eşimin ailesinden nefret ediyorum...

kocanın dayak konusundaki düşüncesi benide düşüncelere gark etti arkadaşım.
ne demek yahu "ne yapmış sanki öldürmüş mü"
tokadı dayağı normal görüyor adam yaşaya yaşaya.
hiç sağlıklı bir düşünce değil bu.
ben kocanda çok gelecek göremedim be canım.
çocuk falan kesinlikle yapma kendi evine çıkmadan.
ben senin yerinde olsam ne yapardım diye düşündüm.
kocam ne derse desin gider bir iş bulurdum.
sonrada hemen bir ev tutardım.
2-3 parçada eşya alırdım.
sonrada kocamı eve götürüp hayatım ben buraya taşındım senide beklerim derdim.
birazda süre verirdim
verdiğim süre içinde gelirse ne ala gelmezse mualla hesabı.
baktım gelmiyor ben elimden geleni yaptım deyip boşardım herifi
bu dünyaya bir kere geliyorum yahu.

Bi an dur ve dusun ben kimim burada ne yapiyorum ve kimin hayatimi yasiyorum
senin yerimde olsam bosanirdim
fakirlik desen degil
mutsuzluk desen degil
kapana sikismissin
kayinvaliden sanavtokat atamaz
ayrica senin kocanida dovuyorsa kocan gozunde kuculmuyormu
sevemezdim o adami evimin diregi diyemezdim

Erken evlenerek zaten bir hata yapmissin. Niye iclerine kadar girmeyi kabul ettin???

O pasif kocan var ya, adam kendini korumaktan aciz seni mi koruyup kollayacak?? Tam dayaklik cidden.

Bunun adi evlilik mi ya? Herkes beni hizmetci gibi kullanacak, k.valide bana tokat atacak, bacak kadar kiz bile bana laf edecek ve ben onlarin hizmetciligini yapicam.

Pardon yaa NE MUNASEBET??????

Cicek toplama yasinda canina okumuslar. Hala neyi dusunuyorsun?

Seni tanisam yemin ederim o evden esyalarini bile almana izin vermeden yanima alirdim.

Delirdim ben delirdim..

kaç yaşında evlendiniz eğitim durumunuz nedir bilemem ama genel gözlemlediğim eğitimi olmadan küçük yaşta evlenen bayanlar eziliyorlar karşı taraf sürekli ezme peşinde oluyor elbette herkes böyle değil istisna durumlar vardır ama çoğunluk bu yönde tabi bu dğildir ki okuyan ezilmiyor elbetteonlarda da istisnai durumlar var bir bayanın kadının özellikle de bir kadın tarafından ve küçücük bir çocuk tarafından ezilmesi hor görülmesi kadar da çirkin bir şey olamaz sen zaten o evin gelinisin ama malesef ki hizmetçi gibi görüyorlar Allah sana sabır versin. yapabileceklerin arasında da imkanın varsa eşinle konuş ayrı uzak eve çık veya işe başla ama sakın bu olaylar varken çocuk yapma düzelir diye olan evladınıza olur onu da ezerler o çocuğüun psikolojisine de yazık olur Allah ayrdımcın olsun

ana kuzusu erkekler..kaıdnların korkulu ruyası....ama maddı olarkada onlara bağlısınız bırazda eşin o yuzden boyun eğıyor olabılır.ama bunada evlılık denmez.yaşla alakası yok arkadaşlar kader hakıkaten.en buyuk hatan maddı özgurluğu olmayan bır adamla evlenmen.evlılık sabır işidir canım.sen eşinden başkasını boş ver.onu avcunun içine alkı dıgerlerı olsa ne olmasa ne eşin bır tutsa senı dıgerlerı ağzını açamaz.

yazdıklarınızı okurken annemin zamanını dinliyormuşum gibi his ettim..:26:

pardon ama bunları yaşatmak veya yaşamaya mecbur kalan gelin kaldımı bu denlisini...

ya ne bileyim bu kadar tediginlik, diken üstünde durup uyuyamamk yalnız kalamamak, hizmetçi gibi,
bunlara bu derece ses çıkartmamak annemler zamanında kalmış diye bilirdik.. (bu derecesini diyorum)

lütfen çocuk yapma olur mu canım?

ilişkinizi bir normale döndürün aile olun en son çocuk yapın...

Bu nasıl bir evlilik ya, nasıl insanlar bunlar , çok şaşırdım. Size de çok şaşırdım , neden kendinizi hizmetçi yerine koyuyorsunuz ? Neden kişiliğinizi ezdiriyorsunuz ?

Bu durumun normal olmadığını anlayacak kadar zekaya sahip olduğunuzu görüyoruz, peki o halde buna katlanmak niye, nefret ettiğiniz insanlara hizmet etmek ikiyüzlülük olmuyor mu ?

