Esimin ailesinden biktim artik :(

Zaten konusmuyosanız onlarla, huzurunuzu bozan diger kisileri de hayatinizdan cikarin bu tip insanlar susmaktan anlamaz sizi ayiracaz dediklerinde siz de acin agzinizi yumun gözünuzü evli birine bunu demekde ne curetmis? Esiniz eninde sonunda duya duya inanir bunlari dogal karsilar erkek sonucta.. gec olmadan herkesle iliskinizi kesin siz.mutlu olmaya bakin

o kadar cok ki nerden basliyacagimi bilmiyorum..Esimle severek evlendik ve ailesi disinda cok mutluyuz.isteme doneminden baslamak istiyorum..
**isteme gunu evimiz tiklim tiklim doluydu herkes esim tarafini sabirsizlikla merak ediyordu neyse iste geldiler geldiklerinde gazete kagidina sarilmis cikolata getirmislerdi sadece ve ben cok sasrmistim hangi cagda yasiyoru z diye sonucta bende memurum yani milletin icinde gazete kagidi cikarirken utandim sadece bana deseler ben bile yaptirirdim bide baska sehirden geliyorlardi cok zoruma gitmisti yengelerimin alay konusu olmustum..

**esimin maasi cok iyiydi ve birikimine annesinin adina arsa almis dugunde satar borcsuz dugun yaparim diye ..Ese kredi cek arsayi satinca kapatiriz kredini diye esime bayagi yuklu kredi cektirdiler icinden kendi borclarini odemistiler neyse iste dugunu oylece yaptik 3 senedir hala borc oduyoruz sonra esim arsayi satalim dediginde biz arsayi sattik dediler megerse arsa bu ay satilmis ev almislar ve esim bunu duyduktan sonra ailesiyle konusmamaya basladi. Olay burdan basliyor..

**en ufak bi sorunumuzda kb amcalarimi arayip huzursuz etmek icin herseyi yapiyordu

**bana surekli seni ayircam diyorlar esimede kiz baktiklarini soyluyorlar esime senin yasin genc daha sen daha cok evlenirsin diyorlar..

**ben artik bunlardan biktim 20 yasimda evlendim 3 senelik evliyim 3 senedir bu ailenin laflari mahvediyor beni amcalarimi yengelerimi arayip biz ayrilmalarini istiyoruz diyorlar...

**benim cocugum zaten olmuyor tup bebek tedavisi gordum o kadar depresyona girdim hic bir doktor bana olur umidi bile vermedi benim derdim bana yetiyor bir taraftanda bunlarin laflari iyce bitiriyor beni...

**biktim vallahi biktim bu olaylar yuzunden 2 senedir esimde bende konusmuyoruz esim her defasinda ben cok mutluyum diyor onlarda ayrilik konusuyorlar ha bire..

**bu insanlar bana ne bir igne ne bir bohca bile getirmedi kinamada gelmediler kv kb ha bire huzurumu kacirdilar..

**ben bu insanlar icin neler yaptim ya en ufak bir saygizlik yapmadim bana gelin gittigim ilk gun e..sek dedi ona da sustum

**herseylerine sustum bana yapmadiklarini birakmadilar hic konusmuyoruz konusmadikca hala huzursuz etmeye devam ediyorlar artik biktim ya

**esim cok iyidir her zaman sahip cikar ezdirmez beni ailesinede her cevabi verir ama iste ailesi surekli akrabalarima rezil ediyor artik biktim bir ana baba neden oglunun mutlulugunu istemez k.bakmayin sinirliyim yine insaallah anlatabilmissimdir dogru bir sekilde ben ne yapiyim susuyorum karsilik vermiyorum ama surekli seni ayircam diyorlar artik kaldiramiyorum birde siz boyle insanlari affedebilir misiniz ?

