- 20 Haziran 2017
- 1.122
- 4.255
- 133
- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Babasına hovardalık için para veremeyince üzülen evladı da ilk defa görüyorum.
Ben kavga etmedim tartışmadım ağız dalaşına girmedim ama beni iyi bildiklerini sanmıyorum ha öyle çok yakamızdan düşüyorlar diyemem ama sen ailenle mutlu mesutken gidip gelip sıkıntı yaşamazken bu hayata onları dahil etmemek eşi kırar erkekler malesef oldu bitti kafasında insanlar.Kötü olmadan da insanin yakasindan düşmüyorlar ki. Gorusmeyince en azından kafan rahat oluyor
Insallah ya esimin onlarin gercek yuzunu gormesini cok istiyorum.
Benim eşimde öyleydi her gün kavga ediyorduk sadece onların yüzünden cok şükür gerçeği gördü. Erkekler evlendikten cok daha sonra farkina varıyorlar artik kendi ailesinin eşiyle çocukları olduğunu bence
Daha nasıl görecek ki eşiniz, adam bide gazino için para istiyormuş daha ne olsun görmesi için? bilmiyormu eşiniz ? Siz onlaramı çalışıyosunuz ? Madem kötü evlat olmak istemiyordu evlenipte sizin de başınızı yakmayıp bütün maaşını babasına yedirecekti.Taviz vermeyin, tamam çalışır geçinemez yardım edilir ama bu düpedüz yüzsüzlük !
Ben kavga etmedim tartışmadım ağız dalaşına girmedim ama beni iyi bildiklerini sanmıyorum ha öyle çok yakamızdan düşüyorlar diyemem ama sen ailenle mutlu mesutken gidip gelip sıkıntı yaşamazken bu hayata onları dahil etmemek eşi kırar erkekler malesef oldu bitti kafasında insanlar.
Bizimkiler önemli gibi gözüküp öyle olmayanlardan yüze oğluşum arkadan bilmeyenlerden bu sebepten kanıyor yada kanmak istiyor bilemiyorumBen de ailem ile çok iyiyim maşallah. Kıskanıyor kendinin de öyle olası var ama o insanlar icin esim cok onemli degil. Bunu farkedemiyor bir turlu
Aynen, ben de dedim yani iki seçeneğin var diye. Ne şiş yansın ne kebap derdinde. Ailesi aramıyacakmış bir daha bunu küsmüşlermiş. Artık selasını duyarsın onların diyor bana. Yemez içmez oldu iki gündür.
Aramazlarsa aramasınlar, bütün erkekler aynı taktiği uyguluyor “vicdan-duygu sömürüsü” ve taviz verdikce de malesef sonu gelmiyor..Sizde deseydiniz sırası gelen herkesin selasını duyacağız biz senin ananı,babanı değil :)
Bizimkiler önemli gibi gözüküp öyle olmayanlardan yüze oğluşum arkadan bilmeyenlerden bu sebepten kanıyor yada kanmak istiyor bilemiyorum
Benim eşim ne ölüsüne ne dirisine dedi yine sela iyiymiş dese ne olacak her hafta gelip anlatıyor annem böyle babam şöyle sorsam tamam ama sorunda yok sanki bananeAramazlarsa aramasınlar, bütün erkekler aynı taktiği uyguluyor “vicdan-duygu sömürüsü” ve taviz verdikce de malesef sonu gelmiyor..Sizde deseydiniz sırası gelen herkesin selasını duyacağız biz senin ananı,babanı değil :)
Her ay 3-5 bin öğretmen maaşıyla nasıl verilebilir ki? Bence eşinizle konuşun. Eğer devam ederse maddi anlamda bir katkıda bulunmayacağınızı, maaşınızı kendinize saklayacağınızı söyleyin. Eminim o da farkına varacaktır fakat iş işten geçecek.
Benim eşim ne ölüsüne ne dirisine dedi yine sela iyiymiş dese ne olacak her hafta gelip anlatıyor annem böyle babam şöyle sorsam tamam ama sorunda yok sanki banane
Atmazlar,eğer kayınpederin gidip bu borcu ödeyeceğim diye tahaaddüt imzalarsa ve eğer ödemezse o zamaN hakkında tahaaddütü bozmadan dava açılır ve 3 ay ceza alır öyle girer hapise,maaşı yok mu babasının var ise ona haciz koyarlar.Esimi gectim kv bile tuhaf bu konu da icralık eve kagıt gelmis kp hapise atacaklarmis guya( avukata gosterdim gelen dilekceyi oyle birsey de yok ama kandiriyor karisini). Kv nasil agliyor kurtarin babanizi hapise atacaklar diye. Ay benim annem oyle birsey olsa bir tekmede babama o vurur.
Atmazlar,eğer kayınpederin gidip bu borcu ödeyeceğim diye tahaaddüt imzalarsa ve eğer ödemezse o zamN hakkında tahaaddütü bozmadan dava açılır ve 3 ay ceza alır öyle girer hapise,maaşı yok mu babasının var ise ona haciz koyarlar.
Valla insanlar şaka gibi düğün öncesi mervindenlerde kaydım belimi vurdum belimde el kadar morluk vardı kan toplanmış yat desen yatamıyorum oturup yaslanamıyordum bildikleri halde biri açıp yalandan sormadı bile üzerinden nerdeyse iki sene geçti şimdi kardeşi doğum yapmış ona hayırlı olsun dememişim mevzu bu eee o bana niye geçmiş olsun demedi ben niye böyle demedim resmen düşmanız biz onlara zorla evlensem amenna görücü usulü Allah akıl fikir versin.Evet insan cocugunun huzurunu kacirir mi ne guzel yeni evli karisi ile mutlu olsun yeter ki diye dusunmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?