Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

Borcumuz var zaten. Faize bulasmayalim diye araba almak icin babamdan borc aldik. Her ay bankaya oder gibi ona odeme yapiyoruz. Bunu onlara da soyledik 4 ay onceki borc para istemelerinde ama ondan sonra da devam etti borc istemeleri
Ben cok cektim bizimkiler borcta degil karsiliksiz aliyordu.evlendik kaynimin dersanesiydi universitesiydi hep biz odedik bi suru borcumuzda vardi.diger kaynim calismiyordu borc aliyordu 4 yil oldu hala vermedi ki paranin ustune soguk suyu ictim ben.haa diyeceksin kiymetinizi biliyorlar mi hayir bi gun tesekkur bile etmediler.sanki gorevimizmis gibi baktilar.simdiki aklim olsa hayatta vermezdim.yeni evli olunca karismak istemiyordum.siz ayni hatayi yapmayin kimse size iyisin demez vermeyin bide onmeli bisi de degil gazino parasiymis yok daha neler.

ana baba kardeş muhtaçsa gerçekten ihtiyacı varsa
çalışıp didinip yetiştiremiyorsa kıymetimi biliyorsa veririm
ama şu durumda asla

Bende hiç dinlemem ilgilenmem, eşim bişe anlatsa bile hiç oralı olmam aynen dediğiniz gibi “banene” :) Ne kadar üzücü bi durum aslında böyle olması ,ama insana başka şans vermiyorlar.

Aynen ben hep hayal ederdim bekarken. Hep birlikte piknik yapmayi gezmeyi eglenmeyi. Esimin ailesi ile cok iyi olmak isterdim kocaman aile olmak isterdim

Bunlarin geri vereceginden degil ki zaten. Esime 2 yil once kayinim kefil oldurtup telefon aldirtmis. Onun borcu yeni geldi bize. Birde engellemis abisini. Bir suru hakaret kufur etmis odemem ben sen odeyeceksin demis.

Bunlarin geri vereceginden degil ki zaten. Esime 2 yil once kayinim kefil oldurtup telefon aldirtmis. Onun borcu yeni geldi bize. Birde engellemis abisini. Bir suru hakaret kufur etmis odemem ben sen odeyeceksin demis.
Esinize resti cekin.esiniz duygusal damardan giriyo hayirli evlat degilim falan gibisinden.sizi yumusatmak icin yapiyodur erkekler bunu hep yapar.kizarsa da küserse de küssun.sonucta onun parasi degil sizde calisiyorsunuz.rizkinizi vermeye hakki yok

Hic verdirtmeye gozum yok. Bi cek bak ne oluyor solugu mahkemede almiyor muyum dedim. Hatta bir daha duymayacagim borc istediklerini. Kendin hallet, bana duyurma kotu olur dedim. Esim verdirtmiyor diyor bu sefer benim telefonumu ariyorlar evime bi kere gelmislikleri yok benimle goruseceklermis.

Benim Bı arkadasım öyle idi is yerinden. Eşi silsene hayır diyemiyordu. Babasi icki parası su bu derken . Bizim kurumun da maaşları iyi bunu biliyorlardı. Arkadasım ayrıldı en sonunda. Ailesinin olduğu memlekete tayin istedi. Eşinize resti cekin bakalım ne tepki verecek

Aynen ben hep hayal ederdim bekarken. Hep birlikte piknik yapmayi gezmeyi eglenmeyi. Esimin ailesi ile cok iyi olmak isterdim kocaman aile olmak isterdim

Bende iyi anlaşmayı, aile gibi görebilmeyi isterdim ama malesef artık ağızlarıyla kuş tutsalar da benim için yoklar..

Adamın alkole, karı kıza para harcamasına kimse ses çıkarmıyor mu? Kayınvalideniz nasıl bir kadın anlayamadım, böyle insanlar sizi kötü görse kaç yazar, siz eşinizle aranızı bozmayın yeter..

Cektim. Veremiyor zaten ama kafasina takiyor veremedim diye. Depresif depresif takiliyor. Ayri odada yatiyor. Tamam ayrilalim git huzuru bul ben kabul ediyorum bosanmayi diyorum. Bu sekilde olmaz diyorum. Kabul etmiyor da ayrilmam senden asla diyor. Seni cok seviyorum diyor.

Adamın alkole, karı kıza para harcamasına kimse ses çıkarmıyor mu? Kayınvalideniz nasıl bir kadın anlayamadım, böyle insanlar sizi kötü görse kaç yazar, siz eşinizle aranızı bozmayın yeter..

Yok kimse birsey demiyor. Dunya kadar borc ama hepsi ayni agizdan babamiz zamaninda bir hataya dustu diyor. Daha yazin bile devam ediyordu ya bu adam ne zamani. Kv iki gece gelmemis kocasi eve. Kapidan girer girmez ac misin kahvalti yaptin mi.ne hazirlayayim diyor. Ben umudumu orda kaybettim zaten. Adam eglenceden gelir bu da yemek hazirlayacak olur

Ne biçim insanlar bunlar.
Adam gazino da vur patlasın, çal oynasın, gününü gün etsin, sonra da yediği haltların faturasını size çıkarsın.
Eşin de tuhaf, ne alakası var bunun iyi evlat olmamakla.
O iyi evlat olamadım diye düşüneceğine, babasının yediği haltlar yüzünden sana böyle davrandığı için iyi eş olamadım desin.

Çekin bir kredi, girin borca. Gazinolara para yedireceğinize bi mal sahibi olun. Borcumuz var der para vermezsiniz. 2 öğretmen maaşıyla dünyalar alınır. Çar çur etmeyin hiç.

Insallah ya esimin onlarin gercek yuzunu gormesini cok istiyorum.

Gerçek yüzleri zaten ortada. Ammaaannn bunların bize gelince açılan ailesine gelince körolan gözlerinden vicdanlarından nefret geldi..

Hastalık olur veya çalıştığı halde hakkını alıp geçinemezler yardım edin derdim ama karı kız içki paradı nedir yahuu.. öğğkk..

Eşimin babası da içki masrafını eşime kitler bizden daha süper durumda oldukları halde.. zıkkım iç diyorum içimden. Eşime de zerre kadar razı değilim her ay bi sürü içki masrafı ne tuhaf huyları var diyorum. Benim eşim bıkıp ses çıkaramayanlardan. İnşallah sizinki de aydınlanma çağına girer de o bile bi şey inanın.. ki sizin kendi çalışıp kazandığınız parayı savurmanız daha da zor geliyodur..

Yok ben vermem zaten. Verdirtmem de anca bosaniriz herkes kendi yoluna bakar o zaman ne yaparsa yapsin

Çekin bir kredi, girin borca. Gazinolara para yedireceğinize bi mal sahibi olun. Borcumuz var der para vermezsiniz. 2 öğretmen maaşıyla dünyalar alınır. Çar çur etmeyin hiç.

Borcumuz var ki zaten araba aldik. Bizde para olmadigini da biliyorlar. Kredi cekin diyorlar. Emekli maasi size verelim ora yatirin diyirlar. Emekli maasi kendin goster sen cek sen yatir oyleyse. Su sahtekarliga bakin yani

Borcumuz var ki zaten araba aldik. Bizde para olmadigini da biliyorlar. Kredi cekin diyorlar. Emekli maasi size verelim ora yatirin diyirlar. Emekli maasi kendin goster sen cek sen yatir oyleyse. Su sahtekarliga bakin yani
E kaç kere kredi çekecekmişsiniz öyle. Kendi üstlerine kredi çıkmıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…