Ben o kadar dirsek curuttum o kadar emek verdim bugunlerime bu laflari duymak icin mi geldim ya sikayet edilecek yer varsa vallahi ederim o derece bunaldim artik.:KK43:
o kadar cok ki nerden basliyacagimi bilmiyorum..Esimle severek evlendik ve ailesi disinda cok mutluyuz.isteme doneminden baslamak istiyorum..
**isteme gunu evimiz tiklim tiklim doluydu herkes esim tarafini sabirsizlikla merak ediyordu neyse iste geldiler geldiklerinde gazete kagidina sarilmis cikolata getirmislerdi sadece ve ben cok sasrmistim hangi cagda yasiyoru z diye sonucta bende memurum yani milletin icinde gazete kagidi cikarirken utandim sadece bana deseler ben bile yaptirirdim bide baska sehirden geliyorlardi cok zoruma gitmisti yengelerimin alay konusu olmustum..

**esimin maasi cok iyiydi ve birikimine annesinin adina arsa almis dugunde satar borcsuz dugun yaparim diye ..Ese kredi cek arsayi satinca kapatiriz kredini diye esime bayagi yuklu kredi cektirdiler icinden kendi borclarini odemistiler neyse iste dugunu oylece yaptik 3 senedir hala borc oduyoruz sonra esim arsayi satalim dediginde biz arsayi sattik dediler megerse arsa bu ay satilmis ev almislar ve esim bunu duyduktan sonra ailesiyle konusmamaya basladi. Olay burdan basliyor..

**en ufak bi sorunumuzda kb amcalarimi arayip huzursuz etmek icin herseyi yapiyordu

**bana surekli seni ayircam diyorlar esimede kiz baktiklarini soyluyorlar esime senin yasin genc daha sen daha cok evlenirsin diyorlar..

**ben artik bunlardan biktim 20 yasimda evlendim 3 senelik evliyim 3 senedir bu ailenin laflari mahvediyor beni amcalarimi yengelerimi arayip biz ayrilmalarini istiyoruz diyorlar...

**benim cocugum zaten olmuyor tup bebek tedavisi gordum o kadar depresyona girdim hic bir doktor bana olur umidi bile vermedi benim derdim bana yetiyor bir taraftanda bunlarin laflari iyce bitiriyor beni...

**biktim vallahi biktim bu olaylar yuzunden 2 senedir esimde bende konusmuyoruz esim her defasinda ben cok mutluyum diyor onlarda ayrilik konusuyorlar ha bire..

**bu insanlar bana ne bir igne ne bir bohca bile getirmedi kinamada gelmediler kv kb ha bire huzurumu kacirdilar..

**ben bu insanlar icin neler yaptim ya en ufak bir saygizlik yapmadim bana gelin gittigim ilk gun e..sek dedi ona da sustum

**herseylerine sustum bana yapmadiklarini birakmadilar hic konusmuyoruz konusmadikca hala huzursuz etmeye devam ediyorlar artik biktim ya

**esim cok iyidir her zaman sahip cikar ezdirmez beni ailesinede her cevabi verir ama iste ailesi surekli akrabalarima rezil ediyor artik biktim bir ana baba neden oglunun mutlulugunu istemez k.bakmayin sinirliyim yine insaallah anlatabilmissimdir dogru bir sekilde ben ne yapiyim susuyorum karsilik vermiyorum ama surekli seni ayircam diyorlar artik kaldiramiyorum birde siz boyle insanlari affedebilir misiniz ?

Ben o kadar dirsek curuttum o kadar emek verdim bugunlerime bu laflari duymak icin mi geldim ya sikayet edilecek yer varsa vallahi ederim o derece bunaldim artik.:KK43:
Bu ne ya Allah Aşkına eşinizi alın Kanada ya yerlesin başka çare yok bunlar huzur vermezler Allah yardımcın olsun inşallah olur bebisin ama çok tehlikeli uzak durun gitmeyin görüşmeyin kendi akrabalarinizida duymayin gormeyin başka çare yok böyle insanlara yazıklar olsun ne isterler bilmemki

