arkadaşlar ii akşamlar öncelikle nerden başlıcam nasıl anlatcam bilemiyorum ama eşimle 4 senedir evliyiz 2 seneden sonra çocuk yapmaya karar verdik ve ikiz kızlarım oldu işte o zaman işler deişti ev küçük gelcek diye evi deiştirmeye karar verdik eşim bunu ailesine söledi ve ailesi olmaz dedi bende ben ev istiorum dedim eşim beni kırmayıp kabul ettirdi ailesine ve biz tasındık eşimin babası evime doğumuma gelmedi ben ev istemişim ona saygısızlık yapmışım ben onun dediğinin üstüne laf sölemişim ben sonra bana agza alınmıcak bir sürü laf söledi sustum ve eşimde yanımdaydı oda sustu ve babasının yanında ben suçlar şekilde konuştu ve daha bunun gibi bir sürü şey babası konuşmuyo diye halalarıda konuşmuo beni yok sayıyolar meraba diorum cevap vermiolar artık banada gelenler geldi ve ben artık eşime yüzlerini görmek istemiorum dedim ve sen terbiyesizsib sen aileme öle yapamazsın gibi laflar ve bunlar yüzünden eşimle ayrılma aşamasına geldim hergün kavga hergün tartışma yaşıoruz bana yardım edin