• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimin ailesi...

eşinle tartışma ama yeri geldiğinde iyi bir işe gireceğini duyuncaya kadar neredeydiler hep diğer çocuğuna bakacaklarına birkez olsun yalandanda soraydılar yha iyi bir işin olacak diye hemen yamanmaya çalışıyorlar belki birşeyler koparırız diye söyle ama inceden söyle tartışma eşinle ailesi yüzünden daha çok canın acır:5:

zaten her zaman söylüyorum ve söylücemde o kadar sinirliyim ki anlatamam onlara karşı.ben bişey koparırız diye aradıklarını düşünmüyorum bunu bilemem ama bazı şeyler düzelince ardıkları kesin onları o kadar iyi tanıdım ki..zaten ben eşime dedim bak aramadılar aramadılar aralık ayında başlıcaklar mart ayında dahada artıcak dedim.benim sizden istediğim bebek doğunca vede eğer burdan gidersek başka şehire ve ikidebir aradıklarında yada beimle konuşmak isterlerse ne yapmam grektiği?ben rahat olmak ve aynı zamanda onların bizim ne kadar sinir olduğumuzu ve benim onları hayatımdan çıkarttığımı bilemlerini sitiyorum.ben zaten görüşmeyi istemiyorum.benim istediğim yorum yani ne yapabilirim sonuçta bizde bir aile olucaz ve şeimin ailesiyle kendimi hiiççç harab etmek istemiyorum.bilsinler her zaman rayamıcaklarını ve bu kadar kolay olmadığını ve aptal olmadığımızı

valla bende evlat ayırımı yaparsam bir çocuğuma yapıp diğerine yapmazsam yapmadığım evladım gelmese haklıdır ve yüzüm olmaz aramaya.ben annesi ve babasıyla görüşmesin demiyorum zaten günah..ben şimdiye kadar aramayan insanların hiç bir şekilde şimdi aramalarına çook sinir oluyorum..eşim zaten ailemi kendim seçemiyorum ve sadece günah olduğu için görüşüyorum diyor vede hep benim ailemde annem ve babamla vakit geçirmek istiyor birşey alsın hemen annemlere getirir bir yardım işi olsun hemen gelir aileme.ben onların desteğini çok gördüm zor günümüzde senin ailen vardı hep der.annesinin önünden geçeriz benim anneme geliriz eşim hiç bir şekilde aman annem ne düşünür demez.yani demek istediğim ben herşeyin farkındayım benim bebeğimi sormadılar bile diyor bebek doğuncada sevmeye gelmicekler sadece mevlide çağırıcaz diyor..off zaten hamileliğin verdiği bir stres var bide bu insanlar böyle arayınca iyice sinir krizlerine giriyorum..

sanırım hamileliğinin verdiği bir durum yada sen zopa istiyosun ya madem eşin herşeyin farkında daha ne istiyosun ki? neden sinir krizi geçiriyorsun bide onlar yüzünden bebeğine zarar gelecek hiç değer mi?sen onları bırakta çekirdek ailenle nasıl mutlu günler seni bekliyor onu düşün kapın ayrı bacan ayrı aramalarıda hiiç sorun değil eşin yeri geldiğinde gereken cevabı verecektir hiiç merak etme..

Back