eşinle tartışma ama yeri geldiğinde iyi bir işe gireceğini duyuncaya kadar neredeydiler hep diğer çocuğuna bakacaklarına birkez olsun yalandanda soraydılar yha iyi bir işin olacak diye hemen yamanmaya çalışıyorlar belki birşeyler koparırız diye söyle ama inceden söyle tartışma eşinle ailesi yüzünden daha çok canın acır![]()
zaten her zaman söylüyorum ve söylücemde o kadar sinirliyim ki anlatamam onlara karşı.ben bişey koparırız diye aradıklarını düşünmüyorum bunu bilemem ama bazı şeyler düzelince ardıkları kesin onları o kadar iyi tanıdım ki..zaten ben eşime dedim bak aramadılar aramadılar aralık ayında başlıcaklar mart ayında dahada artıcak dedim.benim sizden istediğim bebek doğunca vede eğer burdan gidersek başka şehire ve ikidebir aradıklarında yada beimle konuşmak isterlerse ne yapmam grektiği?ben rahat olmak ve aynı zamanda onların bizim ne kadar sinir olduğumuzu ve benim onları hayatımdan çıkarttığımı bilemlerini sitiyorum.ben zaten görüşmeyi istemiyorum.benim istediğim yorum yani ne yapabilirim sonuçta bizde bir aile olucaz ve şeimin ailesiyle kendimi hiiççç harab etmek istemiyorum.bilsinler her zaman rayamıcaklarını ve bu kadar kolay olmadığını ve aptal olmadığımızı