esımın aılesı

yanı bısey soyleyımmı benım aılemde boyle 2. evlılık falan yok herkes esıne ıyı davranır kardesımın esı hamıleyken kardesım evı supuruyo yemek falan yapıyodu o derece bız 5 ay once ev aldık tokıden aılem pesınatın buyuk bı kısmını karsıladı görümcemin durumu cok ıyı olmasına ragmen borc ıstedı esım vermedı cok ıgrenc bı aılesı var ve hala savunuyo yanı benım aılem ve ben ne kadar ıyı olursam olayım gıne ben suclu ve onlar ne kadar pislik yaparlarsa yapsınlar onlar haklı

Son düzenleme:

senin ailen öyle deil ya..düşük küçük düşmesin diye oda benim ailem diyor..ne yapsınlar atsalarda tutsalarda aileleri..benm eşimde senn eşin gibi dengesiz.atar tutar istemem vs..ama annesi bi duygusal davranır vay o kadın böyle üüzlmi hemen iner siniri..işte..sennkdie o duygu içinde şuan...yaranılmıyor gülüm .benm eşimde evlntken hiç bişyi yoktu 5 kuruş masrafı olmadı ailem desteklyr hala bi çöp alamamış eve..ama burnu kaf dağında görende kendi yapmş..hiç mahçupluğu ezikliyi yok.söylyrm dıyr olmazmı aklımda mahçubum vs.ama bana önem vermyr..yok anam bu erkklre kötü kadınlr savurganlar cadı gibi olan..parmakta oynatanlar yarıyor..melek giiblr onlara göre deil..

canım sen diyeceğini de sonra sakin kal bilsin seni istediği gibi ezemeyeceğini kafasına göre sen yokmuşsun gibi hareket edemeyeceğini... Ağzımızın tadı bozulmasın diye böyle saçma şeylere pabuç bırakma bırakırsan ilerde o görümce üstüne kuma bile getirtir benden söylemesi malesef bu tip adamların sonu genelde belli oluyor biraz gerçekçi olmak lazım ipin ucu bi kere kaçtı mı geri gelmiyor eskiler boşa dememiş kocanın iki kaşığı varsa birini kıracaksın diye sen alttan aldıkça tepene biner böyle gider bu iş sonunda ezilen sen olursun sen fikrini dile getir nelere katlanıp nelere katlanamayacağını en azından bilsin bi kere kocanın böyle bi düşünceyi besledikten sonra kendini savunma hakkı yok sen ona teklif etsen o ne yapardı acaba? Eminim evli barklı kadınsın ne işin var kocan yokken tatil beldesinde derdi ezdirmeyin kendinizi ağız tadı huzur ancak iki tarafın da isteğiyle oluyor bi taraf hep ezilip alttan alan olunca sadece öbür tarafın egoları tatmin oluyor buna izin vermeyin

valla aynen oyle daha 2 gun once konustu yanımda esım gorumcem ıcın kkme yalancı dolancı ben onunla konusmam falan dedı ben sozde abılerıyım dedı ama bı gun sonra ısyerını aramıs gorumcem ne dedıyse artık salı gunu bıze gelecegını ogrendım sok oldum bana neler soyledı neler yaptı aslında esımede yaptı ama ıstee

canım ben kendımı ezdırmemeye calısıyorum esımde buna kızıyo saten esım ben goruyorum herseyı sen bı sussan ben kızacam ama fırsat vermıyon dıyo ama gerckten eger sessız cahıl bı ınsan olsam emınım benı bosardı esım yurtdısına gıderdı bende kuma pozısyonunda olurdum galıba ne yardan gecerım ne serden dıyo yanı esım sınır oluyoruuuum kesın bosanalım demedı ama esım gorumcem esıme bosa karını burdan bırını bulaym buranın sartları ıyı hayatın kurtulur falan dedıgndede bısey demedı tabı ben bunu soyledıgımde esım o ara senle bosanmak uzereydık dıyo bı bahanesı var yanı

Valla canım yine sen bilirsin ama ben böyle bir durumda kalsam benle daha boşanmadan başkasıyla evlenip yurtdışına gitmenin hayalini mi kuruyodun derdim iyi o zaman bende düşünseydim keşke o zamanlar yeni birini bulup evlenmeyi derdim bence bundan sonra görümcenden bir laf gelirse sen sus bakalım eşin ne yapacak bi müddet gözlemle eğer gerekeni yapmazsa o zaman ipleri yeniden alırsın eline bi şey derse de dediğini yaptım ne oldu beni haksız yere ezdiriyosun kb ailem beni bunun için vermedi sana dersin bi nevi kocalık görevini hatırlat ona

o kendi kafasının içinde neler yaşıyor ne planı var acaba..kafası karışmış bence..

Seni çok iyi anlıyorum canım bu modeller hep böyledir başta oralı olmaz ilgilenmezler hatta oğullarını senin ailene verirler neredeyse, ne eksik ne yapılacak hiçbir şeye karışmazlar millet zorlukla yuva kurar sonra anne ve baba ortaya çıkar bütün samimiyetsizlik ve oyunculuklarıyla... Nedeni ise ellerini hiç bir şekilde sürmedikleri yuvayı nerden çatırdatırım nasıl huzur bozarım diye.. Burda tüm sorumluluk eşinize düşüyor.. Madem taviz vermedi bu zamana kadar görüşmedi bundan sonra ailesini saydıracak yada eskiden yaptığı gibi görüşmüycek...

Son düzenleme:
Canımm gördüğüm kadarıyla eşinle sorunun yok hep seni savunmuş yanında olmuş asla ona uyupta seni bırakma gibi bir durum olamaz bazı arkadaşlar yok ona uyup kuma getirir bile sana filan demişte ne alaka sevmeyen adam kuma getirmez boşanır zaten ki aranızda böyle bir konuşma bile olmamış. Sen eşinle iyi olduktan sonra kimselere bakma. Ne demek çocuğu da a tatile gidelim hemn zaten sezon değil oralar soğuk bu mevsimde hem çalışıyor biliyor çalıştığını ağabeyinin ne tatili? zaten mantıksız böyle mantıksız birşeyi zaten eşiniz kabul etmez boşa atmış tutmuş gelsin görsün ağabeyini sonuçta yurtdışında ve özlemiş olabilir bu seferde bak görüştürmedi olmasın ama koy mesafen hiç birşey deme o birşey derse sen de eşine ben büyüklük yaptım çağırdım ama görüyorsun daha en yapayımm dersin sen üzerine düşeni yap görsün gitsin. Merak etme eşin sana bağlı olduğu sürece o kadar şeylerden geçmişsiniz hiçbirşey yapamaz.

evliysen sevmediğinede sabır göstereceksin yani eşinin yakınlarına bu herkesin başında ,istemiyorum demekte çocukça bence

Sakin bunlarin oyununa gelme seviyelerinede dusme orasi senin evin sen ne dersen o olur bu kdr basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…