• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esimin Ailesi

Hala aklım almıyor.
Bile bile nasıl kabul edersiniz böyle bir evliliği...
Abi kardeş... Tövbe Yarabbim tövbe! Evlerden ırak!

benimde bi türlü aklım almadı....bu apayrı bişey

canım benim ben seni anlıyorum ama anlatamıyorum.

bu iş konuşulunca 'aaa evet sen benim gözümü açtın' denilecek kadar basit değil.

bu adam evlenecek yaşa gelmiş.kocaman adam olmuş.siz konuşunca mı anladı hata olduğunu.

bu o kadar basit bişey değil.herkes böyle ailede ne demek?

demekki sizin çocuklarınız da bu şekilde yetişecek demek.adam bu yaşa gelene kadar sakınca görmemiş yapılanlarda,siz konuşunca mı anladı yani?
Haklisiniz tabiki benim sadece demek istedigim birakalim aileyi bunlar sülalecek böyledir. Birde cok cok saf esim gercekten. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmez yasina bakmayin inaninki kötü niyet yoktur onda ben onunla konustugumda sert degil güzel güzel. Bak ahmet böyle seyler olmaz dinimizdede yasak disardaki insanlar ne der.senin kardesinin niyetini bilmiyorum aklinada kötü seyler sokmakda istemiyorum tamam siz böyle büyümüssünüz halalarin amcalarinda böyle ama bizde yoktur yanlisdir bu diye anlattim. Oda haklisin seni rahatsiz ediyorsa bende yaklastirtmam. Ben o kücükdür diye cocuk gibi diye simarikligina verdim altinda birsey aramadim, dedi ve kendini geri cekti o aileden. Yani kendi ailesinden. Zamanlada nekadar yanlismis, gözümü sen actin dedi. Yani söyle söyleyeyim. Onlar din iman bilmezler esim kendi kendine surelermis besmele cekmeyi bile kendi ögrenen insan annesi 50 yasina girecek kisa eteklerle gezer

Biraz uzun yazdim kusuruma bakmayin :)

arkadaşlara katılıyorum. ne biçim şey ya... midem kalktı...

eşin neden görüşmek istemedi. madem bu yaşananlar normaldı...

"bu ne biçim aile" diye bir film vardı o aklıma geldi ama onlar aile değillerdi...

Konuyu mu okumadınız yoksa zihniyetiniz mi bu şekilde bilmeyeceğim de dişinin kuyruk sallaması/sallaması olayına döndüren yok burada.

yok benıpek hanım okudum.

ısrarla kocasının iyi niyetinden bahsettiği için o örneği verdim.

çünkü konu sahibi farkettim ki sadece kız kardeşi suçlar nitelikte yazmış.kocası daha masum gibi yazılanlarda.
yoksa birebir o yaptı kocam suçsuz demedi.onun farkındayım.

Haklisiniz tabiki benim sadece demek istedigim birakalim aileyi bunlar sülalecek böyledir. Birde cok cok saf esim gercekten. Neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilmez yasina bakmayin inaninki kötü niyet yoktur onda ben onunla konustugumda sert degil güzel güzel. Bak ahmet böyle seyler olmaz dinimizdede yasak disardaki insanlar ne der.senin kardesinin niyetini bilmiyorum aklinada kötü seyler sokmakda istemiyorum tamam siz böyle büyümüssünüz halalarin amcalarinda böyle ama bizde yoktur yanlisdir bu diye anlattim. Oda haklisin seni rahatsiz ediyorsa bende yaklastirtmam. Ben o kücükdür diye cocuk gibi diye simarikligina verdim altinda birsey aramadim, dedi ve kendini geri cekti o aileden. Yani kendi ailesinden. Zamanlada nekadar yanlismis, gözümü sen actin dedi. Yani söyle söyleyeyim. Onlar din iman bilmezler esim kendi kendine surelermis besmele cekmeyi bile kendi ögrenen insan annesi 50 yasina girecek kisa eteklerle gezer

ben çok üzüldüm senin durumuna arkadaş ya. yani eşin çok çok safsa eğer bir evin reisi nasıl olabiliyor. Evin gerektirdiği sorumlulukları falan nasıl göğüsleyebiliyor.
Bu konu çok farklı bir şey. Aileden gelme terbiye,ahlak anlaşıyla ilgilidir.
Eşin saf, peki kardeşi nasıl?
Eşin safsa eğer nasıl olsa kötü düşünmez diye abisiyle birlikte de olmuş diyebilir miyiz?
Yani kardeşinin cinsel organına dokunmakla birlikte olmak arasında fark yok bana göre.

benim anlamadığım da sizin ailenizde böyle bişey yoksa neden evlendiniz....sonuçta aile geneli böyle davranıyormuş.yani şahsen nişanlanmadan önce bile aile yaşantılarını görür öyle karar verirdim nişanlanmaya

işte olayı daha korkunç yapan zaten bu.anlatamadığımız da bu.

suçlu sadece kadın.ama adamla konuşup kocam yapabilirim.
biri elletmiş,diğeride ellemiş.
bitti.

