eşimin ailesinden nefret ediyorum...

işte sonuç el kapısı sana bizlere sabrı ögretiyo ........allah yar ve yardımcınız olsun......eviniz ayrı olsa herşey daha iiolur ama gel gör valideniz döver diyosunuz..........anlaşılması zor bi durum .......:18::18::18:

Bu nasıl ince eleyip sık dokumak ben anlamadım. 6 sene beraberlikte insan hiçmi ailesinin hayatına girip bi bakmaz? Böyle şeyler evlenirken kabul edilmemeli bi kere tamam deyince bidaha kurtulamıyo insan hele aynı iş yapılıyosa tamam kese bir oldumu dayakta atma hakkı görürler karışma hakkıda sizin iş baştan ofsaytmış evlenmekle hata etmişsiniz. Bundan sonrada ya işe girceksin ama eve geldinmi yine işler sana kalır belkide çalışmaya yollamazlar ya eşin yeni iş ve ev bulcak ama eşinde o kapasite yok. Ya böyle gitcek yada bitcek ben başka çare göremedim

Güzelin annen baban dayın filan yok mu senin? 1 haftalığına çağır eve şu kocanı bir hırpalasın. O zaman öğrenir elden dayak yemek nedir?
Maalesef dayağı eksik kocanın.

Allah yardımcın olsun arkadaşım ama ayrı ev falan çözüm olmaz sana.Her şeye bu kadar karışan bir anne ve onun gölgesinde bir evlat var.Empati yapıyorum boşanmaktan başka bir şey gelmiyor aklıma.

evlenmeden önce çalışıyormuşşun yine çalış o evde yaşadıkların senin kendine güvenini kaybettirmiş anlaşılan..ailen biliryor mu bu yaşadıklarını. yorumları ne?
daha 23 yaşındasın kaç yaşına kadar çekeceksin ki bu aileyi eşin de sen de çalışşanız kendinize yeni bi hayat kurabilirsiniz. eşin buna yanaşmıyorsa ailenle konuş biraz onların yanına git kafanı dinle

aileyle yaşamayı kabul eden herkese sordum neden? diye

çok mu meraklıydınız bıle demişimdir ama bu durumun en vahimi sensin çok üzüldüm..

6 yıl boyunca sadece bırbırınızın gözüne mı baktınız nasıl eledin dokudun ah canım...

böyle anne, böyle kabile gibi bir aile nasıl anlaşılmaz aklım almıyor...

başka alternatifin mi yoktu? birdaha evlenemem mı sandın? basiretin mi bağlandı ne oldu?

okurken benim içim şişti canım yaaa daha çok gençsin çocuğun yok niye katlanıyorsun ki bu aileye.hani eşin seni anlasa evini ayırmayı istese azıcık seni savunsa sabret dişini sık herşey düzelecek derim ama senin eşin tam bir ana kuzusuannesi seni dövünce ne oldu ki öldürdü mü diyebilen birinden hayır gelmez canımhatta bu aile siz ayrı eve çıksanız bile sizi rahat bırakmazlar.kaynanan ruh hastası eşin anneci çok yıpranırsın canım çocuğun yokken yol ver bu adama

bencede boşan canım
evi ayırma imkanı yok diyorsun, seni ezdiren bir koca , olsa nolur olmasa nolur, olmasa daha iyisin
birdahada kimseye laf söyletme o çocuğada 'bir daha laf söylersen çarparım iki tane ben senin yengenim saygılı ol' de ama herkesin içinde söyle
kimseye ezdirme kendini,
böyle devam edersen bünyen kaldıramaz ömür boyu bu seferde hasta oldun diye kızarlar

Ne güzel dimi. Kendi ailen el üstünde tutsun sonra hiç tanımadığın insanlarla yaşamaya başla seni hizmetçi gibi kullansın üstüne tokat atsın.
İyi de tokatı yiyip halen nasıl o evde o kadınla aynı evde durabiliyorsun. Senin ailen yok mu arkanda. Nasıl gelipte sana tokat atabiliyor. Benim kv bana tokat atacak ben halen sus pus o evde duracağım.

