- Konu Sahibi Havanur1991
Merhaba arkadaslar,
bu siteyi uzun zamandir takip ediyordum. Kismet buguneymis uye olmak.
Gelelim benim dertlerime..
Ben suan 1 senedir evliyim. Ve esimin ailesiyle yasiyorum ne yazikki.
Ama mecbur kaldim cunku okula gidiyordum, ve esim 1,2 yil orda kalalim ondan sonra ev alariz dedi.
Suan evlere bakiyoruz.
Fakat, bu bi sene icinde esimle ailesi yuzunden vede kendi sorunlarimiz oldugu icin baya bir kavga ettik.
Ama cogunlukla ailesinin yuzundendi. Esimin ailesi herseyimize karisir. Hafta sonu yatmak istiyorum dinlenmek istiyorum kaynana kayinbaba kalkin diye bagiriyorlar.
bi yere gidecez aaahh taaa ora mi gitceniz derler. para istiyorlar bizden. kocam veriyor.. bizdeki para bittimi aaah ne yaptiniz derler. neymis onlara hesap vermek zorundaymisiz biz para yonden. bu ne ya, kendi ailem hic karismazdi.. karistirmazdim. bunlar bize ne yapcamizi soyluyor.
kocamla gecen sene cok kavga ettiler, evinizi tuttun evinizi tuttun hergun oyle dediler.
Bu sene ev tutcaz alcaz ins. neymis acele etmicemisik filan..
yemin ediyorum oyle bi biktim ki onun ailesinden.
napabilirim yaaa vallah isleri gucleri para para..
bu siteyi uzun zamandir takip ediyordum. Kismet buguneymis uye olmak.
Gelelim benim dertlerime..
Ben suan 1 senedir evliyim. Ve esimin ailesiyle yasiyorum ne yazikki.
Ama mecbur kaldim cunku okula gidiyordum, ve esim 1,2 yil orda kalalim ondan sonra ev alariz dedi.
Suan evlere bakiyoruz.
Fakat, bu bi sene icinde esimle ailesi yuzunden vede kendi sorunlarimiz oldugu icin baya bir kavga ettik.
Ama cogunlukla ailesinin yuzundendi. Esimin ailesi herseyimize karisir. Hafta sonu yatmak istiyorum dinlenmek istiyorum kaynana kayinbaba kalkin diye bagiriyorlar.
bi yere gidecez aaahh taaa ora mi gitceniz derler. para istiyorlar bizden. kocam veriyor.. bizdeki para bittimi aaah ne yaptiniz derler. neymis onlara hesap vermek zorundaymisiz biz para yonden. bu ne ya, kendi ailem hic karismazdi.. karistirmazdim. bunlar bize ne yapcamizi soyluyor.
kocamla gecen sene cok kavga ettiler, evinizi tuttun evinizi tuttun hergun oyle dediler.
Bu sene ev tutcaz alcaz ins. neymis acele etmicemisik filan..
yemin ediyorum oyle bi biktim ki onun ailesinden.
napabilirim yaaa vallah isleri gucleri para para..