esımın aılesı

merveberatt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2013
252
2
48
35
İstanbul
arkadaslar ben 7 senelık evlıyım 1 tane oglum 5 yasında ve hamıleyım su an sımdı evlendıgım gunden berı esımın aılesıyle anlasamıyorum benı ıstemeye geldıler neyse aılemde verdı daha sonra hıc sahıp cıkmadılar dugun yapmak ıstemedıler bır suru tartısma yasadık esımle nısanlıyken ve annengıl boyle yaptılar dugun yapmadılar ve bırsuru kotu soz falan soylendı gorusmemeye karar verdık esım gorusmuyodu aılesıyle yani ama simdi hersey degıstı yurtdısında bı gorumcem var 10 gun once cok kotu bı sekılde tartıstık agza alınmayacak sozler soyledı sımdı o bızım evımıze gelcekmıs esım kabul edıyo yanı buraya gelırse mutlaka bı kavga olcak ben bıktım esımın butun aılesınden babasından annesınden gorumcelerımden 5 tane var gorumcem hepsı ayrı bı dert hersey zor gelıyo bana

Son düzenleme:
Eşiniz doğru söylüyor.'Et tırnaktan ayrılmaz'

Eşinizin kardeşinin sizde kalmasını size karşı atılmış bir adım olarak görün.
Aranızda herhangi bir tatsızlık olmamış gibi davranın.
Hem 7 yıl boyunca eşiniz sizi hep savunmuş yalnız bırakmamış.
Sizinde eşinize bir 'vefa borcunuz' var.
Unutmayın 'İtin hatırı yoksa sahibinin hatırı vardır'.

canım 10 gun oncekı tartısmamızda su yuzdendı gorumcem arıyo esımı abı beratıda al antalyaya gıdelım tatıle gezmeye ama ben harıc sadece oglum ve esım gıdecek yanı oyle bıde esım gıderse tatıle maddı olarak ıse gıdemeyecek maas alamayacak vs. dıyokı bosver onları kirayı borcları vs. dıyo bende boylekonusmalardan cok rahatsız oluyorum ve gorumceme kızdım o sekılde basladık ama o cok kotu sozler soyledı ben abımın yerınde olsam sana ekmek bıle vermem vs.dedi

Son düzenleme:
bıde bana esımın aılesı dugun yapmadı oglum oldu ddogumuma gelmedıler yanı onlara ıhtıyacımız oldugunda hıc bır zaman yanımızda degıllerdı cok kotu maddı olarak zor zamanlar gecırdık hıc kımse yanımızda olmadı sımdı bı duzenımız var hıc kımseye ıhtıyacımız kalmadı su anda herkes anne kardes oldu

cok zorlanıyorum yazmakda aglamaktan cok kotu oldum basım agrıyo bı de soyle bı durum var esımın aılesı benımle gorusmek ıstemıyo yanı telefonla arıyolar eger telefonu ben acarsam sesımı duyunca kapatıyolar bıde kayınvalıdem gelecektı cocuklarıyla bırlıkte esım bana dıyokı annemgıl gelınce sen aılenın yanına gıt ankaradalar aılem annemgıl gıdınce gelırsın dıyo tabı oglumuda bırakmamı ıstıyo

Sakin sakin esinle oglunu birakip .tek basina annenlere gitme meydani onlara birakma gelmek istiyorlars gelsinler soguk davran muhatap olma .unutma geldikleri zaman soyle dusun burasi benim evim ben ne dersem o olur o evin hanjmi sensin niye kaciyorsunki gidersen kendini kucultursun

canım ben gıtmek ıstemıyorum esım zorluyo gıt dıye oglumuda bırakmamı ıstıyo annemgıl gıdınce gelırsın dıyo senın yuzunden gelemıyolarmıs dıyo esim

Son düzenleme:
eşine yapılan haksızlığı abartmadan güzel bi dille kavga etmeden onu sevdiğini ailenize değer verdiğini falan söyleyerek anlatmaya çalış onların amacıda sizi huzursuz etmek oyüzden prim vermeyin eşini kızdırmadan suçlamadan konuş

canım ben gıtmek ıstemıyorum esım zorluyo gıt dıye oglumuda bırakmamı ıstıyo annemgıl gıdınce gelırsın dıyo senın yuzunden gelemıyolarmıs dıyo esim

asla yapma bunu asla resmen dışlamak bu evinden kopma eşine güzel davran karşına alma onu yanına al evinde dur beğenmeyen gelmesin

Peki oğlunun doğumuna gelmemeleri, görümcenin seni saymadan tatil planı yapıp üstüne nereden cesaret alıyorsa bunu eşine teklif etmesi vs gibi şeyler eşine yanlış gelmiyor mu? O bunlara kızmıyor mu? Sana destek olmuyor mu? Ne demek evden git?...

