arkadaşlar sizlerle birşey paylaşmak istiyorum.eşimin ailesiyle evlendiğim günden beri sorunluyuz nerden ve nasıl başlayacağımı bilmiyorum aslında herşeyi bir kalemde silmek istiyorum oda olmuyor.eşimin ailesi bana karşı hep ikili oynuyorlardı ve ben bunu eşime asla anlatamadım.evlendiğimde 22 yaşındaydım ve ozaman üniversitede okuyorum tabi.hem okul hem evlilik.okurken hamile olduğumu öğrendim dünyalar bizim oldu o günü iple çektik tabiki ve doğum yaptım ve oğlumu kucağıma aldım okadar mutluyuzki ve eve dönme vakti geldi annemlerde kalacaktım eşim ailem geliyor eve geçelim dedi hay hay dedim gelmez olasacılar diyecem hastaneden çıkmış bi günlük lohusayım düşünün ve akrabalarım tarafından ailemde bende çok sevilen insanlardık onlarda hemen hepsi hayırlı olsuna gelip hediyelerini takıp gittiler ve benim ağrılarım başladı sezeryan olunca vay canım ben akrabalarım gelince gülüyomuşum onlara surat asıyormuşum vb.eşimi doldurup üstüme yolladı canlarım ne salaklığım ne manyaklığım hiçbirşeyim kalımadı o gün kayınvaldem herşeyi saydı eşim üzerimi yürüdü.hadi oğlum biz çekip gidelim oda annesi gile defolsun gitsin dedi bilmiyorum tutuldum. ya yaşın verdiği gerginlik vardı. korktum sesim çıkmadı .eşim beni annemlere yolladı ozamn 40 gün boyunca orda kaldım eşim geldi gitti bu arada ailem hiçbirşey bilmiyor sezdirmemeye çalışıyordum.ve pskolojim alt üst olmuştu .bütün tutanağım oğlumdu kokusunu çekmek içime yetiyordu ve aradan yıllar geçti o geçe n yıllarda daha neler oldu ama unutamadığım ve hağla atlatamadığım bu olay şu an hamile olmamla yeniden depreşti.eşim şuan eskisine göre çok çok iyi ama yine aileci yine aileci.ben neden atlatamıyorum bu olayı allah affetsin nefret ediyorum tüm ailesinden sizce ben ne yapim akıl verin canlarımmm..(şuan 7 yıllık evliyiz ve ben 14 haftalık hamileyimm)
arkadaşlar başka yerdede aynı şekilde yazım açılmış orda bir arkadaş demişki eşine neden döndün döndüysen neden çocuk yaptın.ben bu olyı atlatamadığımdan bu kadar yıl bebiş yapmadım.eşim eskisi gibi olsaydı zaten biterdi.eşim ailesini çok güzel tanıdı benle ilgili herşeyde cevap vermesini biliyor ama zamanında ondan yararlanılmaya çalışıldı arkadaşlar meğersem benim kayınvaldem mimliymiş bu konularda bunuda aradan yıllar geçtikten sonra öğrendim. doğumumdan sonra eşimden okadar soğumuştumki 1 yıl karı koca hayatımız olmadı evliliğimin 1 yılı zindan olmuştu kayın valdemden kaynaklı.eşimin dışarı hayatı yok evden işe işten eve içki vs oda yok aslında çok mazlum birisi ama anası çok dolduruşa getiriyordu ve anasınıda dolduranlardan biride görümcemdi yağni tam eşkiyalar.eşimle hamile kalmadan önce çok konuştum eğer ailen beni aynı şekilde üzer sende izin verirsen sonunu sen düşün dedim.eşim çok istiyordu bebişimizi.birde yalnış anlaşılma olmuş arkadaşlar tarafından eşim doğumdan sonra beni annesi dediği için değil benle ilgilenecek kimse olmadığı için gönderdi ben bu kadar yıllık evliliğimde asla ama asla evimi terketip gitmedim .şimdi eşim evet haklısın diyor ama ailesine laf söyleyim kabarıyor işte ben bunlardanda gıcık oluyorummm
arkadaşlar başka yerdede aynı şekilde yazım açılmış orda bir arkadaş demişki eşine neden döndün döndüysen neden çocuk yaptın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?