• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Ailesinden Nefret Ediyorum.

Simdi de borclarimiz var ki zaten onceligi onlar oldugu icin. Birde yavrumu bu durumda iken buyutmek istemem ya sonumuz belli degil. Esimin akillanmasi lazim
Bırak ödesin kendisi.
O zaman öğrenir bir daha senin maaşına güvenip ailesine borç (!) vermemeyi.
Borç diye eşimin ablasi 100çeyrek aldı 4yil olcak, lafını eden yok. Ev almaya niyetlilermis kendileri.
Teşbihte hata olmasın eşek olursan semer vuran çok olur derler.

Eee eşiniz biliyor mu bu kayıt işini ne diyor?
Evet biliyor dinletiyorum da. Çünkü her konuşmayı çarpıtıp kp anlatıyor. Kp de eşime niye öyle dedi niye böyle dedi diye eşime anlatıyor. Eşimde konuşmayı bildiği için beni kvde den uzak tutuyor.

Bırak ödesin kendisi.
O zaman öğrenir bir daha senin maaşına güvenip ailesine borç (!) vermemeyi.
Borç diye eşimin ablasi 100çeyrek aldı 4yil olcak, lafını eden yok. Ev almaya niyetlilermis kendileri.
Teşbihte hata olmasın eşek olursan semer vuran çok olur derler.

Bitmez ki bunlarin borcu. 6 aydir bizden borc istiyorlar. Once 3 bin istedi birine borcum var dedi. Sonra 12 bin dedi bankaya var dedi. 200 tl bari gonderin kredi kartinin askerisini yatiracagim dedi. 3 bin olmazsa 2 bin verin dedi ondan sonraki ay. Simdi de 15 bin cekin senet vardi mahkemelik oldum hapse girecegim der. Daha cevreden duydum yani ucan kusa borcu varmis.

Evet biliyor dinletiyorum da. Çünkü her konuşmayı çarpıtıp kp anlatıyor. Kp de eşime niye öyle dedi niye böyle dedi diye eşime anlatıyor. Eşimde konuşmayı bildiği için beni kvde den uzak tutuyor.
Benim eşim böyle birşey yapsam çok ters karşılar o sebepten onsuz görüşmüyordum şimdi hiç görüşmüyorum

Eşinle konuşurken ailesine vermek istemediğini değil de, senin maaşını veremeyeceğini, evle ilgili ihtiyaçları da karsiladiktan sonra kalan parasini ailesine istediği gibi tasarruf edebileceğini soyleyebilirsin.

Verme deyin
pes etmeyin
yoksa sonu yok gibi
Eşiniz evlendiğinin farkında değil
Ailesine çok bağlı sanırım

Yaza kadar tartip deneyecegim su babamin borcunu bi odeyebilirsem insallah araba aldim oda elimi kolumu bagladi biraz. Iki gun sonra mahkemede onu da ortadan boldurecek olur en azindan babmin borcu bitsinde

Eşinle konuşurken ailesine vermek istemediğini değil de, senin maaşını veremeyeceğini, evle ilgili ihtiyaçları da karsiladiktan sonra kalan parasini ailesine istediği gibi tasarruf edebileceğini soyleyebilirsin.

Yok artik canim. Bende kendi aileme vereyim o zaman kalan parami. Zaten borcumuz var. Adamlarin mutfak erzagini da aliyoruz daha ne yapayim.

Kalan parayi da birikim yapsin ev aliriz arsa aliriz yani neden gazino parasi diye bu ay bunu arttirdik al git ye desin

Ay ne guzel esinden istemeye yuzleri yok. Sen neden verdin ki bosver. Asil senden isteyemesinler. Biliyorlar ogullarinin vermeyecegini. Iyi yine akilliymis esin
Yaa yüzsüz insanlar hem her başları sıkıştığında beni arıyolar hemde ben eşimle dışarı çıkıp bi yemek yesem ya da yurtdışına tatile gitsem olay oluyodu hepsi ayrı ayrı trip yapıyodu sanki onlardan para istiyoduk biz geziyomuşuz yiyomuşuz onlara vermiyomuşuz! Dertlerine bak!! Ben anlamıyorum bu insanları yaa bizim de gelinimiz var bi kere böyle konular için muhattap olmadık ama sorsan bizi beğenmezler

Yaa yüzsüz insanlar hem her başları sıkıştığında beni arıyolar hemde ben eşimle dışarı çıkıp bi yemek yesem ya da yurtdışına tatile gitsem olay oluyodu hepsi ayrı ayrı trip yapıyodu sanki onlardan para istiyoduk biz geziyomuşuz yiyomuşuz onlara vermiyomuşuz! Dertlerine bak!! Ben anlamıyorum bu insanları yaa bizim de gelinimiz var bi kere böyle konular için muhattap olmadık ama sorsan bizi beğenmezler

Hic takma bosver sen gezmene bak cildirsinlar. Ne insanlar ya sanki babamin malina ortak. Kendileri calissin kazansin

Bende nefret ediyorum :) ala ala ohh ne ala memleket konus esinle valla sizinde bir geleceginiz olacak iyi sabirliymissinz vala

Back
X