Siz acaba ciplakken veya tamamiyle orasini saniyorsunuz? Ben terbiyemden dolayi tam net yazmadim sanirim kusura bakmayin kasiklarin üstü olur karindaki göbek deligin alti orasi üstünde jeket varken. Esimde o ara oturup telefon konusuyordu akrabalariyla ben yaninda bu kardesi karisinda dikeliyordu. Ve esimin elinden tutup oraya dokundurdu esim bi sinirli bakis atti ve derya bi git allaha askina telefondayim bana ne senin karnindan göbeginden bana havami atiyon benim az göbegim var dedi. Kardeside bana bakti gülümsedi sinsce döndü arkasini odasina gitti. Olayin tamami budur esim merakli
Merakli orasini oksamadi yani

Ayol din,dua bilmemekle kız kardeşini ellemenin ne alakası var?
Ateist bir sürü arkadaşım var,hiç biri de kız kardeşinin orasına burasına dokunmuyor.
Arkadaşım sen eşinin gözünü açmışsın ama kendi gözlerini sımsıkı kapatmışsın.
Saf adı altında eşinin farklı tercihlerini örtmeye çalışıyorsun.
Bir an önce kendine gel.
Böyle bir adamla nasıl aynı yatakta uyudun bilmiyorum ama rica ederim çocuklarına mukayyet ol!!!

:53::53::53: Bunlar nasıl aileymiş böyle yaa nişanlıyken , herşeyi görmenize rağmen sizde evlenmişsiniz ya pess.

Akla mantığa vicdana sığmıyor bu anlattıklarınız

Siz acaba ciplakken veya tamamiyle orasini saniyorsunuz? Ben terbiyemden dolayi tam net yazmadim sanirim kusura bakmayin kasiklarin üstü olur karindaki göbek deligin alti orasi üstünde jeket varken. Esimde o ara oturup telefon konusuyordu akrabalariyla ben yaninda bu kardesi karisinda dikeliyordu. Ve esimin elinden tutup oraya dokundurdu esim bi sinirli bakis atti ve derya bi git allaha askina telefondayim bana ne senin karnindan göbeginden bana havami atiyon benim az göbegim var dedi. Kardeside bana bakti gülümsedi sinsce döndü arkasini odasina gitti. Olayin tamami budur esim merakli

Sen nasıl anlattıysan öyle anlıyoruz biz. Daha önce yazdığınla şimdi yazdığın arasında baya fark var. Şimdi yazdığını daha önce yazsaydın kimse bu tepkiyi vermezdi. Ama senin dediğin elini alıp o bölgeye götürüp "bak ne kadar sert" demiş olması. Üstünde istersen 50 kat koyun postu olsun çıplak olmasından farkı yoktur bu şekilde söyleyip elini aynen o bölgeye götürdüyse.
Ama şu an anlattığın gibiyse konu farklılaşıyor.

onlar sapıklık derecesinde garip de sen de pek normal sayılmazsın. bu sapıklıkları görüp nasıl miden aldı da evlendin? demek ki sen de çok garipsememişsin bu durumları..

Ama konunun başında anlattıklarınız böyle değil böyle olsa da çok yanlış fakat

O zaman siz abarta abarta anlattınız baştan,yada gelen tepkilerden dolayı lafı çevriyorsunuz.:26:

Eeeee bornozla kikirdemek,uyurken ısıtılmak...
Bunları da atlama istersen arkadaşım.

ben çok üzüldüm senin durumuna arkadaş ya. yani eşin çok çok safsa eğer bir evin reisi nasıl olabiliyor. Evin gerektirdiği sorumlulukları falan nasıl göğüsleyebiliyor.
Bu konu çok farklı bir şey. Aileden gelme terbiye,ahlak anlaşıyla ilgilidir.
Eşin saf, peki kardeşi nasıl?
Eşin safsa eğer nasıl olsa kötü düşünmez diye abisiyle birlikte de olmuş diyebilir miyiz?
Yani kardeşinin cinsel organına dokunmakla birlikte olmak arasında fark yok bana göre.

Biraz önce benimhalaumutumvar arkadasimizada asil durumu aciklandirim sanirim net anlatmadigim icin bambaska duyuldu olay fazla uzatmak uzun yazmak istememisdim okursaniz olayin gercegi orda yazdigim. Esim saf ama cocuguna karisina sahip cikmayi biliyor, o aileden kopuk oldugu zamanlar cünki babasi annesi tek kelime söyletmez her zaman kücük düsürürlerdi ogullarini benim annemin karsisinda bile. Gercekten yetistirilmekle alakali aynen dediginiz gibi onlar bizim gibi. Saygi, büyüge karsi kücüge karsi bilmez.

