- 22 Kasım 2011
- 3.221
- 55
- 358
kendi iş yerleri var.ama bütün aile o iş kapısında geçiniyor.dolayısıyla çok ahım şahım bir maddi durum yok.tek isteğim ailesini herşeye karıştırmasın,evi ayırsın.ama ne parası var(ailesi destek olmaz zaten ben hayatındayım diye) ne de cesareti...annesi döver valla evi ayıracam derse. :) ağlanacak halime gülüyorum.başkası olsa ben o kadını iyi hallettiydim ama ben sabrı bu evde öğrendim
canım bence sen söyle bir ikna sürecine gir eşini ve işe gir.en azından dısarıda calısırsın evde köle olacagına.kendi paranı kazanırsın.eminim karsı cıkacaklardır senin köleliginden mahrum kalmamak için ama ne yap yap kararlılıgını belli et.yoksa bu ne kadar sürer.yıllar gecer ama sen yine oldugun yerde sayarsın.
teşekkürler yorumlarınız için.herşey lafla sözle olmuyor demek ki.zamanı gelmeyince olmuyor.yaşayan bilir.anlar beni.annen baban akraban yok mu senin... o kadar sormuşlar şuna bi cevap vermemişsin. çek restini git ana babanın evine, evi ayırmadan dönmeyeceğini söyle.
kaç yaşında evlendiniz eğitim durumunuz nedir bilemem ama genel gözlemlediğim eğitimi olmadan küçük yaşta evlenen bayanlar eziliyorlar karşı taraf sürekli ezme peşinde oluyor elbette herkes böyle değil istisna durumlar vardır ama çoğunluk bu yönde tabi bu dğildir ki okuyan ezilmiyor elbetteonlarda da istisnai durumlar var bir bayanın kadının özellikle de bir kadın tarafından ve küçücük bir çocuk tarafından ezilmesi hor görülmesi kadar da çirkin bir şey olamaz sen zaten o evin gelinisin ama malesef ki hizmetçi gibi görüyorlar Allah sana sabır versin. yapabileceklerin arasında da imkanın varsa eşinle konuş ayrı uzak eve çık veya işe başla ama sakın bu olaylar varken çocuk yapma düzelir diye olan evladınıza olur onu da ezerler o çocuğüun psikolojisine de yazık olur Allah ayrdımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?