- Konu Sahibi Havanur1991
para problemim degil. o yuzden esimle tartismak istemiyorum
cunku esim tmm diyor biriktirelim diyor.
ailesi bisey cikartiyor.
2 ay sonra biriktircez diyor esim.
beni huzursuz eden bunlarin boyle yapmasi
onceden icli disliydim kendileriyle.. onlarda bana karsi iyiydi. fakat kocamin bisey yaptiginda hemen surat asmalar banada kizmalar. karici filan demeleri kocamin.
beni bunalti. ve artik uzakim ayni evde olsak bile.
simdi esimle onlar yuzunden az tartisiyoruz.
bu benim psychologiemi baya bi bozdu. doktora gitmek istiorum bi yandanda benim biseyim yok diyorum..
ama gecen hafta esimi beni aldirmakla mahsustan ettim. biliyordum kaynanamin bisey yapmicani.
ve bana oyle edeceklerini.. sadece iste simdi benim kafami degil kocamin kafasini agritmasini istiyorum ki kocam o evden hemen tasinmak istesin..
cunku esim tmm diyor biriktirelim diyor.
ailesi bisey cikartiyor.
2 ay sonra biriktircez diyor esim.
beni huzursuz eden bunlarin boyle yapmasi
onceden icli disliydim kendileriyle.. onlarda bana karsi iyiydi. fakat kocamin bisey yaptiginda hemen surat asmalar banada kizmalar. karici filan demeleri kocamin.
beni bunalti. ve artik uzakim ayni evde olsak bile.
simdi esimle onlar yuzunden az tartisiyoruz.
bu benim psychologiemi baya bi bozdu. doktora gitmek istiorum bi yandanda benim biseyim yok diyorum..
ama gecen hafta esimi beni aldirmakla mahsustan ettim. biliyordum kaynanamin bisey yapmicani.
ve bana oyle edeceklerini.. sadece iste simdi benim kafami degil kocamin kafasini agritmasini istiyorum ki kocam o evden hemen tasinmak istesin..