- 25 Şubat 2013
- 1.079
- 644
- 123
- 47
- Konu Sahibi cesursincap
Bütün konularım onlarla ilgili. Yaptıkları haksızlıklarla, nankörlüklerle ve evlat ayrımı yapmalarıyla beni delirttiler artık. Bu akşam yine onlar yüzünden kavga ettik eşimle. Yarın biz de dahil 3 çocuklarını yemeğe çağırdılar gidecektik. Az önce görümcem aradı bizi siz alacakmışsınız diğer kardeşim kv ve kb getirecekmiş dedi. Beynimden vurulmuşa döndüm çünkü benim kız kardeşim ve ablam şu anda bu şehirde. Eşleri de yanlarında değil ve senede bir kez ancak geliyorlar. Diğer dünürlerini çağırıp bana ağaç kovuğundan çıkmışım muamelesi yapmalarına sinir oluyorum. Anneler gününde de diğer dünürüne alacağı hediyeyi bana danışıp annemi aramamıştı bile. Eşimle sürekli ailesi konusunda kavgalıyız. Bu akşamda o kadar sinirlendim ki açtım ağzımı yumdum gözümü. Bana istersem boşanabileceğimizi söyledi. Yarın da yemeğe gitmeyecekmişiz. Ailesine açıklamayı benim yapacağımı söyleyecekmiş kozlarımızı paylaşacakmışız. Bir daha ailemden kimseyle görüşme dedi. Sizce bu aşamada yapacağım en akıllıca hareket ne olmalı?
Güncelleme: Eşim dün yarın gitmeyeceğiz o yemeğe açıklamayı da sen yaparsın demişti. Sabah kendisi gelmese de ben gideceğimi söyledim. Gidip orda yemeğe katılıp diğer aileyi görünce yaptığı ayrımcılığı kv yüzüne söyleyip döneceğim. Artık inceldiği yerden kopsun.
Son Güncel: Eşime ben ablanları da alıp annenlere götüreceğim annenle de konuşacağım dediğim halde kardeşine sen götür cesursincap gecikebilir demiş. Neden bana sormadan böyle birşey yaptın gitmeyeceğim dedim. Tutmuş cesursincap orda sizinle konuşacak demiş bana da git yüzleş diyor. 20 kişiyle mi diye kızıp tlf kapattım. Şimdi amaçsızca dolaşıyorum arabayla.
Güncelleme: Eşim dün yarın gitmeyeceğiz o yemeğe açıklamayı da sen yaparsın demişti. Sabah kendisi gelmese de ben gideceğimi söyledim. Gidip orda yemeğe katılıp diğer aileyi görünce yaptığı ayrımcılığı kv yüzüne söyleyip döneceğim. Artık inceldiği yerden kopsun.
Son Güncel: Eşime ben ablanları da alıp annenlere götüreceğim annenle de konuşacağım dediğim halde kardeşine sen götür cesursincap gecikebilir demiş. Neden bana sormadan böyle birşey yaptın gitmeyeceğim dedim. Tutmuş cesursincap orda sizinle konuşacak demiş bana da git yüzleş diyor. 20 kişiyle mi diye kızıp tlf kapattım. Şimdi amaçsızca dolaşıyorum arabayla.
Son düzenleyen: Moderatör: