Konu maddiyattan çok daha fazlası, anlamamışsınız.

size yapılmamış değil ki üstünüze alınmanıza gerek yokmuş. eşimize yapmamışlar. ayrım yapılan o olmuş hala görüşende o.
Görüşmüyor 2sene gitmedi.Evimize gelemiyolar .Sadece ölüm kalım var diye 2 defa gitti ben de git dedim ne kadar kötü olsa da.Ama 2 3 sene gitmese umrunda olmuyor öyle diyim .

Ay ne kadar boş yapmışsınız Allah aşkına. Aile 3 kardeşin ikisine her türlü maddi imkanı sunup, destekleyip, torunlarını gönülleyip birini seçiyorsa bu evlat ayırmaktır. Konu maddiyattan çok daha fazlası, anlamamışsınız.
Gerçekten öyle diyorum ya artık şükür evimize de aldık emin ol umrumda değil ama aptal yerine konmak haksızlıklar insan sindiremiyor

3 senedir açmadı bahsetmiyor ben açıyorum 😂
Ama eşin haklı biliyor musun. Haksızlık sana değil ona yapılmış. Oda farkında. Erkekler konuşmayı sevmez bu konuda. Bence destek olacağına dert olma. İnanki geri gelmeyecek . Heleki bu güzel zamanlarınız . Ne güzel evladınız da var. Sımsıkı sarılın bağlarınjz zamanla kopmasın.

Sizin sonuç ne oldu
Başlarda çok kavga ettim, sizinkinin aksine benimki ailesini savunuyordu. Zamanla kavga etmeyi bıraktım, herkes keyfinde olan bana oluyordu, benim huzurum kaçıyordu. Sınır koyup fazla muhattap olmamaya çalıştım. Sonra sonra anladı eşimde ailesinin yaptıklarını.

İstedik diye kovdular vermiyorlar.Asla da vermezler ha bu saatten sonra istemiyorum muhtaç değilim evim arabam var inanın onu
İstemek değil mesele haksızlığa uğramak.Onlar çok uyanık plan çevirirler 😂Ama Allah onlara döndürsün planlarını inşallah
Mal canın yongası adaletse konu o evlada yap buna yapma olmaz evlat ayrılmaz eltiler bakacak ilerde ben yerinizde olsam bulasmam onlarda bayilmiyordur hep menfaat bu işler oldum olası sevmem elti işlerini falan ben hep boş muhabbet insanın kendi arkadsslarinin yerini tutmaz eşinizin yerinde olsam görüşmem ben madem hakkımı da yediler evdende kovdular ilerdede her türlü miras davami açarım kim ne derse desin

4 senedir evliyim eşimin ailesi ile 3 senedir görüşmüyorum.3 kardeş beraber evlendiler bir kaç ay ara ile onlara ev verildi aile apartmanında ayrıca eşya ve altın yapıldı bizede yapmadılar hiç bir şey.Neyse bu planlar ben yokken yapılmış zaten ben üstüne çalışınca bırak vermeyi bizden beklediler.Ondan sonra saygısızlıklarına artık dayanamadım karşılık verince kavga ettik kaynım evden kovdu üstümüze yürüdü kaynanam onları tuttu anneme küfretti olayla alakası olmadığı halde .Bir kaç olay yaşandı.Eşim önceden dengeyi kuramasada sonra onlarla irtibatı kesti 2 defa gitti 1 defasında ben git dedim ama misafir gibi.Neyse kaynamam bir defa birine arattı gelin bizi arasın diye bende görüşmek istemiyorum maddi manevi mağdurum dedim.Üstüne bütün akrabalara da gelin kıskanç diğer gelinleri kıskandı işte kötü biri demişlerdi.Doğum yapınca eşime demişler gelelim mi istemedim.Bu gittiğinde de oğluma oyuncak araba kıyafet koymuş poşete eşim almamış gerek yok demiş.Benim zoruma giden onlara hem mal verdi hem herkese övdü hem yardımcı oluyor evlerini bile temizlemişti.Hem aldılar hem iyiler.Zoruma gidiyor.Eşimle kavga ediyorum.Sizce onlarla görüşseydim daha mı iyi olurdu.Kayınlarım çok kindar yaşlanınca da siz bakın derler.Eşime evime gelemezler dedim.Sen haklısın biz mutlu olalım yeter boşver görüşme diyor ve ben konuyu açmadan asla açmıyor.Ama eşimin telefonunda görüyorum diğer torunlara takı alıyorlar bakıyorlar gene zoruma gidiyor.Eşim de zaten bana hep böylelerdi diyor ve gerçekten umursamıyor benim için oğlum ve sen dünyaya bedel diyor.Şükür maddiyat olarak 0 la gelmiştik çalıştık evimizi aldık 1 yıllık borçu kaldı arabamız 500 binlik var.Bilmiyorum kızlar ben gereksiz mi düşünüyorum üzülüyorum yoksa kim benim yerimde olsa takar mıydı
Ya siz delimisiniz? Eşiniz size destek olmuş, ailesini silmiş. Evin araban var üstüne mis gibi yavrun var. Üstüne adamla kavga edecek ne buluyorsun anlamadım. Bu takıntılarınızdan acile kurtulun. Adam ne yapsa yaranamıyor moduna girmiş.