ALLAH razi olsun canım normal zamanda gözümün içine bakan ne derse yapan kocamı bile boşanma kelimesini ağzına aldıracak kadar nasıl etkiliyorlar bilemiyorum ama diyorum ya Allah a havale ediyorum yuvam yıkılırsa diyeceğim bizden çıkmak istemiyordunuz ya hep oğlunuzun yanında kalmak istiyordunuz simdi doya doya kalın parasını yemek istiyordunuz simdi doya doya yiyin bu ay onların ev taksidini oduyoruz sanki mecburum ya bana ay sonuna kadar harcama yapacağım ekmek ivir zivir param 75 tl kaldı onlarda güle güle yesinler paralarını
Off ya :( valla siz boyle deyince icim parcalandi ya insaallah her sey duzelir Allah buyuk elbet ahiniz cikacaktir er ya da gec cikacaktir..

Off ya :KK43: valla siz boyle deyince icim parcalandi ya insaallah her sey duzelir Allah buyuk elbet ahiniz cikacaktir er ya da gec cikacaktir..

Valla canım huzurum olsun istiyorum insan az parayla da geçiniyor ama huzursuz olmuyor saol canım dua et benim için bende senin için ederim tabi

Bu ne ya Allah Aşkına eşinizi alın Kanada ya yerlesin başka çare yok bunlar huzur vermezler Allah yardımcın olsun inşallah olur bebisin ama çok tehlikeli uzak durun gitmeyin görüşmeyin kendi akrabalarinizida duymayin gormeyin başka çare yok böyle insanlara yazıklar olsun ne isterler bilmemki
Bide diyorlar ya sana ben kiz bulurum diye bende dedim bul bekliyorum diye imkanim olsa yurt disinda yasiycam dediginiz gibi..

Burda hala ne çok abartıyorsun diyenler var şaşırıyorum bir bayan olarak. Ne yapmalarını bekliyor ki daha bir bıçak alıp öldürmedikleri kalmış onu yapınca mı haklı olacak ?

Burda hala ne çok abartıyorsun diyenler var şaşırıyorum bir bayan olarak. Ne yapmalarını bekliyor ki daha bir bıçak alıp öldürmedikleri kalmış onu yapınca mı haklı olacak ?
Kim oyle dedi bilmiyorum ama oyle diyenlere ya da dusunenlere tek lafim bugun bana yarin ona..

Durumu siz abartiyosunuz. Gorusmuyomussunuz zaten. Ne diye soylediklerini bu kadar umursuyosunuzki. It urur kervan yurur:KK14:
Durumu abartiyorum ha diycek bisey bulamiyorum 3 senedir bir ayrilik lafi dunde yine akrabalarim aranmis ayni seyler konusuluyor mesele gorusmemek konusmamak degil tamam mi mesele bikmak her gun ayni seyleri duymak herkesin onunde rezil duruma dusmek arkadaslarimin icinde is ortaminda rezil olmak akrabalarima firsat vermek mesele sevdigini kaybetme korkusu ya onlara olan sinirimle yuvami yikarsam mesele bu daha ne zamana kadar milletten ayriliyor mussun laflarini duymak mesele.

İlk yapılan yorumlarda okudum hoş olmamış kınayanın Allah başına verir.
Gordum daha ne deyimki ben ya abartacak ne var ya bikmissim ya 3 senedir ayni konular bikmissim dun yine duydum auni seyleri biktim ya Allah kinayanin basina verir zaten icim rahat o konuda.

Yeminle benim yaşadıklarımın aynısını yasamissin bende 3 senelik evliyim eşimin ailesinden tek bir parca bohça altın hcbisey gormedim. Benimde cocugum olmadi 3 senedir en sonunda hamile kaldim oda gelişmedi kurtaj oldum sevinclerinden havaya uçtular. amcaları ayırmaya çalıştı hep eşim polis kendi kızlarını vermek icin.ailesi devamlı para sömurup durdu.vermeyince hep benden bildiler ama neler nelerrrrr.esim beni cok.sever allaha şükür ayrilmaz zaten benden ama cektiklerim yanlarina kar kaldi

