Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

Kv kac donum arsasi var. Evleri var.Kp 1200 tane kayisi var incirleri var. Mal cok ama ipotekliymis hep kpler.

Kv kac donum arsasi var. Evleri var.Kp 1200 tane kayisi var incirleri var. Mal cok ama ipotekliymis hep kpler.
Satsınlar satabilirler sattıkları para ile borçları öder.Eğer banka vs sattırırsa daha düşük fiyata gider kendileri satsın kapatsın borcu.

Satsınlar satabilirler sattıkları para ile borçları öder.Eğer banka vs sattırırsa daha düşük fiyata gider kendileri satsın kapatsın borcu.

Bende onu diyorum aldiklari 1500 lira emekli maasi yeter zaten. Ama enayi iki tane ogretmen varken ne gerek var kendilerini niye dara soksunlar

Yok artık ya.vermede verdirtmede bunlara bir kurus.bu sekilde olmaz.resmen sze güveniyorlar

Esin kaç kardes? Kardeşleri varsa onlardan da istiyorlar mı?

Hayir kardesleri ayri birer yamyam zaten. 27 yasinda gorumcem var ailesinden ayri evde oturyor 25 yasinda erkek kardesi ile. 600 lira ev kirasi veriyorlar. Ikiside calismiyor dersaneye gidiyorlar.

Vermeyin.ne aileler var ya!benim ailem bir kilo bir şeye kıymazlar,zorla alırsam alirim.onlar ihtiyacım şükür hic olmamasına rağmen bize yagdirirlar.
Gerekirse ayrilın.bu evlilik bu psikolojiyle yürümez diyin eşinize.tavrina göre sizde gerekeni yapın bence

Her ay mutlaka bir hafta depresyona giriyor sonra cikiyor yavas yavas. 3 hafta gidiyor sonraki ay yine cikiyor birsey. Bosan git diyorum, olmaz seni seviyorum diyor

Her ay mutlaka bir hafta depresyona giriyor sonra cikiyor yavas yavas. 3 hafta gidiyor sonraki ay yine cikiyor birsey. Bosan git diyorum, olmaz seni seviyorum diyor
O zaman adam olup ailesinin saçmalıkları için evini huzursuz etmiyecek.
Siz diyin,benim çalışıp kazandigim parayı babanın içkisine,hovardaligina harcamayı miden nasıl kabul ediyor.erkekler gerçekten çok boyutlu düşünemiyor,bazen belli noktaları vurgulamak gerekiyor

Hayir kardesleri ayri birer yamyam zaten. 27 yasinda gorumcem var ailesinden ayri evde oturyor 25 yasinda erkek kardesi ile. 600 lira ev kirasi veriyorlar. Ikiside calismiyor dersaneye gidiyorlar.
Ayrı evin parasını kim karşılıyor peki,çalışmıyorsa,faturası,yemesi içmesi,eşin mi karşılıyor.

Diyorum daha neler neler diyorum da yok yani.

Esini karsina alip uyar ya bu duruma son verirsin yada ben gidiyorum de.ayrica ailesi senin parana guveniyo nasilsa iki maas hele bide ilceyse rahat rahat isterler gecim kolay diye.yerinizde olsam ev yada araba alir yuklu miktarda kredi cekerdim boylece istemezler artik.isteselerde esiniz veremez

Borcumuz var zaten. Faize bulasmayalim diye araba almak icin babamdan borc aldik. Her ay bankaya oder gibi ona odeme yapiyoruz. Bunu onlara da soyledik 4 ay onceki borc para istemelerinde ama ondan sonra da devam etti borc istemeleri

Benim eşim ne ölüsüne ne dirisine dedi yine sela iyiymiş dese ne olacak her hafta gelip anlatıyor annem böyle babam şöyle sorsam tamam ama sorunda yok sanki banane

Bende hiç dinlemem ilgilenmem, eşim bişe anlatsa bile hiç oralı olmam aynen dediğiniz gibi “banene” :) Ne kadar üzücü bi durum aslında böyle olması ,ama insana başka şans vermiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…