- 25 Haziran 2016
- 7.603
- 13.616
- 248
- Konu Sahibi Monsterrmilk
-
Ben cok cektim bizimkiler borcta degil karsiliksiz aliyordu.evlendik kaynimin dersanesiydi universitesiydi hep biz odedik bi suru borcumuzda vardi.diger kaynim calismiyordu borc aliyordu 4 yil oldu hala vermedi ki paranin ustune soguk suyu ictim ben.haa diyeceksin kiymetinizi biliyorlar mi hayir bi gun tesekkur bile etmediler.sanki gorevimizmis gibi baktilar.simdiki aklim olsa hayatta vermezdim.yeni evli olunca karismak istemiyordum.siz ayni hatayi yapmayin kimse size iyisin demez vermeyin bide onmeli bisi de degil gazino parasiymis yok daha neler.Borcumuz var zaten. Faize bulasmayalim diye araba almak icin babamdan borc aldik. Her ay bankaya oder gibi ona odeme yapiyoruz. Bunu onlara da soyledik 4 ay onceki borc para istemelerinde ama ondan sonra da devam etti borc istemeleri
Bende hiç dinlemem ilgilenmem, eşim bişe anlatsa bile hiç oralı olmam aynen dediğiniz gibi “banene” :) Ne kadar üzücü bi durum aslında böyle olması ,ama insana başka şans vermiyorlar.
Ben cok cektim bizimkiler borcta degil karsiliksiz aliyordu.evlendik kaynimin dersanesiydi universitesiydi hep biz odedik bi suru borcumuzda vardi.diger kaynim calismiyordu borc aliyordu 4 yil oldu hala vermedi ki paranin ustune soguk suyu ictim ben.haa diyeceksin kiymetinizi biliyorlar mi hayir bi gun tesekkur bile etmediler.sanki gorevimizmis gibi baktilar.simdiki aklim olsa hayatta vermezdim.yeni evli olunca karismak istemiyordum.siz ayni hatayi yapmayin kimse size iyisin demez vermeyin bide onmeli bisi de degil gazino parasiymis yok daha neler.
Esinize resti cekin.esiniz duygusal damardan giriyo hayirli evlat degilim falan gibisinden.sizi yumusatmak icin yapiyodur erkekler bunu hep yapar.kizarsa da küserse de küssun.sonucta onun parasi degil sizde calisiyorsunuz.rizkinizi vermeye hakki yokBunlarin geri vereceginden degil ki zaten. Esime 2 yil once kayinim kefil oldurtup telefon aldirtmis. Onun borcu yeni geldi bize. Birde engellemis abisini. Bir suru hakaret kufur etmis odemem ben sen odeyeceksin demis.
Kv den nefret ediyorum. Ölse bir gram üzülmem. Ama eşimle mutluyuz ve bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum. Bu arada 9 yıllık evliyimKötü gelin olup mutlu olmak zor değil mi yani imkansız gibi birşey
Esinize resti cekin.esiniz duygusal damardan giriyo hayirli evlat degilim falan gibisinden.sizi yumusatmak icin yapiyodur erkekler bunu hep yapar.kizarsa da küserse de küssun.sonucta onun parasi degil sizde calisiyorsunuz.rizkinizi vermeye hakki yok
Kv den nefret ediyorum. Ölse bir gram üzülmem. Ama eşimle mutluyuz ve bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum. Bu arada 9 yıllık evliyim
Aynen ben hep hayal ederdim bekarken. Hep birlikte piknik yapmayi gezmeyi eglenmeyi. Esimin ailesi ile cok iyi olmak isterdim kocaman aile olmak isterdim
Adamın alkole, karı kıza para harcamasına kimse ses çıkarmıyor mu? Kayınvalideniz nasıl bir kadın anlayamadım, böyle insanlar sizi kötü görse kaç yazar, siz eşinizle aranızı bozmayın yeter..6 aydır evliyiz. Her ay mutlaka bizden para istiyorlar. 6 aydır para isteme dışında iki veya üç defa anca aramışlardır eşimle beni. Aynı ilçedeyiz evimize bile gelmediler. Cok ilgisiz bir aile. Hepsini geçtim her ay bi para istemeleri, evlendim evleneli bıktım bunlardan. Hiç borçları bitmiyor kp gazino borcu yuzunden. Onlara gittigimiz zaman eli bos gitmem de mutfak erzaklarini biz aliriz zaten. Her ay uc bin bes bin ,daha iki gun oncede on bes bin kredi cekin bize diyorlar. Bende esimde ogretmeniz. Durumumuz olsa bile neden babasinin alkol masrafini, kari kiz parasini biz verelim. Veremedik diye esimle kotuyuz. O kendini affetmiyor iyi evlat degilim diye. her defasinda biz kotu oluyoruz, aramiz bozuluyor. Bi akil verin bana bosanayim mi bu adamdan artık çok yoruldugumu hissediyorum.
Benim Bı arkadasım öyle idi is yerinden. Eşi silsene hayır diyemiyordu. Babasi icki parası su bu derken . Bizim kurumun da maaşları iyi bunu biliyorlardı. Arkadasım ayrıldı en sonunda. Ailesinin olduğu memlekete tayin istedi. Eşinize resti cekin bakalım ne tepki verecek
Adamın alkole, karı kıza para harcamasına kimse ses çıkarmıyor mu? Kayınvalideniz nasıl bir kadın anlayamadım, böyle insanlar sizi kötü görse kaç yazar, siz eşinizle aranızı bozmayın yeter..
Maşallah ne diyeyim taktikleri bizde bekliyoruz :))Kv den nefret ediyorum. Ölse bir gram üzülmem. Ama eşimle mutluyuz ve bana değer verdiğini sevdiğini biliyorum. Bu arada 9 yıllık evliyim
Insallah ya esimin onlarin gercek yuzunu gormesini cok istiyorum.
Gerçek yüzleri zaten ortada. Ammaaannn bunların bize gelince açılan ailesine gelince körolan gözlerinden vicdanlarından nefret geldi..
Hastalık olur veya çalıştığı halde hakkını alıp geçinemezler yardım edin derdim ama karı kız içki paradı nedir yahuu.. öğğkk..
Eşimin babası da içki masrafını eşime kitler bizden daha süper durumda oldukları halde.. zıkkım iç diyorum içimden. Eşime de zerre kadar razı değilim her ay bi sürü içki masrafı ne tuhaf huyları var diyorum. Benim eşim bıkıp ses çıkaramayanlardan. İnşallah sizinki de aydınlanma çağına girer de o bile bi şey inanın.. ki sizin kendi çalışıp kazandığınız parayı savurmanız daha da zor geliyodur..
Çekin bir kredi, girin borca. Gazinolara para yedireceğinize bi mal sahibi olun. Borcumuz var der para vermezsiniz. 2 öğretmen maaşıyla dünyalar alınır. Çar çur etmeyin hiç.
E kaç kere kredi çekecekmişsiniz öyle. Kendi üstlerine kredi çıkmıyor mu?Borcumuz var ki zaten araba aldik. Bizde para olmadigini da biliyorlar. Kredi cekin diyorlar. Emekli maasi size verelim ora yatirin diyirlar. Emekli maasi kendin goster sen cek sen yatir oyleyse. Su sahtekarliga bakin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?