- Emoji Skoru
- 33.407
- Puanlar
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kimse bizi kandırmadı hanımefendi ayrıca eşim ben evlendiğimde bu işle meşgul değildi detaylı anlatmadığım için bu yorumu yapmanız çok normal yine de teşekkürler yorum için
eşim uzak yol gemi kaptanı kimsenin bizi geçindirmesine ihtiyaç duyacak durumda değiliz çok şükğr anlatmak istediğim bu değildi ama teşekkürler yorum için
çok teşekkürler beni anladığınız ve yorumunuz içintabii ki size verilen söz tutulmadığı için kırılmanız ve sınır koymanız gerekir bence. ama kendinizi bu konuya çok odaklayıp da hayatınızı zindan etmeyin derim.
esinizin işi konusunda da dünya hali bu. madem evlendikten sonra bir seyler değişti ve siz hem iyi hem de kötü gün için söz verdiniz, sürece güvenip en doğru kararı verin. bir arkadasımın babası da gemide aşçıydı. senede belki 1 ay falan evine gelebiliyordu adam. kolay asla değil ama kendiniz karar vereceksiniz. kaldı ki birkaç yıl bu işe devam edip iyi bir sermaye biriktirip yerleşik düzene geçmeyi de planlayabilirsiniz.
bu arada üzülmekte de cok haklısınız. insan evliyken hala annesinin evinde kendi evinden daha cok kalıyor olunca “ben ne yasıyorum ya?” diyor. ne bulunduğu yere yerleşebiliyor ne de kendi evini, evliliğini benimseyebiliyor. ama dediğim gibi eğer bu evliliği yürütme niyetiniz varsa biraz sabredin. hiçbir sıkıntı sonsuza dek sürmez, ben buna inanırım.
ahahahajsj tamam canım yarın boşuyorBence kocanız sizi boşasın siz kocanızı değil ailesinin vaatlerine vurulmuş koşa koşa evlenmişsiniz
birkaç aylık bir sıkıntı olduğundan bahsediyorum bu sıkıntının anlatamıyor muyum insanlar sizi kimse geçindirmek zorunda değil derse ben fe bunu belirtirim tabii ki kısa bir süre olduğunu bunda anormal ne var ?Ayrıca sürekli gemi kaptanı yazmanız çok komik hshshsıwıwjs maddi problem olarak anlatıp sorun o değil diyorsunuz![]()
Daha 23 yaşında, gireyim bir işe çalışayım derdi yok. Vay efendim bana ev almadılar, dertlere bak ya.Her yoruma o değil, bu değil diyorsunuz. Nedir anlatmak istediğiniz?
Kimsenin sizi geçindirmesine ihtiyacınız yoksa gidip bir ev kiralayacaksınız ve yerleşip geçineceksiniz herkes gibi.
Ben de bu minvalde yorum yaptım ama konu bu değil dedi konu sahibi.Konu nedir anlamadım ben o zaman.Çocuk musunuz da kandırdılar sizi? Kimse size ev almak zorunda falan değil, eşinizin mesleğini de bilerek evlendiniz sonuçta. Ya ikiniz de girer bir işe çalışır, ya da gider boşanırsınız.
2 senedir kira derdiniz yokmuş para biriktirip birevim katılımevim gibi yerlere yazılmış olsaydınız o beğenmediğiniz kenar kıyı tarlalar satılır belki üstü eklenir alınabilirdi. Armut piş ağzıma düş beklemekle olmuyor insanlar sizde o ışığı görememiş demek ki . İç güveysi eşinizle devamahahahajsj tamam canım yarın boşuyor
aynennn konu sadece bana ev alınması yanlış anlamayın annemle kalıyorum ve burası benim üstüme bir ev zaten yaptıklarını oğullarına yapacaklar siz benim sorumda daha fazla zaman kaybetmeyin hanımefendi iyi gecelerDaha 23 yaşında, gireyim bir işe çalışayım derdi yok. Vay efendim bana ev almadılar, dertlere bak ya.
valla biz askerlik bedelli ödedik,başka şeyler yaptık bir sürü şey yaptık yani ayrıca iç güveysi demene de ağlıyorum şu an çok zoruma gitti ahsjsjakjd2 senedir kira derdiniz yokmuş para biriktirip birevim katılımevim gibi yerlere yazılmış olsaydınız o beğenmediğiniz kenar kıyı tarlalar satılır belki üstü eklenir alınabilirdi. Armut piş ağzıma düş beklemekle olmuyor insanlar sizde o ışığı görememiş demek ki . İç güveysi eşinizle devam![]()
:) beni bozmaz devam etvalla biz askerlik bedelli ödedik,başka şeyler yaptık bir sürü şey yaptık yani ayrıca iç güveysi demene de ağlıyorum şu an çok zoruma gitti ahsjsjakjd
Sorun eşinin ailesinde değil, kimse size ev almak zorunda da değil. Kiralık ev denen bir şey var, her yeni evlenen çifte alın size oturun diye ev vermiyor kimse. Ev almak bu kadar basit olsaydı da herkes kirada oturmak yerine ev alırdı. Kocan ve sen bir evin ihtiyaçlarını karşılayabilecek güçte değilseniz evliliği erteleyebilirdiniz. İstediğimiz konuya yorum yaparız, biz yorum yapalım diye açıyorsunuz bu konuları sonuçta.aynennn konu sadece bana ev alınması yanlış anlamayın annemle kalıyorum ve burası benim üstüme bir ev zaten yaptıklarını oğullarına yapacaklar siz benim sorumda daha fazla zaman kaybetmeyin hanımefendi iyi geceler