Esimin Ailesinde Rahatsız Oluyorum

Keşke benimki de öyle dese valla yine de şanslısın :)

Hata sizde. İlk mesajınızı okudum ama nasıl bir hijyensizlikten bahsettiğiniz anlaşılmıyor. Ciddi anlamda pislerse tamam sorun onlarda ama sizin hijyen takıntınız varsa sorun sizde. Her kullanımda dolap kapaklarını silen, her gün cam silen, giden misafirin ardından halıları yıkayan insanlar var sonuçta.

Konumu nasil silebilirim?Kendim silebiliyor muyum veya Site moderatorleri yardımcı olabilirler mi?

benim eskiden bir komşum vardı.misafir gelmeden önce temizler,temizler,temizler.misafirin ardından da temizler,temizler,temizlerdi.ona gitmeye çekinirdik

Konumu nasil silebilirim?Kendim silebiliyor muyum veya Site moderatorleri yardımcı olabilirler mi?
konu silmek yasak,sadece kapatılabilir.okypete'ye özelden ulaş kapanmasını iste.

kayınvalidenize allah rahmet eylesin. Sizede sizin gibi bir gelin nasip etsin işallah. Ortak noktamız çokmuş benim kayonvalideminde kızı yok oda hep senn gibi bir kızım olsaydı diyor. Dediğiniz gibi gerçekten iyi niyet çok önemli...

teşekkür ederim canım benim.
burada okuduklarımdan çok etkileniyordum,açıkçası gelinlerden korkmaya başlamıştım,sen ve senin gibi bir kaç kişiyi gördükçe umutlarım arttı.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.

Bende okudukça bazen hayret ediyorum. Bu insanlar nasıl anlaşıyor nasıl yaşıyorlar die. Yani maşallah yeni jenerasyon olarak bizler pek bi garibiz. Yani işimize gelince adet örf gelenek,gelmeyince amanda aman. Bence korkmayın kendiniz olun. Karşınızdakininde insan olduğunu unutmayın kafi. Umarım herşey güzel geçer sizin için.

Ps: siz kaynanasınız ne olursa olsun bunuda unutmayın:-D arasanız niye aradı aramasanız niye aramadı. :-D:-D:-D

aynen adım kaynana,nasılsa ne yapsam yaranamam.onun için kasmayayım kendimi

Yok ya . Pis insan pislikten rahatsız olmayan insan oluyor. Temzlik insanın içinden geliyor. Ben kayınvalidenin evini gidince dip bucak temzliyrm. Eşim o kadar diyor anne, baba şu haftada bir yıkanmayı bırakın , odanın içi leş gibi kokuyor . Cam kapı açıyosun. ekşi ekşi koku. İkide bir benim vucudum temiz der durur. Kayınpeder banyoma girince o gideri bir görseniz !!!

Madem bu kadar rahatsızsın
Bayram gelemden önce ara kv ni anne beraber bayram temizliği yapalım mı falan de
Yada yardımcı tut..
Ben sinir oluyorum böyle şeylere kusura bakma sana haklısı demiycem
Taşıma su ile değirmen döner mi?

Onu en başta yazdım zaten pis insan bazen değişmiyor ama bazende gerçekten öğretmek gerekiyor. Birde yaşlılık bazen bazı şeylerin önüne geçior temizlik gibi. Evet tuvalete gidince sifonu çekmek çok kolay belki ama bizim kadar detaylı da temizlik yapamıorlar. O banyo olayı sabir galiba benmde babaannem var babaanne daha sık duş al diorsun ama ya üşengeçlikten ya alışkanlıktan vazgeçmiorlarr. .

Cancağzım inat yapıyorlar , bizim bildiğimiz doğru , biz böyle gördük. Senin yaptığın yanlış ve fazla bakış açısıyla yaklaşıyorlar. Gücü kuvveti imkanı olanın mazereti olamaz . Zor durumda kalıyoruz gizli gizli açsak havalandırsak , bizden tiksiniyorlar ayıp ediyorlar oluyor . Güzel ülkemin hijyenle ciddi bir takıntısı var , temiz insanlar ötekileştiriliyor resmen ! Pinpirikli , cins, uyuz , titiz , hasta ,uyumsuz , aa cnm sende çok takıntılısın , birde değiştirme gayreti ay böyle olma ..rahat ol ! Ama pise kimse pis demiyor , kimse pis insanı suçlamıyor yada düzeltmeye uğraşmıyor !

valla kardesim bi insan nasil yetisirse,oyle kalir ... pis yetistirilmisse onu degistirmek cok zor ... ve onlara o tuvalet , banyo,mutfak pis gelmez ... benim kv altmis yasinda evini daginik tuvaletini pis goremezsiniz ... hersey anneden ogrenilen temel temizlik kurallariyla alakali

Bu ülkede pise pis demek suç zaten.Hemen afaroz ediliyorsun.Forumda bile var bu tipler.Pise pis dedik diye ruhumuzu pis yaptı tuhaf insanlar.Pis pistir.Bunun yaşla başla meslekle ilgisi yok.Pisliğin mazereti olmaz.

Bu ülkede pise pis demek suç zaten.Hemen afaroz ediliyorsun.Forumda bile var bu tipler.Pise pis dedik diye ruhumuzu pis yaptı tuhaf insanlar.Pis pistir.Bunun yaşla başla meslekle ilgisi yok.Pisliğin mazereti olmaz.
Pis arkadaşlarımın evine giderim , kesinlikle hiç karışmam , ruhum daraldığı halde onun yaşam alanına müdahale etme hakkımı kendimde bulmam .. Ama benim evime gelip en ufak birşeyde ağzıma ederler , temizliğimle dalga geçerler , hastasın sen yüzüme manyaksın sen !! Böyle olma hiç iyi değil ... O yediğim laflar buradan afrikaya laf olur . Tamamda Ben kimseyi rahatsız etmiyorum mesela kokmuyorum , hergün duş alıyorum !! Çantamda ev terliğim var terliklerimi götürürüm , ayağımda küçük bir mantar var , ben giysem ev sahibi yıkamadan o gün o terliği başka birine daha verse ! Hülasa .. Temiz insandan kim ne zarar görmüş merak ediyorum .

Yanına havlu bornoz nevresim falan en azindan yastık kilifi falan alabilirsin kalmaya giderken. Ve ben olsam madem dikkat etmiyorlar ilk önce banyo tuvalet temizler öyle otururdum. Aksi taktirde diken üstünde olurum sanirim. Malesef ki bu yaştan sonra değişmezler Eşinizi seviyorsanız katlanacaksiniz.

temiz insandan kim zarar görür biliyor musunuz pisler evet pisler.Ben tezgah bezi ile böcek öldüren bile gördüm ama ev görünüşte cillop gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…