esimin ailesinden biktim

ayseguel87

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2013
4
0
6
35
Aksaray
merhaba bayanlar... umarim güzel fikirlerinizle bana yardimci olursunuz...ben 4 yillik evliyim..esimin ailesine cok yakin oturuyoruz... her pazartesi ve haftasonlari kendi kendilerine bize geliolar ve gitmiolar... gece sabah 5 e kadar oturuolar iki adimlik evlerine gitmiolar bizde yatiolar kari koca vede cocuklari.. bnmde iki cocugum var... bende cok sinirleniorum bu duruma... birde pöfür pöfür sigara iciyorlar, esim ve ben icmiyoruz nefret ediyoruz ama o birsey söyleyemiyor küserler diye... bnm bebegim ve bit astim hastasi oglum var... sigara kokusu havalandirmaya ramen cikmiyor evden arti essaalarada siniyor...biktim valla.. bu pazar geldiler pazartesi gece 5 de döndü evine... bu yüzdrn esimlr tartisiyorum sürekli..bu gidisle onlar yüzünden esimden vazgecicem cünki sabrim kalmadi :(

merhaba bayanlar... umarim güzel fikirlerinizle bana yardimci olursunuz...ben 4 yillik evliyim..esimin ailesine cok yakin oturuyoruz... her pazartesi ve haftasonlari kendi kendilerine bize geliolar ve gitmiolar... gece sabah 5 e kadar oturuolar iki adimlik evlerine gitmiolar bizde yatiolar kari koca vede cocuklari.. bnmde iki cocugum var... bende cok sinirleniorum bu duruma... birde pöfür pöfür sigara iciyorlar, esim ve ben icmiyoruz nefret ediyoruz ama o birsey söyleyemiyor küserler diye... bnm bebegim ve bit astim hastasi oglum var... sigara kokusu havalandirmaya ramen cikmiyor evden arti essaalarada siniyor...biktim valla.. bu pazar geldiler pazartesi gece 5 de döndü evine... bu yüzdrn esimlr tartisiyorum sürekli..bu gidisle onlar yüzünden esimden vazgecicem cünki sabrim kalmadi :(

Hımm evde sigara içmemenin kesin kural olduğunu söylemelisiniz bence çünkü çocuğunuz hasta. Eşiniz değilse bile siz söyleyin bence. Küserlersede küssünler çocuğunuzun sağlığından daha önemli değil ya. Taşınma gibi bir imkanınız yok mu? gerçi ozamanda yine gelir daha uzun süre kalırlar uzak diye allah yardımcınız olsun :)

4 yıllık evlisin artık bazı şeyleri söylebeilecek pozisyona geldin bence. neyden çekiniyorsun ki. en kötüsü doktor yasakladı deyin. onlar gelince siz davet edildik gitmemiz gerekiyor deyin. kendi istediğinizi açın izleyin. namaz kılıyorsan nafile namz kıl, kitap oku. çocuklarınla etkinlikler yap. komşuyu ziyaret et. ................................... bu böylle devam eder

öyle desekde nafile... oturuolar evde gitmiyorlar...esimde bir kere söyledi sigara icmeYon diye küstü annesi.. oglumun evinde sigara icemiceksem gelmem birdaha dedi .. oda herseye küsüyorlar diye bisey diyemio... ben dedigim zamanda aliniyorlar.. ama buna ragmen yine geliyorlar... bilmiyorum benmi abartiyorum normalmi sizce her hafta pazartesi ve hftasonlarini bizi kitlemeleri..bnm annrm uzakta oturuo yilda bi o gelir bidr biz gideriz... :(

gelme sıklıklarına bişey diyemem ama
çocugun rahatsız oldugunu altını çizerek vurgulayarak hatırlatın ki
içmesinler
çocuk rahatsız diyin
yada onlar sigara içti gittiler
gece arayın
çocuk hastalandı hastaneye gidicez
diyin
belki insafa gelirler

başlarım onun anneliğine de küsmesine de.benim evladımın sağlığını hiçe sayan eşim olsa kapının önünde bulur kendini.hadsiz insanlar.yalnız siz de susarak çocuğunuzun hakkına giriyorsunuz,alemin gönlü olsun diye insan evladına kıyar mı.:20:

ben de eşimde evde sigara içirtmeyiz...bu kesin kuraldır bizde...
bunun için bana küsecek olan varsa hiç durmasın...çocuğumun sağlığını sırf küsecekler diye riske atmam...
biraz atak olun yahu, ezdirmeyin kendinizi...ne demek küsecekler vs falan...küssünler işte bahaneyle kafa dinlersiniz..

canım aynı kaderi paylaşıyoruz bende yedi aydır evliyim eşim iş sebebi ile yurt dışında bulunuyor yaklaşık beş aydır görüşmüyoruz eşimle evlenmemiz annem babam ayrı annemle kalıyordum annemin hatası sonucu eşimle evlenme kararı aldım ki zaten beş senedir beraberdik eşimi çok seviyorum hala da çok seviyorum o ayrı apar topar evlendiğimiz için ne düğün ne ev ne bark var ailesiyle kalıyorum eşim evlendikden iki ay sonra yurt dışına gitti çalışmaya ben ailesiyle kalmaya ve bir odaya tıkılmaya başladım büyük bir şehirde yaşadım saçma sapan kurallar ve dayatmalarla karşı karşıya kaldım hava karar madan eve gel kayın peder her gün içsin sarhoş hallerini çekmeye vs artık dayanacak halim kalmadı bir soruda şu nişanımız sorunsuzdu ailesi o zamanlarda ev alacağız ve düğün yapacağız gibi vaadlerde bulundu fakat şimdi ses seda yok çok fazla sinirimi bozuyo bu durum çok keyfi sefa insanlar bir çöp almadılar bize ben burdada çalışmaya başladım ve eksiklerimi şükürler olsun tamamladım eşim benim canım onsuz olamam ama bu yaptıkları bu umursamazlıklar beni çok yıprattı ve artık onlarla yemek yediğim zaman midemem ağrı giriyor ve hatta kusuyorum çok moralim bozuk anlayacağınız ömrü billah bunlar gibi rahat insan görmedim allaha havale ediyorum.lütfen cevap verin bayanlar eşimle boşanmayı bile bile düşündüm ama bu düşünce beni çok üzüyor iki ay sonra eşim gelecek ve verdiği sözleri tutmazsa gerçekden boşanacağım yada çok fazla kalp kıracağım lütfen cevap verin sizde aynı durumu yaşadınız mı?

cok sagolun arkadaslar... sorun hala drvam edior ama öncesi gibi icmiyorlar... kökden cözüm gerek bana oda uzaklasmak... insaallah baska sehirre tasinicaz esimin isi olursa ;)).... deva allah kolsylik versin...bnm esimin ailesidr hicbirsry yapmadi bize... oglum oldu esim babasinin adini koydu bir cöp yapmadilar ogluma... ama her zamanda bize geliolar yiyip iciolar... kafalarina göre seyahrt ediolat cocuklarinida bize birakiolar hic sormadan... allahim böyle insanlardan sakinsin bizi... :( brnce esinle konus... srni anlamazsa yapacak birsey yok... ama anliorsa sabret oda herseyin daha iyi olmasi icin caba göstericrkdir...

Back
X