4 senedir evliyim eşimin ailesi ile 3 senedir görüşmüyorum.3 kardeş beraber evlendiler bir kaç ay ara ile onlara ev verildi aile apartmanında ayrıca eşya ve altın yapıldı bizede yapmadılar hiç bir şey.Neyse bu planlar ben yokken yapılmış zaten ben üstüne çalışınca bırak vermeyi bizden beklediler.Ondan sonra saygısızlıklarına artık dayanamadım karşılık verince kavga ettik kaynım evden kovdu üstümüze yürüdü kaynanam onları tuttu anneme küfretti olayla alakası olmadığı halde .Bir kaç olay yaşandı.Eşim önceden dengeyi kuramasada sonra onlarla irtibatı kesti 2 defa gitti 1 defasında ben git dedim ama misafir gibi.Neyse kaynamam bir defa birine arattı gelin bizi arasın diye bende görüşmek istemiyorum maddi manevi mağdurum dedim.Üstüne bütün akrabalara da gelin kıskanç diğer gelinleri kıskandı işte kötü biri demişlerdi.Doğum yapınca eşime demişler gelelim mi istemedim.Bu gittiğinde de oğluma oyuncak araba kıyafet koymuş poşete eşim almamış gerek yok demiş.Benim zoruma giden onlara hem mal verdi hem herkese övdü hem yardımcı oluyor evlerini bile temizlemişti.Hem aldılar hem iyiler.Zoruma gidiyor.Eşimle kavga ediyorum.Sizce onlarla görüşseydim daha mı iyi olurdu.Kayınlarım çok kindar yaşlanınca da siz bakın derler.Eşime evime gelemezler dedim.Sen haklısın biz mutlu olalım yeter boşver görüşme diyor ve ben konuyu açmadan asla açmıyor.Ama eşimin telefonunda görüyorum diğer torunlara takı alıyorlar bakıyorlar gene zoruma gidiyor.Eşim de zaten bana hep böylelerdi diyor ve gerçekten umursamıyor benim için oğlum ve sen dünyaya bedel diyor.Şükür maddiyat olarak 0 la gelmiştik çalıştık evimizi aldık 1 yıllık borçu kaldı arabamız 500 binlik var.Bilmiyorum kızlar ben gereksiz mi düşünüyorum üzülüyorum yoksa kim benim yerimde olsa takar mıydı
Bu konunun aynısını daha önce de açtınız mı? Çok net hatırlıyorum. Onlar gelelim demiş yok demişsin, hediye vermişler kocan almamış.. siz karı koca ne istiyorsunuz tam olarak?

Eşinizle niye kavga ediyosunuz? Daha ne yapıcak gidip keleşle ailesini mi tarasın, evlerine el bombası mı atsın? Eşinizden ne istiyosunuz tam olarak?

Bu konunun aynısını daha önce de açtınız mı? Çok net hatırlıyorum. Onlar gelelim demiş yok demişsin, hediye vermişler kocan almamış.. siz karı koca ne istiyorsunuz tam olarak?
Doğru hatırlıyosunuz 100 kere falan açıldı bu konu 😐

Son düzenleme:
Yani ilk başlarda insan takar ama üzerinden üç yıl geçmiş. Bu konularda asıl haksızlık evlatlara yapılıyorken, kendileriyle kavga edilen de yine onlar oluyor enteresan. Eşinizi de düşünmeyip hırsınızın kurbanı olarak kavga etmeniz çok yanlış. Kim ne kazanıyor siz böyle yapınca?
Burada bile kaç defa yazdınız. Yazdıkça, konu ettikçe gözünüzde daha da büyür.

Son düzenleme:
Back
X