aileyle yaşamayı kabul eden herkese sordum neden? diye
çok mu meraklıydınız bıle demişimdir ama bu durumun en vahimi sensin çok üzüldüm..
6 yıl boyunca sadece bırbırınızın gözüne mı baktınız nasıl eledin dokudun ah canım...
böyle anne, böyle kabile gibi bir aile nasıl anlaşılmaz aklım almıyor...
başka alternatifin mi yoktu? birdaha evlenemem mı sandın? basiretin mi bağlandı ne oldu?
bencede boşan canım
evi ayırma imkanı yok diyorsun, seni ezdiren bir koca , olsa nolur olmasa nolur, olmasa daha iyisin
birdahada kimseye laf söyletme o çocuğada 'bir daha laf söylersen çarparım iki tane ben senin yengenim saygılı ol' de ama herkesin içinde söyle
kimseye ezdirme kendini,
böyle devam edersen bünyen kaldıramaz ömür boyu bu seferde hasta oldun diye kızarlar
ben cok sinirlendim bu duruma zaten sigarayi birakmaya calisiyorum daha da bi sinirlendim
nedir kardesim biz kadinlarin bu ezik halleri pardon ama nerde yasiyoruz dagda mi kalkip ta tokadi patlatiyor bi kayinvalide insana
ekonomik olarak bagimlisiniz tmm anladim da bu demek olmuyor ki sizlere kole gibi davranilsin yazik gercekten
bir kiz annesi olarak yaziyorum daha elimi kaldirip bi fiske vurmamis iken baska bir kadin gelip benim kizima vuracak Allah gostermesin Rabbim yazdi ise bozsun ninja kesilirim baslarina
neyse bacim bence sen esinle konus ona durumu anlat ama ozendirici olmaya calis aksamlari bas basa olamazmiyiz mum isignda yemek yiyemezmiyiz senin icin ozel olarak hazirlanip yemek masasina oturamazmiyim filan gibi
bende cok etkisi olur bu konusmanin kayinvaliden ne kadar cirkef ise sen esine karsi o kadar kedi gibi ol derim ama tirnaklari gostermenin zamani gelmeden de gosterme
evlenmeden önce herşey normaldi.nerden bileyim eşiminb annesinin bi terminatör olduğunu.evlenirken tokat atacak ya da hakaret edecek hali yok.yapmadıda.gayet güler yüzlülerdi.evlerine girince gördüm herşeyi
Önceden aklın nerdeydi arkadaşım?
İşsiz adamla neden evleniyorsun? Hadi evlendin neden ailesiykle aynı evde yaşamayı kabul ediyorsun?
Kabul ettiysen eğer zaten başka çaren yok o evde yaşayacaksın artık.
Eğer ailem arkamda durur beni bu durumdan kurtarır diyorsan da boşanacaksın yapacak bişey yok malesef.
arkadaşlar, ben de kaynanamdan nefret ediyorum, bir sene birlikte yaşadık, hamileydim o zamanlar, onun yüzünden eşimden dayak yedim, bebeğimi kaybediyordum az kalsın, ve şimdi kızım doğdu ama sağlık sorunları var. Eşim annesine toz kondurmuyor ve çok sinirli, eltimi ve çocuklarını çok seviyor, eltimin çocuklarına gösterdiği sevgiyi kendi çocuğuna göstermiyor. Aileme sürekli hakaret ediyor. Siz olsanız böyle bir eşi napardınız? boşar mıydınız? Büyü mü yaptılar nedir? üstelik ekonomik özgürlüğüm de var ama kızımı düşünüyorum onun için süren bir evlilik Offfffffffffffffff. yol gösterin noolur.
Allah sabir versin sana kuzum ya. Bir mucize olsunfa insallah hersey tersine donsun kralice gibi yasadigin gunleree gelsin insallah
bence ayrı eve çıktığındada sorunun düzeliceğini sanmıyorum gelinlerin hepsi etrafında kadının sende gidince bu sefer savaş ilan edicek sana oğlumu aldın kopardın benden die ve bu sefer farklı sorunlar patlak vericek bu tip sorunlu ailelerde sonuç genelde boşanmayla bitiyor.aynı seninkine benzer bir kadın başımdaydı hayatımı zindana çevirdi oğuluda aynı ezik annemin adınını ağzına alma yok şöyle ve şuan boşanıyorum.2 aydır ailemin yanındayım kader böyleymiiş bizede bölesi denk geldi diyelim 7 sene flört yaşadık ve ne oldu sevgi falan boş.gün gelicek seçim yapmak zorunda kalıcak ve seçtiği taraf ailesi olucak perşembenin gelişi çarşambadan bellilidr.
şoookk oldum okurken ağzım açık kaldı....
ne biçim aile bunlar yaaa
keşke en başından aynı binada oturmayı kabul etmeseydin canım yaaaa
ayrı ewe çıkmassan sanada kafayı yedirtir yakında bunlar....
ilerde sende bunların hepsini sopadan geçirirsin böle giderse...
arkadaşlar, ben de kaynanamdan nefret ediyorum, bir sene birlikte yaşadık, hamileydim o zamanlar, onun yüzünden eşimden dayak yedim, bebeğimi kaybediyordum az kalsın, ve şimdi kızım doğdu ama sağlık sorunları var. Eşim annesine toz kondurmuyor ve çok sinirli, eltimi ve çocuklarını çok seviyor, eltimin çocuklarına gösterdiği sevgiyi kendi çocuğuna göstermiyor. Aileme sürekli hakaret ediyor. Siz olsanız böyle bir eşi napardınız? boşar mıydınız? Büyü mü yaptılar nedir? üstelik ekonomik özgürlüğüm de var ama kızımı düşünüyorum onun için süren bir evlilik Offfffffffffffffff. yol gösterin noolur.
ne düşüncesiz insanlar ya benimkilerde öyle Allahlarından bulsunlar diyorum ki buluyorlar yine ucu bize dokunuyor off Allahherkesin yardımcısı olsun beni böyle hamile hamile üzüyorlar ya ...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?