- Konu Sahibi merveberatt
-
canım ben gıtmek ıstemıyorum esım zorluyo gıt dıye oglumuda bırakmamı ıstıyo annemgıl gıdınce gelırsın dıyo senın yuzunden gelemıyolarmıs dıyo esim
Peki oğlunun doğumuna gelmemeleri, görümcenin seni saymadan tatil planı yapıp üstüne nereden cesaret alıyorsa bunu eşine teklif etmesi vs gibi şeyler eşine yanlış gelmiyor mu? O bunlara kızmıyor mu? Sana destek olmuyor mu? Ne demek evden git?...
demekki ailesi gelince eşin sorun çıkacagını düşünüyor
bu yüzden seni ailene göndermek istiyor
sen eşinle konuş
ama sakince kızmadan sinirlenmeden
ailen gelince burda olmak istiyorum de
senin ailen oldugu kadar onlar benimde ailem de mesela
onlar beni görmek istemeselerde ben onları görmek istiyorum
evimde onları kendim agırlamak hizmetlerini görmek istiyorum de
eşin için bir iki gün sık dişini derim
doguma gelmedı dugun yapmadılar vs. dıye ben kardesımden annemden mı gecıyım dıyo gelmezse gelmesın onlar utansın dıyo sen sus dıyo esıme tatıl teklıf etmesı ıse ben onun abısıyım dıyo tatıle goturmek ıstıyo ne var bunda dıyo
Zaten onları silmesi yanlış ama bu konuda onları karşısına alıp konuşmadı mı? çok inançlysa neden sana da aynı bağlılık ve hassasiyeti göstermiyor?
Hem kardeşinin tatil planı yapmasına laf eden yok, sorun seni plana katmaması! Bunu göremiyor mu?
Eşiniz sizi tam anlamıyla dinleyip detaylı cevaplar vermiyor gibi geldi. Gerçi önce kendisinin görmesi lazım ya...
canım ben gıtmek ıstemıyorum esım zorluyo gıt dıye oglumuda bırakmamı ıstıyo annemgıl gıdınce gelırsın dıyo senın yuzunden gelemıyolarmıs dıyo esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?