canım bak ben de benzer durumları yaşadım eşimin annesi yok vefat etmiş şuan ki üvey ve kayın pederimi avucuna almış neyse sorunlar çok hep kötü davranım ne kadar yaklaşsan soğuklar ben gururumu bıraktım bi yere artık 3 sene konuşmadık sonra barıştık ben iyi davrandıkça onlar kötüler ama pes etmedim hala ii davranıyorum sana taş atana sen ekmek at derler ben allahımdan korkuyorum öte dünyaya bıraktım o sorsun hakkımı gözyaşlarımın hesabını şimdi aramız dışarıdan ii çok görüşmüyoruz ayda bi kaç kez o da ben onların gelini olduğumu hissettiriyorum eşim sqağolsun ki bana düşkün eşinde de bitiyo bişiler sakinliğini koru kardeşim öfkeyle kendine zarar veriyon unutma .

demekki ailesi gelince eşin sorun çıkacagını düşünüyor
bu yüzden seni ailene göndermek istiyor
sen eşinle konuş
ama sakince kızmadan sinirlenmeden
ailen gelince burda olmak istiyorum de
senin ailen oldugu kadar onlar benimde ailem de mesela
onlar beni görmek istemeselerde ben onları görmek istiyorum
evimde onları kendim agırlamak hizmetlerini görmek istiyorum de
eşin için bir iki gün sık dişini derim

aslında esımde bılıyor kımın ne oldugunu ama ınatlasıyo benımle annesı sureklı dını yonden esımı korkutuyor ıste ne olursa olsun o senın kardesın falan dıyo

doguma gelmedı dugun yapmadılar vs. dıye ben kardesımden annemden mı gecıyım dıyo gelmezse gelmesın onlar utansın dıyo sen sus dıyo esıme tatıl teklıf etmesı ıse ben onun abısıyım dıyo tatıle goturmek ıstıyo ne var bunda dıyo

canım cok sagol cevabın ıcın ama soyle bısey varkı artık konusulanlar yapılanlar yuzunden tıksınıyorum esımın aılesınden bıze geldıklerınde kımse benı gormemezlıkten gelıyo yanı benı kızdırmak ıcın elınden gelenı yapıyolar

Zaten onları silmesi yanlış ama bu konuda onları karşısına alıp konuşmadı mı? çok inançlysa neden sana da aynı bağlılık ve hassasiyeti göstermiyor?
Hem kardeşinin tatil planı yapmasına laf eden yok, sorun seni plana katmaması! Bunu göremiyor mu?

Eşiniz sizi tam anlamıyla dinleyip detaylı cevaplar vermiyor gibi geldi. Gerçi önce kendisinin görmesi lazım ya...

daha ıkı gun once annesıyle konustu esım annesı gorumcemın gelecegını soyledı bıze onu havaalanından al dedı gorumcemınde esıme yaptıgı cok haksızlık vardı bu yuzden esım annesıne benı ugrastırma onunla yalancı falan dedı kayınvalıdemde senın yaptıgın gunah kardes kardese ıyılık yapınca boylemı olur falan dedı sonra dunde esımın ısyerını aramıslar kardesı ıste gelecegını soylemıs kabul etmıs esımde

esım tam anlamıyla bana yapılanları gormuyor sorunda bu saten gorumcem esıme duskun bırı asla degıl ama oyle gorunmeye calısıyor gorumcemın tek derdı benı üzmek sorunu benımle ama esım bunu gormyo

bu ne terbiyesizlik ya eşine şimdi söylenecek çok şey var ama terbiyem musade etmez. sakın evini bırakma gelmek isteyen gelir. sen o evin hanımısın. oğlunu seven anne gelinini üzmekten çekinir eşine bu lafıda söyle. oğlunu seven karısını da sevmyebilir ama saygı duymak zorundadır.. ne demek yaa bide oğlunu bırakacakmışsın. sakın çocupunu bırakma sakın fırsat verme eşin ne yapacak zorla mı gönderecek seni. eşin çok meraklıysa kendi gitsin anasını görmeye... zaten şu görümceleri varya (bende görümceyim ama iyiye de karışmam kötüyede banane beni ne ilgilendirir herkesin kendi hayatı) bi anlayamadım nasıl bi mantık tatile abisiyle yeğeniyle gitcekmiş. patdon onun kocası nerde evlimi. allah kalplerine iyilik doğruluk versin. allah yardımcın olsun canım. ağlayıp üzme kendini bebeğine de yazık yaa rabbim bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına almayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…