Eşimin ailesi

URAN16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
257
9
33
Kızlar merhaba ... Sorun eşimin ailesi .. Beni bir türlü istemiyorlar .. Ki hamileyimde .. Eşim annesini aradı bebeği dedi kadın telefonu suratına kapadı neymiş güya yanlışlıkla kapamış ... Babası kendinize baktınızda çocuk eksik kaldı dedi ...
Ne değişik aileler var ben anlamıyorum bende bir anne adayıyım daha yeniyim belki ama düşünüyorum da çocuklarımız evlenince görevi bitmemeli anne babanın ki bu kişiler benim nikahımda bana çeyrek altın takmış kişiler ...
üstlerimde hiç bir emeği yok ama dediği laflar pes yani .. Bende 1 aydan beri gitmiyorum evlerine ne telefon ne başka birşey .. Ama hala hatalarını anlamıyorlar :44:

yuh diyorum insansı yaratıklar

Neden seni sevmiyorlar kayananın aklında başka kız mı vardı?ki ülkemizde akraba evlilikler çoğunlukta ve çok vahim bir olay bence kaynanan o kafadan mı?

Eşim durumun farkında çoğu şeyi ona diyorlar bana deseler keşke ....
Eşim sessiz oldukça ne zaman sesi çıkar merak ediyorum ama pek aldırmıyor yani oda ... Ailesine pek düşkün biri değil anne baba sıfatı var diye gidip görüyor kiii oda kandilde özel günlerde fln
ama ne demişler sinek küçükte olsa mide bulandırır

neden seni sevmiyorlar kayananın aklında başka kız mı vardı?ki ülkemizde akraba evlilikler çoğunlukta ve çok vahim bir olay bence kaynanan o kafadan mı?

evet eski kafadanlar .. Akraba evliiği istemiş kendisi 2 oğlunada ama ikiside yanaşmamış ...
Istememe nedeni ise : Benim 2.ci evliliğim bu dul kadınmışım kocamı bırakmışım oğlunuda bırakırmışım olmazmış ... Birde açıkmışım ama en önemli nedenleri dul olmam

Anlaşılan cadı kaynana buna artık alışacaksın seni sürekli üzecek ,ve her zaman laf çakacak yarin çocuğunada karalar seni ,
en iyi ona karşı duysusuz ve umursamaz olman ,ne buluyorlar akraba evliliğinden anlamadım? Aynı insanlar ,aynı kültür, aynı sohbetler aynı suratlar hepsi birbirine benziyor , yemekler aynı pek kültür zenginliği olmuyor oysa yeni kan bambaşka böö,,,,,,,,

geçen gün bana sarma göndermiş bide yaprak ...
Dağıttım hepsini yedirmedim eşimede ..
çünkü bu kişi benim akrabamın yanında vakti zamanında dedi ki benim oğlum saf küçükken kavga etmesinler diye suya okudum içirdim anladı sonrada içmedi bu seferde demliğe koydum .. Bunu benim yanımda rahatça diyen kadına ben nasıl güvenirim ki ... çok değişik bir aile hemde aşırı ..

bebek yaparken onlara sormayacaksın kardeşim..sen ve eşin kendinizi hazır hissediyorsanız o yavrunun da yiyecek ekmeği varsa dünya da gelecek zaten...siz kendinize bakıyorsanız özelliklede sen kendine bakıyorsan onlara bakmazsın kocanla evladına bakarsın olur biter...dünyada dert mi yok ...bak ben 8 haftalık gebeliğimi bebeğimin kalbi durduğu için sonlandırmak zorunda kaldım...o hiss o kadar güzel bir şeymiş ki...sen evladına ve eşine sarıl onlarada saygısızlık etme ama mesafeli dur nasılsa biz nerde hata yaptık derler bir gün..

geçmiş olsun çok kısa bir süre önce bende düşük yaptım ve eşimden başka kimse öz annem bile durduramadı acımı anlıyorum seni ...
Ama ne yazıkki evlenirken sırf eşinle değil aileylede evleniyorsun ... Bugun beni kötüleyen yarın torununa neler demez .. Hemde bu kötülemeyi benim akrabalarıma çekinmeden yapan kişi ...

