iyi geceler arkadaşlar... artık sabah oldu ve ben henüz uyumadım kafaya takmaktan. eşimin ailesi ile benim aramda o kadar çok fark varki anlatamam. hiçbir konuda anlaşamıyorum onlarla ama sesimi de çıkarmam hani. yaz mevsiminde kv ve kp köylerine gider ve 5 ay falan gelmezler biz de eşimle yazım bir haftalığına yanlarına gideriz ( gitmezsek kıyamet kopar illa geleceksiniz diye ). ve yine gittik allahım tam bir kabustu. 2.5 yaşımda bir kızım var haliyle çok hareketli. yani yere bişey atsa kv benden önce "onu yapma bunu yapma atma elleme koşma zıplama" der. ve yapısı gereği sesini yükseltir. bir hafta boyunca her gün kızımı azarladı.benim de zoruma gidiyor.yani ben oradayım ben daha ağzımı bile açmadan kızıma müdahale etti sürekli. en sonunda bağırma anne diye sesimi yükselttim, tamam dedi ama yine aynı. en son kızımın boğazına ekmek kırıntısı kaçtı, kv bağırarak ne yaptınız çocuğa dedi ben de aynı şekilde ilk kez bağırdım bişey yapmadık diye ve kızımı aldığım gibi dışarı çıktım. ertesi gün surat astı bana ve zaten istanbula dönecektik. vedalaşırken elini öptüm yüzüme bile bakmadı. ve ağzı bozuk bi kadın ve tüm köy halkı böyle sürekli küfürlü konuşuyorlar midem bulandı küfür duymaktan. yani eşimle de kavga ettik babaannesiymiş bağırsa ne olacakmış falan filan ailesini savundu ben de karşı çıktım.. of bilmiyorum herşeye müdahale eden kv ve kp. bir örnek veriyim : köydeyken bir gün çok yorgunduk kızım da uyumuştu akşam saat 10a geliyordu.eşime hadi uyuyalım dedim. kv atladı, onun uykusu yok uyuyalım deme bak tv izliyor. ben kalakaldım eşim geldi uyuduk. yani bu derece karışıyor herşeye. ama özellikle kızımla ilgili herşeye karışması beni delirtiyor. bi laf diyince de küsüyor. ne yapmam gerekiyor ? yani nasıl davranmalıyım bilmiyorum eşimle aram açıldı iyice