Esimin ailesinden biktim artik :(

Benim annemi her fırsatta arayıp şikayetimi yaparlarmış kp kv. .Annemde benden hep saklamış onları açıp rezil ederim diye. Anneme çok kızdım ve birdaha asla onlarla konuşmasını istemiyorum annemde zaten çok kırgın onlarla asla konuşmuyor. Kendileri etti kendileri buldu yazık ettiler!

Lütfen insanlıktan çıkmış kv kp vs... onların sorunu sizin mutlu olmanız bakın sizde asıl niyetlerini çözmüşsünüz derdleri evladı sevgisi asla olmadığı gibi eşinden eskisi gibi faydalanamamak ben şok oldum çok şeyler duyduğumda bu kadar açık net şeytani düşünce içinde olması ürkütücü bu insanların para hırsı için yapmayacakları kötülük yok gibi Rabbim seni eşini bu şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun amin onları Allaha havale et Rabbim size hayırlı evladlar nasip etsin inşallah amin canım. Kafanı hiç takma inşaAllah eşinin gözünü boyayıpda kendi taraflarına çekmezler zira çekebilirlerse evliliğinide Allah korusun bitmesine sebeb olurlar zatende tek istekleri bu onun için mümkün mertebe,Asla eşinede sen git gel tek başına ailenedir deyipde onlara salma koyun postunda kurtlara yem olmayın Rabbim inşaAllah sizi çocok mutlu etsin amin

Sikayetci olun ya huzurunuzu bozduklari isterinizde itibarinizla oynadiklari icin tazminat isteyin bakin yapabiliyorlar mi birdaha

Hayir yani esiniz de ailesini tanimiyo muymus da arsayi anasinin ustune yapmis.. boyle aileler zirnik koklatmaz,varsa da yoksa da fakir edebiyatindan geri kalmaz,ustune ustluk sizdekine goz diker borclarini da odetirler salak ogullarina..
Ben evlenirkende herseyi esim yapti. Ne bohca ne bisey bende gormedim. Evlilik oncesi esim kendi calsip aldgi arabasini satmisti,anasi amelyat olcam dedi oldu oglu odedi falan.Babasinin eli cebine hic gitmedi hic biseyde. Dugunumu de mahvettiler. Kendilerinde takilari almaya hak gorduler bi de. Biz zaten kredi cekmisiz,takilarla.oderiz diye dusunmusuz ,hazir para birakmamissiniz ki dugun yapmaya bize... takilari vermeyince buyuk olay cikti bagiris cagiris. Kackere muzik durdu geri basladi. Ben salonu bi terkedyorum bi geliyorum..Eve aglayarak esimle tek basimiza geldim. Geldiginizde esim,annemin aldgi pijamalari falan giydi cunku anasi bana yapmadigi gbi oglunada birsey koymamisti. Dusunmemisti hic biseyini. Smdi sorsaniz en.iyi anne o :) maddi manevi oglunun arkasindaymis falan. Esim de kanar bunlara...
Ben naptim yada napiyorum dersiniz. Dugunden beri gorusmuyorum bunlarla 1 2yuzyuze gelmisligimiz oldu mesafeli oldum. Kirginm cunku ne yapayim.
Bayramimi bilmediler 2bayram gecirdik beni birakin ailemin halini hatrini sormaya bi aramamislardi. Annem aradgnda annesi tuhaf konusmustu yada teledon acmamisti falan. Dertleri neyse.. yediremediler heralde namuslu,diplomali bi kiz almayi kendilerine.. onlara baskasi yarasirdi..
Demem o ki,bence sende mesafe koymalisin. Gorusmemelisin onlarla. Yavastan koy. Onca olay ustune yuzyuze bakasi gelmiyor ki insanin..

o kadar cok ki nerden basliyacagimi bilmiyorum..Esimle severek evlendik ve ailesi disinda cok mutluyuz.isteme doneminden baslamak istiyorum..
**isteme gunu evimiz tiklim tiklim doluydu herkes esim tarafini sabirsizlikla merak ediyordu neyse iste geldiler geldiklerinde gazete kagidina sarilmis cikolata getirmislerdi sadece ve ben cok sasrmistim hangi cagda yasiyoru z diye sonucta bende memurum yani milletin icinde gazete kagidi cikarirken utandim sadece bana deseler ben bile yaptirirdim bide baska sehirden geliyorlardi cok zoruma gitmisti yengelerimin alay konusu olmustum..

**esimin maasi cok iyiydi ve birikimine annesinin adina arsa almis dugunde satar borcsuz dugun yaparim diye ..Ese kredi cek arsayi satinca kapatiriz kredini diye esime bayagi yuklu kredi cektirdiler icinden kendi borclarini odemistiler neyse iste dugunu oylece yaptik 3 senedir hala borc oduyoruz sonra esim arsayi satalim dediginde biz arsayi sattik dediler megerse arsa bu ay satilmis ev almislar ve esim bunu duyduktan sonra ailesiyle konusmamaya basladi. Olay burdan basliyor..

**en ufak bi sorunumuzda kb amcalarimi arayip huzursuz etmek icin herseyi yapiyordu

**bana surekli seni ayircam diyorlar esimede kiz baktiklarini soyluyorlar esime senin yasin genc daha sen daha cok evlenirsin diyorlar..

**ben artik bunlardan biktim 20 yasimda evlendim 3 senelik evliyim 3 senedir bu ailenin laflari mahvediyor beni amcalarimi yengelerimi arayip biz ayrilmalarini istiyoruz diyorlar...

**benim cocugum zaten olmuyor tup bebek tedavisi gordum o kadar depresyona girdim hic bir doktor bana olur umidi bile vermedi benim derdim bana yetiyor bir taraftanda bunlarin laflari iyce bitiriyor beni...

**biktim vallahi biktim bu olaylar yuzunden 2 senedir esimde bende konusmuyoruz esim her defasinda ben cok mutluyum diyor onlarda ayrilik konusuyorlar ha bire..

**bu insanlar bana ne bir igne ne bir bohca bile getirmedi kinamada gelmediler kv kb ha bire huzurumu kacirdilar..

**ben bu insanlar icin neler yaptim ya en ufak bir saygizlik yapmadim bana gelin gittigim ilk gun e..sek dedi ona da sustum

**herseylerine sustum bana yapmadiklarini birakmadilar hic konusmuyoruz konusmadikca hala huzursuz etmeye devam ediyorlar artik biktim ya

**esim cok iyidir her zaman sahip cikar ezdirmez beni ailesinede her cevabi verir ama iste ailesi surekli akrabalarima rezil ediyor artik biktim bir ana baba neden oglunun mutlulugunu istemez k.bakmayin sinirliyim yine insaallah anlatabilmissimdir dogru bir sekilde ben ne yapiyim susuyorum karsilik vermiyorum ama surekli seni ayircam diyorlar artik kaldiramiyorum birde siz boyle insanlari affedebilir misiniz ?

Ben o kadar dirsek curuttum o kadar emek verdim bugunlerime bu laflari duymak icin mi geldim ya sikayet edilecek yer varsa vallahi ederim o derece bunaldim artik.:KK43:
Vala canm su acıdan dusun derim eşin gene sna sahip cıkıyomş ben nabm? Arkmda eş yok anacı 30 yasındaki adam hala da ailem ailem der durur beterin beteri var bu bi teselli cumlesi değil yanlış anlama ha bu arada eşin madem senin arkanda konuldun ailesyle niye boyle yapıyosunz desn

Allah razi olsun canim ne guzel yazmissin amin insaallah cumlemiz mutlu oluruz..bende oyle yapiyord hep yeri gwldi tehdit ettiler yeri geldi hakaret hepsine sustum saygimi korudum ama kendi kizini hacca gonderip enistesiyle cocuklarina kendileri bakip bana ayril diyorsa bu benim zoruma gidiyor ve surekli bu laflarini duymak istemiyorum benide bir ana dogurdu sonucta.
Yaptiklari seylerin aynisini gorumcene yapsalar ...
Ailesi bosan diye tehdit etse vs. Dunyalari yikar baslarina tabi...
Etme bulma dunyasi bacim bosuna dememisler...
Dedim ya sen kulaklarini tikamaya bak onlara...
Evinin icinde nesen huzurun cocuklari esin olsun yeter...
Diger herkes etkisiz eleman...
Rabb'im buyuk bu yaptiklari yanlarina kalmaz elbet...

Allah yardımcın olsun. Benim eşimin anne babasıda babamı kaybettikten 20 gün sonra annemi arayıp boşansınlar dediler annemi kırdılar paramparça ettiler. Eşimle tartışmıştık beyefendi bir sinirle gidip anasını babasını arıyor dert yanıyor arayın annesini bu iş bitsin ben ayrılıcam diyor aileside gidip benim zaten yaralı olan annemi arayıp hakkımda önyargılı yanaşıp ağzına geleni sayıyorlar. İlk boşanan onlar değil boşanıyorlarsa boşansınlar oğlumuz istemiyor biz saygı duyarız diyorlar! (Bu arada çocuklarım var oğlumun bıyıkları terlemiş yaşta sen düşün?)
Kesinlikle eşime çok kırgınım sırf düşmanlarım eline kına yakmasın diye bu evliliği yürütüyorum. Görümce denen zavallılarda benimle asla o zor dönemlerimde ne aradı ne sordular.

Oğullarının yuvasını yıkmak için uğraşan didinen sessiz kalan kim varsa Allahım hesabını sorsun dilerim!!! Oğulları da anladı ailesinin ne olduğunu onlarla görüşmüyor şuan onlarda kendisini asla aramıyor. Bana bunca yaptıkları haksızlığa rağmen ramazan bayramında hem büyük oğlumu arattırdım bayram için hemde kendim aradım kutladım kapadım rezil oldular mahçup oldular!

Bunun dışında asla onlarla ne görüşüyorum ne arıyorum. Görümceleri ise sildim hayatımdan. Herkese ederi kadar değer artık. Kp ve kv ile bayramdan bayrama artık bitmiştir. Bu bile çok onlara

Allah yardımcımız olsun hepimizin
Belki benim halimden daha iyi anlarsiniz oncelikli olarak cok uzuluyorum boyle seyleri duydukca . Ben oyle herkese dert anlatmam anlattigimda saka yapiyorsun derlerdi inanmak bile istemezlerdi, bazi aileler icin o kadar kolayki bosan demek benim esime ailem saygida en ufak kusur etmezler en ufak bisey de sucu bana bulurlardi bide esimin ailesine bakardim surekli ayril ben naptim bu insanlara diye cok dusundum..cocuk olursa bu oglan ayrilmaz diye surekli cocugu soruyorlardi bana aman canim uzulme kimsenin yaptigi yanina kalmayacak sen yine insanligini yapip aramissin..Rabbim yardimcimiz olsun.

Ne kadar benziyorlar birbirine şoktayım. Bizim evimize amcası yengesi gelip eşimin eski sevgililerinden hatta ayrıldığı nişanlısından bahsederlerdi ne iyi kızdı ne güzel nişan olmuştu vs... hepsi görümceler dahil kıs kıs gülüyorlardı bu duruma onların yüzünden vatanımdan oldum. Bize huzur vermediler. Beni hasret bıraktılar vatanıma sevdiklerime onlarda hasret kalsın dilerim! Hatta kv biz yurtdışına çıkınca iyiki gittiniz sırtımızdan yük kalktı demişti ama inkar etti bu dediğini hacca gidip gelmiş bir kadın olarak. Hepsini yüce Allaha havale ediyorum
Aynen canim.hacilar ama inkarda ustlerine yok onlar yuzunden bende uzaktayim ailemden bende Allah A Havale.ediyorum zaten ben elin memleketlerinde bir basima korka korka kalirken yanima gelmezdi Allah napti benden kucuk kizi ve oglu var biri lisede biri uniye gecti ikiside dizinin dibinde degil cok uzaklarda bende ana evladiydim sonucta bide her lafi soyluyor ben hastayim bilmiyormussunuz diye unuttum derdi bunlarin hepsi ayni .

