eşimin ailesi.....

twins2015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2016
15
3
1
40
arkadaşlar ii akşamlar öncelikle nerden başlıcam nasıl anlatcam bilemiyorum ama eşimle 4 senedir evliyiz 2 seneden sonra çocuk yapmaya karar verdik ve ikiz kızlarım oldu işte o zaman işler deişti ev küçük gelcek diye evi deiştirmeye karar verdik eşim bunu ailesine söledi ve ailesi olmaz dedi bende ben ev istiorum dedim eşim beni kırmayıp kabul ettirdi ailesine ve biz tasındık eşimin babası evime doğumuma gelmedi ben ev istemişim ona saygısızlık yapmışım ben onun dediğinin üstüne laf sölemişim ben sonra bana agza alınmıcak bir sürü laf söledi sustum ve eşimde yanımdaydı oda sustu ve babasının yanında ben suçlar şekilde konuştu ve daha bunun gibi bir sürü şey babası konuşmuyo diye halalarıda konuşmuo beni yok sayıyolar meraba diorum cevap vermiolar artık banada gelenler geldi ve ben artık eşime yüzlerini görmek istemiorum dedim ve sen terbiyesizsib sen aileme öle yapamazsın gibi laflar ve bunlar yüzünden eşimle ayrılma aşamasına geldim hergün kavga hergün tartışma yaşıoruz bana yardım edin

taşınmak için eşiniz babasından izin mi aldı ?
neden öyle birşey yaptı ki.. berabermi yaşıyordunuz?

biz size nasıl yardım edelimki eşinizin kafası değişmedikten sonra çok zor ..

Konusmazlarsa konusmasinlar niçin takiyorsun?cokmu dert dişisinin dişinin konusmasi...eşine gelince asil suçlu esin tabiki ev isteyeceksin bunda ne var?niçin ailesinin yaninda seni esiyor ve sana tavsiyem zaten belliki çok sevilen değer gören bir gelin değilsin söyledikleri laflarda susma saygisizlik yapicam diye ezilip büzülme dik dur karsilarinda sen sustukca iyice tepene cikarlar senin ev istemen tasinman kimseyi ilgilendirmez ki...

Size tavirlarini gordukten sonra neden hala iletisim icinde kalma cabasindasiniz..
Esiniz gorusuyorsa gorussun siz onlarla veya diger akrabalariyla gorusmek zorunda degilsiniz..

Olayin uzerine bu kadar gittiginiz icin suanda huzursuzluk icindesiniz ..

Konusan konusur diyip gecseydiniz keske..

taşınmak için eşiniz babasından izin mi aldı ?
neden öyle birşey yaptı ki.. berabermi yaşıyordunuz?

biz size nasıl yardım edelimki eşinizin kafası değişmedikten sonra çok zor ..
hayır beraber yaşamıoruz babasıyla ortak iş yapıolar
Size tavirlarini gordukten sonra neden hala iletisim icinde kalma cabasindasiniz..
Esiniz gorusuyorsa gorussun siz onlarla veya diger akrabalariyla gorusmek zorunda degilsiniz..

Olayin uzerine bu kadar gittiginiz icin suanda huzursuzluk icindesiniz ..

Konusan konusur diyip gecseydiniz keske..
ben görüşmek istemiorum ki eşim buna zorluyor

Back
X