Eşinize bu rahatsızlığınızdan bahsedin, eğer susturmaya sindirmeye kalkışırsa, bu evlilikten vazgeçin. Siz evli değil, köle olmuşsunuz..Ve bence çok daha kötü olabilir durumunuz, eşinizin de sizi dövmeye başlaması gibi.

merhaba,

konunun tamamını okudum. çok da üzüldüm açıkçası...

bence evi ayırmak sorunları çözebilir.. en azından her dakika o insanlarla görüşmeyeceğiniz için daha kolay sabredebilirsin

okurken deli oldum saçını yolasım gldi kv nin eşinde ayrı bir konu kuzum daha 23 yaşındasın ve bu cehennemi çekiyon neyini çekiyon bu ailenin nesinden vazgeçemiyorsun merak ettim.. o herif sana koca olmaz o ailede ailen olmaz hazır çocuğun yok afedersin ama vur k...na tekmeyi bu ne yaa. ne münasebet kaynana bana vuracak o kim sadece eşimin annesi o da yerini bilirse o kadar bile tanımam valla. oğluda pişkin utansın o yaşta dayak ymey anasından hala.. çok sinirlendim çok şey yazmak isterdim ya neyse.. sen bir an önce boşan güzelce hayatını kur...

Canım eşinin ailesinden nefret etmekte çok haklısın ama burasda eşindede büyük hata var.Neden bunların olmasına izin veriyor.Seni alıp ayrı onlardan uzak bir eve çıkmalı mult olmak istiyorsa tek çare bu diye düşünüyorum.Bu böyle gitmez...

Ben cevabımı diğer mesajları okumadan yazdım ama sanırım eşin işsiz ve ayrı eve çıkma ihtimaliniz yok.Ama bu şekildede sen nereye kadar ezileceksin.Eşinle konuş iş bulsun iyi kötü ayırd etmesin sende çalışırsın ikiniz bir olup çalıştıktan sonra sırtınız yere gelmez.Ayrı eve çıkarsınız en azından huzurunuz olur...

Yavrum,annen baban yok mu senin?..toparla kendini...evlilik bu değil....gözünü aç bedava hizmetçilik yapıyorsun...

bu tip bir aile ve boyle bir annekuzusu ,,calissa bile kazancini onlara verir yada anne alir zorla...

is konusunda care bulacagini sanmiyorum,,,

sakin cocukta yapma

git ailene ,is bul ayaklarinin ustunde dur,,,degmez ,,,dunyaya bir kez geliniyor ..kendini ezdirtme

Son düzenleme:
Bir insan yedisinde neyse yetmişinde de odur.Eve her işi gören biri gerekiyormuş bedava birini bulmuşlar.Hem oğullarının işi görülüyor hem kendilerinin.Neden bu düzeni bozsunlar.Sen kimsin ki? Sen gidersin yerin çabuk dolar.Hatta bu tarz yaşayanların yedekleri vardır gözüne kestirdikleri.Sen gittiğinde gelin adayı hazırdır.
Dayak olayına hiç girmiyorum.Sen izin vermedikten sonra kimse senin kılına dokunamaz.Hakkını korumazsan bu gün dayak yiyen yarın her şeyi kabullenir.Eşin adamsa,seni seviyorsa evini işini ayırır.Birlikte çalışır kurarsınız düzeninizi.Gençliğine yazık.Yarın iş bulma şansın bile olmaz.Eşinle konuş kabul ederse yaz sonuna kadar süre ver baktın fos çıktı sözler boşan.Taviz verme ve uzatma.Git ailenin yanına.Sen taviz vermez başın dik kararlı olursan her şey başka olur.Dostçakal.

hakkatten ya kendi ailenin hiçmi haberi yok olanlardan kaynanam tokat attı diyorsun o evde nasıl duruyorsun hala neye dayanarak.. anlamadım kı acaba düşünüyorum da sen mi çok pasifsin yapılanlara karşı sessiz kalıyorsun ne demek herkes hakaret eder...biraz dişinin göster bence sessiz kaldıkça dahada ezerler ne zorun var yaa herkese sürekli hizmet eşinin maaşıyla 1+1 olsada bir ev tuutp sende çalışıp Allahın izniyle ayrı bir eve çıakrsın inşş.. böyle hayat gecmezkı kaç senedir çekiyosun bunları?

hepinize teşekkür ederim.bir arkadaşım çocuğun var mı demiş.yok henüz.çocukları çok seviyorum ama düşünemiyorum şu durumda.

ıçım şıştı vallah çekılır dert değıl kı bu boşanmayı hıç düşündünüz mü?

Bu arada aman ha canım benden demesı sakın ola kı çocuk yapmaya kalkışma, hele kı bu durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…