O nasıl bir babadır öyle Kendinize baktınızda çocuk eksik kaldı Ne diyeceğimi bilemedim artık evlenmişler üstelik çocukları olacak bu saatten sonra herşeyi kenara bırakıp size destek olmaları gerekirken üstelik de torun sahibi olacaklar mutlu olmaları gerekirken çok ayıp koskoca insanlar :26: Allah yardımcın olsun elimizden bir şey gelmiyor ki

insanın kanını donduran cinslerden

insanın kanını donduran cinslerden

Konu sahibim, Allah cocugunu hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin, anali babali buyutsun. Hos olmayan seyler olmus soylenmis ama verdigin tepki bana asiri geldi. Hamilelik hormonlarindan belki su an boyle soyluyorsun. Kayinvaliden yemek yollamis, onu ogluna bile yedirmemissin. Cok garibime gitti gercekten. Sanki kanli bicakli birinden gelen birseymis gibi. Seni sevmiyolar o kesin, ama sen de zaten sen sevmemeleri icin hala elinden geleni esirgemiyorsun. Yangina korukle gitme bence. Onlar dulsun diye seni istememisler, ve dogru deyil bunu etrafta soylemeleri ama bence birazda yeniden baslamaya calismalisin. Sonucta esinin ailesi, senin de cocugunun babannesi, dedesi olucak kisler. Ama tabi iyice azitirlar, o zaman anlarim, ama anlattiklarina bakinca bana senin tepkin cok daha fazla geliyor, ve ozellikle esine annesinin yemegini bile yedirmeyip konu komsuya dagitman cok yanlis geldi.

inanın ki bunu çok düşündüm acaba benmi hatalıyım diye .. Ama unutamayacağım şeyler var ... Onları ziyarete gidiyoruz konu komşuya herkese söylemiş çok afedersiniz ama sanki ben başka kötü bi yerden çıktım herkesin bana bir bakışı var ki ... Bunuda geçin defalarca adım attım gelin yemeğine aldım kendilerini ama kayınvaldem gelmediği gibi ne babasını gönderdi ne diğer çocuklarını ... Oğlunun nasıl bir evde yaşadığını ne yediğini nasıl geçindiğini merak etmiyen bir annenin şimdi yemek göndermesi çok çelişkili ???
Benim yanımda herkesle konuşuyor oğlum beni ezdi geçti sonu iyi biter inş istemediğim kızla evlendi diyor ... Vakti zamanında eski eşimi bile arıcaklardı bu kişiler neden boşandım diye ...

mesafe koyma demiyorum, ama bu sekilde davranman intikamcilik gibi olmus. Canim kendini koruman lazim ama senin davranislarin, duygularin, esine onun ailesi hakkinda soylediklerin asiri olmamali. Burda mesela yazdiklarin bana bile asiri geldiyse, esine de gelir bu zamanla ve senden sogur. Bence mesafe koy ama mantikli ve hakkaniyetli davran. kadinin yaptigi kucuk bir iyiligi oyle geri cevirme. Sana zarari dokunur sonra.

ben hamileyim duygularım çok karışık evet ama eşim bir çok şeyin kendisi farkında ...
Herşey karşılıklıdır .. O bana bir adım atsaydı bu güne kadar ben ona çoktan yürümüştüm .. Ama sizin çabanızla bir yere gelinmez bu şekilde .. Kendi açınızdan düşünün .. Olan onca olay var hangisini yazayım ki evlenceğimiz gün oğluna telefon açıp ağlayarak evlenme ne yapıyorsun sen diyen biri o ..
Ki artık geliniyim kızıyım ben onun bide torununu taşıyorum .. Kim intikamcı ???
Başka biri olsa oğlunu ne gönderir ne aratır ne başka birşey ... Evet ben gitmiyorum evlerine birincisi annesi yüzünden ikincisi babasının bana olan garip yakınlığı yüzünden .. Ama eşimi gönderiyorum

Kendi evinizde onlar yokmuş gibi yaşayın eşin kendisi görüşsün. Eşiniz yanınızda ve onlardan etkikenmiyorsa hiç de dert etmeyin.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…