Kızlar şu eş ailesi konusundan çok sıkıldım artık.3 yıldır evliyim evlendik evleneli hatta evlenmeden bi türlü anlaşamadık.benim ak dediğime onlar kara dedi hep.çoğu kez küstük barıştık.her kavgada evladım yok dediler birdaha gelmem deyip beddualar edip gittiler hem bana hem bnm aileme.ama ben eşim için barıştım hep.aradan zaman geçince barışmak istiyorlar ben ne kadar istemesemde eşim için konuştum hep.ama değişen birşey olmadı hiç.şu an 2 aydır falan yine konuşmuyoruz ve ben çok kararlıyım bu sefer barışmamaya.eşim dün gitti bayramlarını kutladı geldi ben gitmedim.onlar yüzünden akrabalarına bile gizli gizli gidiyorum.haftasonu eşimin kuzeninin nişanı var çok gitmek istiyorum ama onları görmek istemediğimden bi tarafım gitme diyo.beni görünce yüzsüz yüzsüz gelirler hemen yanıma ben safta bişey diyemem o kalabalıkta.bide kötü taraf Haftaya da gorumcemin düğünü var.bana yeri geldiğinde ağza alınmayacak hakaretler eden goruncemin.ben nisana da gidemiycem galiba.ve eşim onlarla eğlenecek dugune de gidecek.gitsin zaten karışmam ama zoruma gidiyor.cooookkkkk uzun oldu ama anlatsam daha neler var da işte böyle .kafam şişti napsam diye düşünmekten