Esimin ailesinden biktim artik :(

Onu
ben olsam sana bu lafları yetiştirenlere dönerim siz ne diyorsunuz bu onları söylerken derdim. ve rica ediyorum gelip bana anlatmayın duymak istemiyorum bizim için öldü onlar derim .aslada muhabbetlerinin döndüğü yerde bulunmam.
Onu da yaptim ama iste hep aynisi oluyor..

Durumu abartiyorum ha diycek bisey bulamiyorum 3 senedir bir ayrilik lafi dunde yine akrabalarim aranmis ayni seyler konusuluyor mesele gorusmemek konusmamak degil tamam mi mesele bikmak her gun ayni seyleri duymak herkesin onunde rezil duruma dusmek arkadaslarimin icinde is ortaminda rezil olmak akrabalarima firsat vermek mesele sevdigini kaybetme korkusu ya onlara olan sinirimle yuvami yikarsam mesele bu daha ne zamana kadar milletten ayriliyor mussun laflarini duymak mesele.
Buraya konu aciyosan olumlu yada olumsuz elestirileride kabul ediceksin kusura bakma. Binlerce uye var ve herkesin fikri ayni olacak diye bi kural yok. Ayrica uslubuna dikkat et. Buraya bigun konu acarmisimda mis mis. Neyse ban yemem insallah senin yuzunden:KK14:

Buraya konu aciyosan olumlu yada olumsuz elestirileride kabul ediceksin kusura bakma. Binlerce uye var ve herkesin fikri ayni olacak diye bi kural yok. Ayrica uslubuna dikkat et. Buraya bigun konu acarmisimda mis mis. Neyse ban yemem insallah senin yuzunden:KK14:
Benim konumda olumsuz elestiri yapilcak bisey yok tamam mi nedense bi sen yaptin o elestiriyi maksat elestiri olsun bi de senle ugrasamam sen bana yorum yapma tamam mi cok yorum yapasin varsa kendin konu acarsin bolca yaparsin ve ben senin boyle bi konu acacagina da nedense pek eminim senin bu kadan ban yeme korkun varsa yazma nerde kaldi senin elestiriye acikligin korku var sanki biraz ayrica ben sen elestir diye acmadim konuyu beni anlayanlar anladi zaten sen anlasan nolur anlamasan nolur bana sakin yorum yapmayin ve dedginiz gibi ABARTMAYINIZ.

Bu konudan etkilendim..
Amca aranıp ayrılmalarını istiyorum ne demek ya..
Ne iğrenç bir aile bunlar..

Bilmiyorum ben çok iyi bir insan değilim sanırım, uğraşırım bu aileyle. Zarar veririm maddi manevi ya.. Pislikler yuva bozmak ne demek kız bakmak ne demek..

Diyorum ya amcalarimla babamin arasi suan acik onlara basa kakacak laf cikartiyorlar..
Canım kusira bakma senin amcanlarda kötü niyetli
Kadının biri telefon açacak yeğeni hakkinda ileri geri konuşacak ben de onu susturmayacam arkasından konuşacağım oyle mi
Basbayagi bilerek acaba ne kötülerini duyarım onlara karşı bunu nasil kullanırım diye kaynananla dedikodunuzu yapiyorlar
Bence eşinizin ailesine nasıl mesafe koyduysaniz amcanlariniza da koyun

Bu konudan etkilendim..
Amca aranıp ayrılmalarını istiyorum ne demek ya..
Ne iğrenç bir aile bunlar..

Bilmiyorum ben çok iyi bir insan değilim sanırım, uğraşırım bu aileyle. Zarar veririm maddi manevi ya.. Pislikler yuva bozmak ne demek kız bakmak ne demek..
Burda boyle sakin gorunuyorumdur belki ama inanin kafayi yemek uzereydim bi zamanlar daha neler neler ya bu bir degil iki degil 3 senedir boyle cok kez telefonlarimizi degistirdik ama yine bir sekilde ulasiyorlardi benim anlamadigim kac sene daha ben bunlarin rezilliklerini cekcegim kac sene daha millete rezil edecekler bide esimin bir kuzeni var ona msj yazdiriyor bana sunlar de bunlari de diye o.kisininde burnundan getirmistim zaten vallahi kulagimla duydum sana kiz bakiyom uzulme oglum den daha cok evlenirsin diye ondan her gittigi kapidan bos cevriliyordu tovbe ya.

Canım kusira bakma senin amcanlarda kötü niyetli
Kadının biri telefon açacak yeğeni hakkinda ileri geri konuşacak ben de onu susturmayacam arkasından konuşacağım oyle mi
Basbayagi bilerek acaba ne kötülerini duyarım onlara karşı bunu nasil kullanırım diye kaynananla dedikodunuzu yapiyorlar
Bence eşinizin ailesine nasıl mesafe koyduysaniz amcanlariniza da koyun
Onlarlada koydum aynen oyle canim.Amcalarimla babamin mal davalari var kaynanamgilide kullaniyor amcalarim surekli laf aliyorlar bunu da babama vurguluyorlar bu konuyu acmadaki en buyuk sebebim de bu zaten ailem de cok rahatsiz bu durumdan .

Arkadaşım hiç kusura bakma ama yerinde olsam önce kendi babamı silerim.
Öz babanın yaptıklarını gördüm
Millete çok görme bence
Herkesin ailesine kizdigi yerler olabilir zananinda ailemle sorun da yasadim ama bunun sebebi esim in ailesiydi onlara olan kizginliginin acisini ben cektim yalan yok ama bu baba sonucta ata sonucta bu zamana beni babam getirdi yillarca emek harcadi ilk goz agrisi bendim kendi aramizda sorunlarimizla olsada her zaman millete karsi arkamda oldu benim babam en buyuk destegim ne olursa olsun essiz bir hayat dusunebilirim de babasiz asla..

Arkadaşım hiç kusura bakma ama yerinde olsam önce kendi babamı silerim.
Öz babanın yaptıklarını gördüm
Millete çok görme bence
Niye cok gormeyim lutfen boyle seyler yazmayin millete benim huzurumu bozma hakkini kim veriyor hem benim ailem bir kere olsun huzurumu bozmadi ne olursa olsun her zaman esimin arkasinda oldu.o onu yapti diye bu bunu yapti diye millete cok gormeyim gelsinler her lafi konussunlar huzurumu bozsunlar bende ayriliyim oylemi boyle yorum yapcaksiniz yapmayin bu benim en hassas oldugum konu .

Back
X