bence ayrı eve çıktığındada sorunun düzeliceğini sanmıyorum gelinlerin hepsi etrafında kadının sende gidince bu sefer savaş ilan edicek sana oğlumu aldın kopardın benden die ve bu sefer farklı sorunlar patlak vericek bu tip sorunlu ailelerde sonuç genelde boşanmayla bitiyor.aynı seninkine benzer bir kadın başımdaydı hayatımı zindana çevirdi oğuluda aynı ezik annemin adınını ağzına alma yok şöyle ve şuan boşanıyorum.2 aydır ailemin yanındayım kader böyleymiiş bizede bölesi denk geldi diyelim 7 sene flört yaşadık ve ne oldu sevgi falan boş.gün gelicek seçim yapmak zorunda kalıcak ve seçtiği taraf ailesi olucak perşembenin gelişi çarşambadan bellilidr.

Aayyyy okurken ben sinir oldum arkadasim Allah yardimcin olsun cani gonulden diliyorum bunu.
İyi Sabir varmis sende ama masallah.
Bir an once ayri eve cikar kurtulursun insallah.

ben de nefret ettim eşinin ailesinden.
imkanın varsa işe gir.
ya da yol yakınken boşan.
bunlara ömür geçmez.
23 yaşında ne diye evlendin a kızım sen ya.

ben cok sinirlendim bu duruma zaten sigarayi birakmaya calisiyorum daha da bi sinirlendim

nedir kardesim biz kadinlarin bu ezik halleri pardon ama nerde yasiyoruz dagda mi kalkip ta tokadi patlatiyor bi kayinvalide insana

ekonomik olarak bagimlisiniz tmm anladim da bu demek olmuyor ki sizlere kole gibi davranilsin yazik gercekten

bir kiz annesi olarak yaziyorum daha elimi kaldirip bi fiske vurmamis iken baska bir kadin gelip benim kizima vuracak Allah gostermesin Rabbim yazdi ise bozsun ninja kesilirim baslarina

neyse bacim bence sen esinle konus ona durumu anlat ama ozendirici olmaya calis aksamlari bas basa olamazmiyiz mum isignda yemek yiyemezmiyiz senin icin ozel olarak hazirlanip yemek masasina oturamazmiyim filan gibi

bende cok etkisi olur bu konusmanin kayinvaliden ne kadar cirkef ise sen esine karsi o kadar kedi gibi ol derim ama tirnaklari gostermenin zamani gelmeden de gosterme

cnm bende 22 yaşındayım 9 aylık evliyim kaynanamla yaşıyorum sorunlarım diz boyu zaten forum da mevcut ama senin durumun benden şöyle farklı ki sürekli evdesin arkadaşlara katılıyorum bir işe gir ve çakış bir de eşini adam akıllı al karşına evliliğimiz sen ailen ve ailendekilerin arasında kayboluo böyle devam ederse ben de kaybolup giderim ailenin erkekliğini yap ve birazda kendi yuvamızla ilgilen de.. yoksa olan sana olur ...Rabbim hepimizin yardımcısı olsun herkesi içlerinde de BENİ hayırlı bir çıkışa ulaştırsın bi an önce .....

katılıyorum kesinlikle.

Canım yaaa Allah yardımcın olsun. Ne yazacağımı bilemedim. Kendimi senin yerine koydum da Neyse kimseye öyle boşan vs demek istemem, hayat senin hayatın ama ben olsam orada bir gün daha kalmam.

sanki otuz yıl öncesini anlatıyorsun allah yardımcın olsun canım zor bir durum en kötüsü de eşinin desteği olmaması

annen baban akraban yok mu senin... o kadar sormuşlar şuna bi cevap vermemişsin. çek restini git ana babanın evine, evi ayırmadan dönmeyeceğini söyle.
teşekkürler yorumlarınız için.herşey lafla sözle olmuyor demek ki.zamanı gelmeyince olmuyor.yaşayan bilir.anlar beni.

öncelikle teşekkürler yorumunuz için.lise mezunuyum.sadece şu kadarını söyleyim.bu aile çok alt sınıf.ayrım yapmış gibi olmayayım ama öyle.ben ve benim ailedemden çok çok düşük yaşam seviyeleri.durum bu.anlaşmazlık ve kıskançlık bu yüzden.saçmaca yaşamlarına dedikodularına ö...lüklerine ayak uyduramadığımdan.ilginize teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…