- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Maaşının bir kısmını versin işte borca niye vermiyor.Evet onu da arastirdim. Bagkur maasi var.
Satsınlar satabilirler sattıkları para ile borçları öder.Eğer banka vs sattırırsa daha düşük fiyata gider kendileri satsın kapatsın borcu.Kv kac donum arsasi var. Evleri var.Kp 1200 tane kayisi var incirleri var. Mal cok ama ipotekliymis hep kpler.
Satsınlar satabilirler sattıkları para ile borçları öder.Eğer banka vs sattırırsa daha düşük fiyata gider kendileri satsın kapatsın borcu.
Yok artık ya.vermede verdirtmede bunlara bir kurus.bu sekilde olmaz.resmen sze güveniyorlarEsimi gectim kv bile tuhaf bu konu da icralık eve kagıt gelmis kp hapise atacaklarmis guya( avukata gosterdim gelen dilekceyi oyle birsey de yok ama kandiriyor karisini). Kv nasil agliyor kurtarin babanizi hapise atacaklar diye. Ay benim annem oyle birsey olsa bir tekmede babama o vurur.
İki öğretmen mi her ay üç beş bin para yardımı yapıyor abartma yın yahu
Esin kaç kardes? Kardeşleri varsa onlardan da istiyorlar mı?
Vermeyin.ne aileler var ya!benim ailem bir kilo bir şeye kıymazlar,zorla alırsam alirim.onlar ihtiyacım şükür hic olmamasına rağmen bize yagdirirlar.
Gerekirse ayrilın.bu evlilik bu psikolojiyle yürümez diyin eşinize.tavrina göre sizde gerekeni yapın bence
O zaman adam olup ailesinin saçmalıkları için evini huzursuz etmiyecek.Her ay mutlaka bir hafta depresyona giriyor sonra cikiyor yavas yavas. 3 hafta gidiyor sonraki ay yine cikiyor birsey. Bosan git diyorum, olmaz seni seviyorum diyor
Ayrı evin parasını kim karşılıyor peki,çalışmıyorsa,faturası,yemesi içmesi,eşin mi karşılıyor.Hayir kardesleri ayri birer yamyam zaten. 27 yasinda gorumcem var ailesinden ayri evde oturyor 25 yasinda erkek kardesi ile. 600 lira ev kirasi veriyorlar. Ikiside calismiyor dersaneye gidiyorlar.
O zaman adam olup ailesinin saçmalıkları için evini huzursuz etmiyecek.
Siz diyin,benim çalışıp kazandigim parayı babanın içkisine,hovardaligina harcamayı miden nasıl kabul ediyor.erkekler gerçekten çok boyutlu düşünemiyor,bazen belli noktaları vurgulamak gerekiyor
Ayrı evin parasını kim karşılıyor peki,çalışmıyorsa,faturası,yemesi içmesi,eşin mi karşılıyor.
Esini karsina alip uyar ya bu duruma son verirsin yada ben gidiyorum de.ayrica ailesi senin parana guveniyo nasilsa iki maas hele bide ilceyse rahat rahat isterler gecim kolay diye.yerinizde olsam ev yada araba alir yuklu miktarda kredi cekerdim boylece istemezler artik.isteselerde esiniz veremez
Benim eşim ne ölüsüne ne dirisine dedi yine sela iyiymiş dese ne olacak her hafta gelip anlatıyor annem böyle babam şöyle sorsam tamam ama sorunda yok sanki banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?