Benim sorunum kaynanami haksız göstermek degil zaten severim kendisini. Benim sorunum yaşadığım sikinti. Hayır ilk degil ki daha önce de yazmış eşinizin ayaklarını yıka falan. Belimiz bukuluyor hem ekmek getir üstüne evde çalış ya ben bu zihniyeti sevmiyorum. Kadını ezip duran bu kafayı sevmiyorum sadece kendim icin degiltatlım belliki üzülmüşsün sinir olmuşsun falan ama bu tavrın da hoş değil. Ne olursa olsun herkes dilediğini yazmakta özgür burası açık bir platform. Herkes seni desteklicek aa kaynanan pis kaka ee dicek değil. O da öyle düşünmüş öyle yazmış görüşü için teşekkür eder çekilirsin kenara.
daha önceki yazdıklarını bilmiyorum elbette kadında erkekte köle olmak için evlenmiyor herkes içindrn geldiği kadat yapmalı herşeyi. Ama o da kendi çözümünü sunmuş. Uygun bulmadıysan tamm de çekil kenara bunu diyorum. Kendini üzmeye zaten içinde bulunduğun durjma kızmışken birde buna kızmaya ne gerek vr dimii:-DBenim sorunum kaynanami haksız göstermek degil zaten severim kendisini. Benim sorunum yaşadığım sikinti. Hayır ilk degil ki daha önce de yazmış eşinizin ayaklarını yıka falan. Belimiz bukuluyor hem ekmek getir üstüne evde çalış ya ben bu zihniyeti sevmiyorum. Kadını ezip duran bu kafayı sevmiyorum sadece kendim icin degil
Kaymakamla bizimde işimiz yok zatenn sorun yokkk:-D:-D:-D ahahhaah;-)Kaymakamı demek istemistim
Tek derdin bu olsun emi..
Bende kv ve 2 görüMCE var Mahşerin 3 atlısı gibi mübarek. .
Bende onların varlığından rahatsız oluyorum....
Onlat bizim kaymakamlarımız zaten:-DBu ne ya telefon düzeltiyor kaymakam olacak kadınmış kaynanam herhalde
:)Beni anlayabildiginize sevindim.
benim de kuralımdır.kaynanamla ilgili bir sorun olsa annem olsa nasıl davranırım,nasıl cevap veririrm diye düşündüm hep.bundan birşey kaybetmedim ben kazandım.gayrt mutlu bir geniş ailem oldu.Onlat bizim kaymakamlarımız zaten:-D
Ayrıca siz kayın anam yazacaktım deyince aklıma geldi size ve sizin aracılığınızla herkese bişey söylemek istedim. Kayınanne kayınvalide nedir Biliyormusunuz. Kayın arapça kain den gelir ve yerine demektir. Yani anne yerine, kayınbaba baba yerine gibi. Yani kaymakamlarımız:-D sadece eşimizin annesi değil bizedr annemiz yerinedir.(elbette asla annenin yerini alamaz o ayrı) bu nedenle onlara davranırken durup anneme böyle yapar mıyım die düşünmek gerek bence. Misal bayramda annenizin evi böyle olsa -atıyorum tuvaleti-ay annem rezil olmasın die kendinizi bırakır hemen temizlersiniz değilmi? Hani annem yapamamıştır, yada yapmıştır kirlenmiştir dersiniz. Yani ben kayınvalideme bişey derken yaparken yada benden bişey istediğinde hemen anneme ne cevap verirdim ona napardım die düşünüp öyle davranıorum böylece gayet güzel bi ilişkim oluyorr. Neysr içimden geldi paylaşım istrdimm:-D
Evet Allahtan eşim bu konuda farketti durumumu.Esini takdir ettim olaya tarafsiz bakip yorumladigi icin. Oyle ana kuzulari okuyoruz ki burda cok farkli tepkiler veren.
Ne güzel,maşallaahh :-D bildiğim kadarıyla burda ablamız olacak yaştasınız ve daha çok yaşamışlığınız olmalı. Bu yüzden siz kazandıysanız umarıö benimde böyle devam eder:-D keza henüz 4 aydır evliyim:-D şimdilik güzrl işallah hep böyle gider bizimde:-Dbenim de kuralımdır.kaynanamla ilgili bir sorun olsa annem olsa nasıl davranırım,nasıl cevap veririrm diye düşündüm hep.bundan birşey kaybetmedim ben kazandım.gayrt mutlu bir geniş ailem oldu.
Ben çok iyi anladım seni
Özellikle banyo, tuvalet temizliğine çok takarım
Ev tutarken bile banyosu gıcır olacak diye ilk banyolara baktım hep.
Banyo pisse ben yerimde oturamam, içeri geçip yemek yiyemem
Ay nasıl rahat ediyor bu insanlar anlamıyorum
Ben mi çok takıntılıyım yoksa
İyi bayramlar herkese. Benim bir sıkıntım var bir süredir unutmuş gibiydim. Ta ki bayramda eşimin ailesini ziyaret edene kadar.. Arkadaşlar ben hijyen olarak eşimin ailesini çok yetersiz görüyorum. Onlara gittiğimde hiçbir yere dokunamıyorum. Tuvalete girmek zorunda kaldığımda travma geçiriyorum resmen. Oradaki iki günüm işkenceden farksız. Ve yemekleri de zorla yediğimi fark ettim bu seferinde. Eşim anladı ben de evet dedim çok rahatsız oluyorum. Ben senin temizliğe önem verdiğini söylerim dikkat ederler dedi.
Evet iki gün tahammül edemedim zor oldu benim icinbirkere bayramdan bayrama gidiyorsanız iki gün mü tahammül edemediniz ,bu hassasiyetinizi titizliğinizi eşinizin gözüne sokar gibi belli etmenize ne gerek vardı unutmayın eşiniz o aile ortamında büyümüş böyle gelmiş böyle gider siz değiştiremezsiniz , insanları incitmeye gerek yok azcık yapıcı olun...
yakın gelecek de kaynana olabilirimNe güzel,maşallaahh :-D bildiğim kadarıyla burda ablamız olacak yaştasınız ve daha çok yaşamışlığınız olmalı. Bu yüzden siz kazandıysanız umarıö benimde böyle devam eder:-D keza henüz 4 aydır evliyim:-D şimdilik güzrl işallah hep böyle gider bizimde:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?