Sen nasıl anlattıysan öyle anlıyoruz biz. Daha önce yazdığınla şimdi yazdığın arasında baya fark var. Şimdi yazdığını daha önce yazsaydın kimse bu tepkiyi vermezdi. Ama senin dediğin elini alıp o bölgeye götürüp "bak ne kadar sert" demiş olması. Üstünde istersen 50 kat koyun postu olsun çıplak olmasından farkı yoktur bu şekilde söyleyip elini aynen o bölgeye götürdüyse.
Ama şu an anlattığın gibiyse konu farklılaşıyor.

Evet bak nekadar sertde dedi ama suan anlatigim gibi. Gercekten kusura bakmayin hizlica konuyu acip kontrol bile etmeden gönderdim. Ben sizler öyle diyince dikkadimi cekdi tekrar okudum anladim yazdigim nasil anlasilmis diye.

kasık kısmını zaten söylemiştin ..bizim garipsediğimiz kısım 'elini tutup malum yerine dokundurtması'......konuda hem maulm yer geçiyor ayrı bi yerdede kasığını açtı kısmı geçiyor.malum yer dediğiniz yer neresi peki

Son düzenleme:
Biraz önce benimhalaumutumvar arkadasimizada asil durumu aciklandirim sanirim net anlatmadigim icin bambaska duyuldu olay fazla uzatmak uzun yazmak istememisdim okursaniz olayin gercegi orda yazdigim. Esim saf ama cocuguna karisina sahip cikmayi biliyor, o aileden kopuk oldugu zamanlar cünki babasi annesi tek kelime söyletmez her zaman kücük düsürürlerdi ogullarini benim annemin karsisinda bile. Gercekten yetistirilmekle alakali aynen dediginiz gibi onlar bizim gibi. Saygi, büyüge karsi kücüge karsi bilmez.

anlattığınız herşeyi kelimesi kelimesi anladığıma eminim.
boznoz topuklu ayakkabıyla gülüyordu demediniz,gülüşüyorlardı dediniz.

benim tüm yazdıklarım sizin anlattıklarınızdan yola çıkılarak yazıldı.ama ben daha fazla bir şey söylesem tartışma ortamı olacak.derdim tartışmak değil,fikrimi açıkça beyan etmekti.
kısa ve öz olarak diyorum ki;kız kardeş ne kadar suçlu ve ahlak sınırlarını aştıysa,abide aynı oranda aşmış ve suçludur.
ama size anlatamadım.anlatamıyorum.
umarım herşey dilediğiniz gibi olur...

Son düzenleme:

Zehra kimse senin üstüne gelmiyor. Seni üzmek gibi bir amacımız da yok. Bilakis biz sana üzüldük gerçekten.
Sen de üstüne geldiğimizi düşünerek olayları yumuşatmaya çalışıyorsun sanki. Neden dersen hadi bu elleme olayının tam açıklamasını yaptın diyelim. Diğer anlattıklarının da çok normal olduğu söylenemez.
Rahatsız oluyorsan konunu kapattır ama kimse kasıtlı yazmıyor inan buna..
Sen eşinden memnunsan sorun yok ama en azından ailesiyle kati suretle görüşmemeni tavsiye ederim.

Ama konunun başında anlattıklarınız böyle değil böyle olsa da çok yanlış fakat

O zaman siz abarta abarta anlattınız baştan,yada gelen tepkilerden dolayı lafı çevriyorsunuz.:26:

Hayir gercekten kontrol etmeden fazlada uzun olmasin diyip hizli hizli yazdim kisa kestim. Ama böyle yaziöar görünce tekrar kendi yazima dönüp yanlis anlasilacak bi durum oldugunu gördüm kusura bakmayiniz gözümün önünde kesinlikle orasini malum kismini elleseydi. Bende normal bir kadin olarak kesinlikle kabul edemezdim.

Zehra kimse senin üstüne gelmiyor. Seni üzmek gibi bir amacımız da yok. Bilakis biz sana üzüldük gerçekten.
Sen de üstüne geldiğimizi düşünerek olayları yumuşatmaya çalışıyorsun sanki. Neden dersen hadi bu elleme olayının tam açıklamasını yaptın diyelim. Diğer anlattıklarının da çok normal olduğu söylenemez.
Rahatsız oluyorsan konunu kapattır ama kimse kasıtlı yazmıyor inan buna..
Sen eşinden memnunsan sorun yok ama en azından ailesiyle kati suretle görüşmemeni tavsiye ederim.

Gercekten son yazdigim asil olay tabiki digerleri dogru bornozla gezmesi vs. Onlar beni asiri derece rahatsiz ediyordu dedigim gibi esim ama dügünden sonra onlarla yaklasik iki sene görüsmedi sorun su ki cocugumuz oldu onlar tekrar gelmeye basladilar esim ben o kizi kesinlikle istemiyorum onlarada o kizla geldiklerinde kapiyi acmam diyecegim dedi derdim o degil esim bunlari söyler sadece ailesi pesini birakmaz kapidan kovariz o kizi peceden geri getirir annesi babasi israrla esim tepkisini görüsürken bile koymusdu ama ne lafdan anliyor ne tavirdan bu kiz

Back
X