Allah yardımcın olsun. Benim eşimin anne babasıda babamı kaybettikten 20 gün sonra annemi arayıp boşansınlar dediler annemi kırdılar paramparça ettiler. Eşimle tartışmıştık beyefendi bir sinirle gidip anasını babasını arıyor dert yanıyor arayın annesini bu iş bitsin ben ayrılıcam diyor aileside gidip benim zaten yaralı olan annemi arayıp hakkımda önyargılı yanaşıp ağzına geleni sayıyorlar. İlk boşanan onlar değil boşanıyorlarsa boşansınlar oğlumuz istemiyor biz saygı duyarız diyorlar! (Bu arada çocuklarım var oğlumun bıyıkları terlemiş yaşta sen düşün?)
Kesinlikle eşime çok kırgınım sırf düşmanlarım eline kına yakmasın diye bu evliliği yürütüyorum. Görümce denen zavallılarda benimle asla o zor dönemlerimde ne aradı ne sordular.

Oğullarının yuvasını yıkmak için uğraşan didinen sessiz kalan kim varsa Allahım hesabını sorsun dilerim!!! Oğulları da anladı ailesinin ne olduğunu onlarla görüşmüyor şuan onlarda kendisini asla aramıyor. Bana bunca yaptıkları haksızlığa rağmen ramazan bayramında hem büyük oğlumu arattırdım bayram için hemde kendim aradım kutladım kapadım rezil oldular mahçup oldular!

Bunun dışında asla onlarla ne görüşüyorum ne arıyorum. Görümceleri ise sildim hayatımdan. Herkese ederi kadar değer artık. Kp ve kv ile bayramdan bayrama artık bitmiştir. Bu bile çok onlara

Allah yardımcımız olsun hepimizin

Ben kafaya takmiyordum alistim artik ama esimin is yerlerini ariyorlar oglum benle konusmuyor diyor benim is yerimi ariyor benle konusmuyor diyorlar rezil oluyoruz surekli herkesi aramalar bayram geldi ya yine basladilar ne zamana kadar bunlari boyle cekcem.

Rezil insanlar oğlu gelini neden konuşmuyor acaba bunuda anlatsa ya millete? Ama bunu anlatmaz anca etrafta oğlu ve gelini tarafından mağdur edilmiş rolü oynarlar yüzkarası insanlar! Kendi yoğurdum ekşi demezler.
Ben o kadar kırıldımki eşime ve ailesine ağzıyla kuşda tutsalar bana yaranamazlar artık!

Canim ben her gidisimde esimle kavga ede ede geliyordum surekli onu istedim bunu isted ogluma zorla istedim manyaklar oglumun parasini yemeyi bilmediler diye baslardi konusmaya gece yollara duserdik..
Sacmaliyordu bana herseyi soyleyip ben demedim diye inkar ederdi neler cektim ya neler 2 senedirde gorusmeme karari aldik ama yine rahat birakmiyorlarki.

Ne kadar benziyorlar birbirine şoktayım. Bizim evimize amcası yengesi gelip eşimin eski sevgililerinden hatta ayrıldığı nişanlısından bahsederlerdi ne iyi kızdı ne güzel nişan olmuştu vs... hepsi görümceler dahil kıs kıs gülüyorlardı bu duruma onların yüzünden vatanımdan oldum. Bize huzur vermediler. Beni hasret bıraktılar vatanıma sevdiklerime onlarda hasret kalsın dilerim! Hatta kv biz yurtdışına çıkınca iyiki gittiniz sırtımızdan yük kalktı demişti ama inkar etti bu dediğini hacca gidip gelmiş bir kadın olarak. Hepsini yüce Allaha havale ediyorum

Amcanlara yengenlere deki bir daha sizi ararlarsa lütfen bana söylemeyin hiç bişey duymak bilmek istemiyorum! Kimse sana söylemesin sende eşinle Mutlu Mesut geçin hiç bişeyi takma eşin yanında olduktan sonra dağ gelse üstüne nedir ki. Hepsi geçer

Back
X