Canım sağlığın yerinde ve sevdiğin esin var mutlu ol. O ne dedi bu ne dedi bakarsak yaşayamayiz. O laf taşıyanlardan uzak duracaksin. Bu kadar uzulursen hasta olursun. Umursamamayi öğrendiğin gün mutlu olmayı basaracaksin emin ol

Rezil insanlar oğlu gelini neden konuşmuyor acaba bunuda anlatsa ya millete? Ama bunu anlatmaz anca etrafta oğlu ve gelini tarafından mağdur edilmiş rolü oynarlar yüzkarası insanlar! Kendi yoğurdum ekşi demezler.
Ben o kadar kırıldımki eşime ve ailesine ağzıyla kuşda tutsalar bana yaranamazlar artık!
Icimi okudun vallahi canim etrafa tam tersi biz her ay gittigimi soyluyorlarmis dugunlere gitmiyoruz diyede izin alamamislar diyorlar oysa biz kesinlikle konusmuyoruz bile o kadarda yalancilar bende esimin ailesiyle iki.cihan bir araya gelse konusmam..

O
Amcanlara yengenlere deki bir daha sizi ararlarsa lütfen bana söylemeyin hiç bişey duymak bilmek istemiyorum! Kimse sana söylemesin sende eşinle Mutlu Mesut geçin hiç bişeyi takma eşin yanında olduktan sonra dağ gelse üstüne nedir ki. Hepsi geçer
Onlarlada esim tartisti her biri baban arayi diyince ben hayatima karismayin bidaha bu.konulari acmayin diye bagirdi cagirdiydi onlarinda hosuna gidiyordu.

Canım sağlığın yerinde ve sevdiğin esin var mutlu ol. O ne dedi bu ne dedi bakarsak yaşayamayiz. O laf taşıyanlardan uzak duracaksin. Bu kadar uzulursen hasta olursun. Umursamamayi öğrendiğin gün mutlu olmayı basaracaksin emin ol
Yeterince hasta oldum canim zaten stresten amelyatta olduydum.

Yaptiklari seylerin aynisini gorumcene yapsalar ...
Ailesi bosan diye tehdit etse vs. Dunyalari yikar baslarina tabi...
Etme bulma dunyasi bacim bosuna dememisler...
Dedim ya sen kulaklarini tikamaya bak onlara...
Evinin icinde nesen huzurun cocuklari esin olsun yeter...
Diger herkes etkisiz eleman...
Rabb'im buyuk bu yaptiklari yanlarina kalmaz elbet...
Aa onu yaptirlar mi hic kendi damadiyla kizini hacca gonderdi bu ay 25 yasinda gorumce kucaginda bebeyle hacca gitti hic helallil.dahi almadan esimin herseyini yediler butun hakkini Allah haram zikkim eylesin onlara herseyi.

