Esimin ailesi

Selin_s3456

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
21
7
1
34
Merhaba arkadaslar ben 5 yillik evliyim bir tanede oglum var severek evlendik ama esim ailesine asiri düskün basda zamanla gecer bu kadar olmaz dedim ama ayni onlrla iki üc saat konusamaz seslerini duymazsa yapamio bize 15 km yerde oturuolar ama sürekli dirdir telefonda ya annesiyle ya babasiyla biktim artik bizden cok onlara vakit ayirio ne yapmaliyim sizce sonucda ailesi bisey diyemiyorum diyincede sinirlenio kavga ediyoruz bazen oluo geceleri tel calio annesi ariyo yada biz sabah uyuyoruz tel calio annesi huzur yok......

Onun tek çözümü eşin malesef.Çünkü sen ailesi ile arasına mesafe koymak istedikçe düşmanlık besleyecek.İki taraf da kendi rızası ile konuşuyor görüşüyor sonuçta.
Ablam da aynı sorunu yaşamıştı.Sonra o da aynısını yaptı.Eşinin annesini gün içinde 4-5 defa aradı kadına yemek tarifi falan saçma sapan şeyler sorup sorup durdu..Aradığı zaman da ablam alıyordu telefonu nasılsınız ben de bugün şuraya gittim şöyle şöyle oldu diye uzatıyordu konuşturtmuyordu onları .Sonra kadın oğlunu aramamaya başladı.Daha doğrusu aramayı unutmaya başladı.Bıktı sanırım ters de tepebilir ama.

Bes yildir yeni bir aile oldugunuzu kavraymamamis bi adama diyecek sözüm yok.

Çocuk olunca eşler birbirine daha düşkün olmuyor mu? Benim çocuğum yok ama öyle olmalı diye düşünüyorum. Hatta neredeyse sırf bu sebeple çocuk düşünüyorum. Benimde eşim aşırı düşkün ailesine. Neden aileleri biz olamıyoruz. Şaşırıyorum böyle konulara.

Çocuk birbirine bağlı çiftleri daha çok bağlar, uzak ve sorunlu çiftleri daha çok uzaklaştırır. Eşinizi yola getirmek için çocuk yapmayın.

Burada okuduğumuz konulara göre çocuk yapmanın evliliği kurtardığı tezi çürüdü artık. Esinizle sorunlarınızı çözmeden çocuk yapmamanızı öneririm.

5 sene olmus degismemis...birakin naparsa yapsin...
Siz huzurunuzu bozmayin...
Ilgisini cekmeye calisin...
Lutfen esinizi baglamak icin cocuk filan yapmayin

Esinden once telefonu acicaksin.Ay uyuyo banyoda musait degil diyeceksin belirli sure devam ettinizmi utanir aramaz bir daha.

Dengeyi eşin kurmalı aslında ama baktınız olmuyor siz açın telefonları ve saatin uygun olmadığını ciddi bir tonla belli edin. Olmaz ki böyle ne dengesiz insanlar var ya hu

Valla neler denedim biraz bir hafta aramiyolar ondan sonra tekrar basliyolar evide cok ariYorlardi ben acmamaya basladim bu seferde esime kizmiski bu bizim telefonlarimizi acmio diye oda bana bagrio cagrio bunlarda utanmada yok insan biraz utanir ya yatiyolarmi kalkiyolarmi dün gece gene yazmis oglum ara beni gece bir bucukta madem öyle niye evlendirdin oglunu bekarkenede annesiyle sürekli kavga ederlermis bazende bana diyo annesi iyiki evlendirmisimde gitmis neyin kafasini yasio bunlar ben anlamadim

O zaman toplasın eşyalarını anasının evine gitsin hasret gidersinler uzunnca
Evlendim artık sen tamam eş ayrı anne ayrı ama 3 saatte bir de aranmazki anne bu kadarı da fazla bence.
Bizimkiler balayında rahat vermedi bize ben teslimi kapadım eşim kapamadı konuştu her aradığında bide rapor verdi
Şimdi her kavgada söylüyorum insan utanır diye ama yok olan bize oldu eşimle artık eskisi gibi değiliz büyükkkk bi duvar ördüm kendime evde onsuz yaşıyorum
Anacı erkeğe çözüm yok

Sorun ben ailesine tek bir kelime edersem hemen ogluna yetistiriyolar bilerek üstüme kiskirtir gibi kaldiki saat uygun degil aramayin dicem kiyamet kopar benimki ailesine tek laf ettirmez varsa yoksa onlar gel oglum deseler yerinden firlio gidio ben anliyamiyorum artik bagimlilikmi hastalikmi illaki aile benimde ailem var ama hersey dozunda artik bir evim ailem var ama adam isden cikinca beni degil onlari ariyor

İnsanın ömrünü tüketmekten başka bişey değil bosansan da akıllanmıycak demekki ona bu bi ödül gibi gelicek demekki Rabbim yardımcınız olsun ya Vedud diye tesbih çekin eşler arasında ki sevgiyi arttırılmış.ben çekmiyor um ama düzelmesin bu saatten sonra istemiyorum ama çeken arkadaşlar çok faydasını görmüş

Aynen tatile gitsek ee naptiniz nasil gecio napiyosun dakka basi artik evliligimden zevk almiyorum yapayalniz yasiyorum sanki evde aramizdaki iliskide bozuluo bir yere gezmeye gitsek esimle zevk almio surat asik ama annesigile gittigimizde yüzde gülücük

Aynısı yaa hatta ben diyorum böyle yapıyorsun diye hep senin yanındayım ya daha ne istiyorsun diyo bu seferde.tamm yanımda ama telefonla hep annesiyle konuşur veya oyun oynar. Yemeğini yer gider yatar uyur ee ben bu evde neyim çocuk bakmak ve temizlik yapmak için mı evlendik yani

Kizlar bu dualar hakkinda bir bilgisi olan varmi yada bu dualar yapipda gerceklesen

Esinizi evlilik terapisine ikna edin,henuz annesiyle gobek bagini kesememis ,
İs kocada bitiyor ,cunku henuz sdiz aile olamamissiniz bir duzeniniz yok ,
Ornek :annemin cok rahatsiz oldugu gecici bir donemde erkek kardesimi aradim sabah 07:30 da ki kendileride o saatte kalkip ise gidiyor ,
Bu saatte aramayin esim korkuyor birsey mi oldu diye ,soylendi,
Ki birsey olmustu ,acilden hastaneye yatis yapilip ,ameliyata alinmisti annem ,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…