- Konu Sahibi Monsterrmilk
Çocuk gibi yahu
hastalık,borç birşey olsa neyse
De durum böyleyse gerçekten
Eşiniz evliliğin daha farkında değil
Degil cidden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocuk gibi yahu
hastalık,borç birşey olsa neyse
De durum böyleyse gerçekten
Eşiniz evliliğin daha farkında değil
Degil cidden
Bırak ödesin kendisi.Simdi de borclarimiz var ki zaten onceligi onlar oldugu icin. Birde yavrumu bu durumda iken buyutmek istemem ya sonumuz belli degil. Esimin akillanmasi lazim
Ciddi bir konuşma çözer mi bilmem
Ama büyük problem
Evet biliyor dinletiyorum da. Çünkü her konuşmayı çarpıtıp kp anlatıyor. Kp de eşime niye öyle dedi niye böyle dedi diye eşime anlatıyor. Eşimde konuşmayı bildiği için beni kvde den uzak tutuyor.Eee eşiniz biliyor mu bu kayıt işini ne diyor?
Bakalim obur ay nasil bir sorun cikacak ailesi ile ilgil, kaldiracak gucu insallah bulurum
Bırak ödesin kendisi.
O zaman öğrenir bir daha senin maaşına güvenip ailesine borç (!) vermemeyi.
Borç diye eşimin ablasi 100çeyrek aldı 4yil olcak, lafını eden yok. Ev almaya niyetlilermis kendileri.
Teşbihte hata olmasın eşek olursan semer vuran çok olur derler.
Hiç konuşmuyor musunuz onlar hakkında yoklar gibi mi davranıyorsunuz?Yoo hiç imkansız degıl 1,5 yıldır hıc grsmuyorum esımın ailesıyle yuvamda herhangı bir huzursuzluk yok
Gerçekten sorun
Başkaları için çalışmıyorum deyin
Hastalık değil birşey değil
Geleceğimiz için birikim yapalım deyin bence
Benim eşim böyle birşey yapsam çok ters karşılar o sebepten onsuz görüşmüyordum şimdi hiç görüşmüyorumEvet biliyor dinletiyorum da. Çünkü her konuşmayı çarpıtıp kp anlatıyor. Kp de eşime niye öyle dedi niye böyle dedi diye eşime anlatıyor. Eşimde konuşmayı bildiği için beni kvde den uzak tutuyor.
Dedim hepsini de. Verdim iste verdirtmedin bende vermedim deyip kesip atiyor
Verme deyin
pes etmeyin
yoksa sonu yok gibi
Eşiniz evlendiğinin farkında değil
Ailesine çok bağlı sanırım
Eşinle konuşurken ailesine vermek istemediğini değil de, senin maaşını veremeyeceğini, evle ilgili ihtiyaçları da karsiladiktan sonra kalan parasini ailesine istediği gibi tasarruf edebileceğini soyleyebilirsin.
Eşinle konuşurken ailesine vermek istemediğini değil de, senin maaşını veremeyeceğini, evle ilgili ihtiyaçları da karsiladiktan sonra kalan parasini ailesine istediği gibi tasarruf edebileceğini soyleyebilirsin.
Yaza kadar tartip deneyecegim su babamin borcunu bi odeyebilirsem insallah araba aldim oda elimi kolumu bagladi biraz. Iki gun sonra mahkemede onu da ortadan boldurecek olur en azindan babmin borcu bitsinde
Yok artik canim. Bende kendi aileme vereyim o zaman kalan parami. Zaten borcumuz var. Adamlarin mutfak erzagini da aliyoruz daha ne yapayim.
Yaa yüzsüz insanlar hem her başları sıkıştığında beni arıyolar hemde ben eşimle dışarı çıkıp bi yemek yesem ya da yurtdışına tatile gitsem olay oluyodu hepsi ayrı ayrı trip yapıyodu sanki onlardan para istiyoduk biz geziyomuşuz yiyomuşuz onlara vermiyomuşuz! Dertlerine bak!! Ben anlamıyorum bu insanları yaa bizim de gelinimiz var bi kere böyle konular için muhattap olmadık ama sorsan bizi beğenmezlerAy ne guzel esinden istemeye yuzleri yok. Sen neden verdin ki bosver. Asil senden isteyemesinler. Biliyorlar ogullarinin vermeyecegini. Iyi yine akilliymis esin
Yaa yüzsüz insanlar hem her başları sıkıştığında beni arıyolar hemde ben eşimle dışarı çıkıp bi yemek yesem ya da yurtdışına tatile gitsem olay oluyodu hepsi ayrı ayrı trip yapıyodu sanki onlardan para istiyoduk biz geziyomuşuz yiyomuşuz onlara vermiyomuşuz! Dertlerine bak!! Ben anlamıyorum bu insanları yaa bizim de gelinimiz var bi kere böyle konular için muhattap olmadık ama sorsan bizi beğenmezler