Lütfen insanlıktan çıkmış kv kp vs... onların sorunu sizin mutlu olmanız bakın sizde asıl niyetlerini çözmüşsünüz derdleri evladı sevgisi asla olmadığı gibi eşinden eskisi gibi faydalanamamak ben şok oldum çok şeyler duyduğumda bu kadar açık net şeytani düşünce içinde olması ürkütücü bu insanların para hırsı için yapmayacakları kötülük yok gibi Rabbim seni eşini bu şeytanlaşmış insanların şerrinden korusun amin onları Allaha havale et Rabbim size hayırlı evladlar nasip etsin inşallah amin canım. Kafanı hiç takma inşaAllah eşinin gözünü boyayıpda kendi taraflarına çekmezler zira çekebilirlerse evliliğinide Allah korusun bitmesine sebeb olurlar zatende tek istekleri bu onun için mümkün mertebe,Asla eşinede sen git gel tek başına ailenedir deyipde onlara salma koyun postunda kurtlara yem olmayın Rabbim inşaAllah sizi çocok mutlu etsin amin
Canim bir kere yaptim esime sen git gel banane diye esimin aklina sokmussum esim aylar sonra gitti ama bi geceyi zor kaldi ben yokum diye bende esime hem git diyordum bende esim gitti neyse iste surekli beni ariyor bir taraftanda aslinda borc icin gitti gel biz vercez diye ve babamin zoruyla gitmisti asiri borcluyuz cunku neyse iste bende hastaneye gittim ayni gun rahatsizlandim doktor hemen ameliyat olman lazim kistin patlarsa zehirler seni diye 10cm kistim varmisti neyse iste ben bunu.duyunca aglaya aglaya öldum esimede hic bisey demedim.neyse iste ertesi gun esim geldi yuz kirk kat benle konusmuyor agzini bicak acmiyor durduk yere benle kavga ediyor bende ertesi gun ameliyat olcam:( esime dedim brn amelyat olcam yarin diye hic tepki yok ameliyat masasina girene kadar beni aglatti ameliyathaneye giderken dedim herkese hakkim helal ama sana degil diye oglen girdim ameliyata aksam 6 ya dogru uyandim bunye kaldiramamis narkozu gozumu actigimda sadece aklima esimin tepkisizligi geldi ve bagiriyordum git burdan diye zor sakinlestirdiler beni..sonra es cok pisman oldu ne kadar doldurdularsa herseyi anlatti o niye gidiyo babasinin evine sende gitme kal burda soyle yap boyle yap diye esim birdaha tovbe etmisti gitmeye suan istedikleri kadar doldursunlar esime islemez sonra ne borc verdiler ne de baska bisey cebindeki 10lirayla gitti 10lirayla geldi esim aman diyorum ya Allaha havale etceksin bidahada hayatta oyle demem.

Allah yardımcımız olsun
Huzurumuzu bozuyorlar inkarcı insanlar.!
Ben de resti çektim ne arıyorum ne soruyorum sizi çok iyi anlıyorum. Bende ne tat ne huzur bıraktılar. Yuvamın dağılmasını 4 gözle bekleyen insanların varlığı beni inanılmaz gergin yapıyor. Etme bulma dünyası ama eden bulur bulsunda inşallah. Benim boşanmamı normal karşılayıp saygı duyarız diyenlerin dilerim kızlarıda birgün kapılarına gelir bu işler böyle. Üveye etme özden bulursun demişler.

Allah yardımcımız olsun
Huzurumuzu bozuyorlar inkarcı insanlar.!
Ben de resti çektim ne arıyorum ne soruyorum sizi çok iyi anlıyorum. Bende ne tat ne huzur bıraktılar. Yuvamın dağılmasını 4 gözle bekleyen insanların varlığı beni inanılmaz gergin yapıyor. Etme bulma dünyası ama eden bulur bulsunda inşallah. Benim boşanmamı normal karşılayıp saygı duyarız diyenlerin dilerim kızlarıda birgün kapılarına gelir bu işler böyle. Üveye etme özden bulursun demişler.
Aynen dogru diyorsun canim ..Oyle insanlarin varligi bile rahatsiz ediyor insani insaallah kendi kizlarindan bulurlar benim ailem bir kere olsun el ogludur diyip kotulemediler esimi en basinda istemedikleri halde cok seviyorlar saygida kusur etmezler bir kere olsa da senin ailen kizima boyle yapti bizde sana bunu yapariz diye kesinlikle dusunmediler..
Omrumu yediler hayatimi her zaman cikmaza soktular suan gozyaslari icinde yaziyorum bunlari , cok hastanelerde sinir krizleri gecirdim yeri geldi esime yalvardim beni birak kaldiramiyorum diye o kadar cok sey varki daha anlatamayacagim ,:( benim zaten cocugum olmuyor diye icim kan agliyor gercekten de cok zor olmasi nasip diye Allahtan bekliyorum ama o beklemek beni bitiriyor annesiniz sonucta Allah yavrunuzu bagislasin size iste ben o evlat kokusuna hasretim 3 senedir tamam nasip degil ama hic cocugu olmayan insanlari da gordukce tamamen bitiyorum :(ben bunlarla ugrasirken bir taraftanda bosansin diye ugrasiyorlar ya bizim cocugumuz olmadan bosanmaliymisiz yoksa esim o zaman hayatta birakmazmis bizi.

Back
X