Eşimin ailesi

canım öncelikle hayırlı olsun ALLAH anneli babalı büyütsün... Çok zorlu bir yolun var ama eşinde bu durumun farkında ve senin yanında olursa atlatırsınız.. nacizane fikrim olabildiğince eşinin aielesinden uzak durun. ilerde çocuğunuz da sorunlara şahit olmaması adına mesafenizi ve tavrınızı koyun derim.. ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN GÜZELİM tekrar hayırlı olsun

çok teşekkür ederim zaten tek korkum ileride cocugumun benim önceden neler yaşadığımı öğrenmesi ve başka şeyler duyması ...
Keşke herşey güzellikle olsaydı ama diyecek birşey yok

Aranız iyi olup tek laf çocuk kararınıza olsa boşverin, samimi olmayın der geçerdim. Ama aranız tahminimce sürtüşmeli, istenmediğinizi söylüyorsunuz size laf söylediklerinde nasıl bakacağımız sizi ilgilendirmez bu bizim kararımız diyebilirdiniz ne kadar susma o kadar ezilme, laf duyma.

karşılıksız kalmıyoruz eşim karşılık veriyor ama bu onlar için pek önemli değil onlar yine diyeceğini diyor

Esin ailesinin ne kadar etkili oldugunu anca evlendikten sonra anladim bende. Evlenmeden ince aileyle en az bikac ay yasamak lazim tanimak icin :)
Saka bir yana bir sekilde kendi yolunu bulup kurallarini koyup hayatina bakacaksin yoksa kafaya tak tak en guzel yaslarin zehir olur. Benim olmadimi hemde nasil oldu ama gec olmadan tavrini koymak lazim.
Onlar sallamiyomu cocugunu hamileligini hicc umrunda olmasin sorarlarsa iyidir guzeldir de gerisini bosver. Sen esine cocuguna konsantre ol.
Allah hayirli etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…