daha önce buraya bir çok konu açmıştım eşimin ailesiyle ilgili.fazla ayrıntıya girmeden anlatıcam.eşimin ailesi bizim birşeyimize karışmadı maddi olarak vede manevi olarak hiç bir deteklerini görmedik hep benim ailem yanımızda oldu eşimin aileside eşimin kardeşi ve karısına yardım ettiler destek çıktılar çocuğuna baktılar.ben hamileyken bebeğimi sormadılar bile ellerini ayaklarını çektiler,eşim 1 ay işten çıktı aramadılar bile vs. vs. bir çok şey yaşandı.hamile olmadan önce görüşmeyi kestim ve hala devam ediyor vede bebeğimi sormadıkları için nefretim daha da arttı yolda görünce dahi yanlarından konuşmadan geçiyorum.şimdi benim doğumum var martta vede eşim in daha iyi bir işi olucak inşallah yıllardır beklediğimiz bir iş babası bunu duymuş ve aylarca hiç bir şekilde aramayan babası işi duyunca aradı bir şey var mı diye soruyor bide işi.eşimde soğuk konuşmuş işim var demiş.ben zaten dahada tlf bekliyorum mart ayına doğruda ve böyle aramaları beni gerçekten çoook sinir ediyor ve sinirime ağladım bebeğimede zarar vermek istemiyor ama kendilerini akıllı sanıyorlar aramadılar bebeğimi sormadılar şimdi aramaya başladılar aramaları bile sinirimi bozuyor.ben ne yapıcağımı bilmiyorum.zaten görüşmeyi düşünmüyorum hiç bir şekilde o insanları hayatımdan çıkarttım ama eşimle tartışıyorum bu seferde.sizce ne yapmalıyım yorumlarınızı bekliyorum..